Προς το περιεχόμενο

Asus ZenFone Zoom S 249€ Public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, jeetkunedo είπε

Τα συγκεκριμένα mi a1  από σκρουτζομάγαζα δεν εισάγονται από την infoquest και έχουν 1 χρόνο εγγύηση αντί για 2. Είναι σαν να το παίρνεις εσύ ο ίδιος από Κίνα. Δεν μπορείς να το συγκρίνεις σε σχέση με κινητά που αγοράζονται απευθείας από Κίνα, είναι διαφορετική κατηγορία με τα δικά τους ρίσκα. Από άποψη hardware το Asus ZenFone Zoom s είναι σαφώς ανώτερο από το mi a1.

Δεν υπάρχει σαφώς ανώτερο αλλά απλά ανώτερο και αφορά τα προαναφερθέντα, οθόνη, μπαταρία και λίγο καλύτερη κάμερα. Όμως σαν κατασκευή το mi A1 είναι ανώτερο καθώς δεν υπάρχει πουθενά πλαστικό εξ όσων ξέρω καθώς επίσης το miui της xiaomi είναι πολύ καλό όπως και η συνεχής υποστήριξη της εταιρείας στις συσκευές της, κάτι που σίγουρα δεν ισχύει με το asus zoom αλλιώς θα βλέπαμε την asus να φιγουράρει στην 10άδα παγκοσμίως και όχι να είναι άφαντη. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το ότι κάποιος πουλάει κάτω του κόστους και αποκτάει μερίδιο αγοράς, δε σημαίνει πως βγάζει καλύτερες συσκευές. Απλά γαμαει την αγορά και κλείνει όσους δεν αντέχουν να ακολουθήσουν. 

Σαν τηλεφωνακι τώρα αυτό της προσφοράς, αποτελεί μία πολύ καλή αγορά για τα λεφτά του. Σίγουρα δεν το λες τρελή προσφορά, μιας και η αντικειμενική αξία του εκεί κειμενεται, αλλά κακή αγορά δεν είναι. 

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως αυτό έλεγα και εγώ μέχρι να πιάσω xiaomi στα χέρια μου. Η εταιρεία και βγάζει πολύ καλές συσκευές και πουλάει και φθηνά, τι άλλο να θέλει ο καταναλωτής; ;) 

Όπως αναφέρθηκε και απο άλλους το zoom σε αυτά τα χρήματα έπρεπε να πωλείται κανονικά και όχι σε τιμή προσφοράς. Στα 350 απλά έμενε στα ράφια. 

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Δεν υπάρχει σαφώς ανώτερο αλλά απλά ανώτερο και αφορά τα προαναφερθέντα, οθόνη, μπαταρία και λίγο καλύτερη κάμερα. Όμως σαν κατασκευή το mi A1 είναι ανώτερο καθώς δεν υπάρχει πουθενά πλαστικό εξ όσων ξέρω καθώς επίσης το miui της xiaomi είναι πολύ καλό όπως και η συνεχής υποστήριξη της εταιρείας στις συσκευές της, κάτι που σίγουρα δεν ισχύει με το asus zoom αλλιώς θα βλέπαμε την asus να φιγουράρει στην 10άδα παγκοσμίως και όχι να είναι άφαντη. 

Συμφωνώ μαζί σου σε όλα εκτός από την κάμερα, που θεωρητικά με βάση τα χαρακτηριστικά, στις λήψεις με χαμηλό φωτισμό πρέπει να υπάρχει μεγάλη διαφορά γιατί έχει οπτικό σταθεροποιητή πολύ πιο φωτεινό διάφραγμα, μεγαλύτερα pixel 1.4 σε σχέση με 1.12. Αν θέλει κάποιος την σιγουριά, της αγοράς από μεγάλη αλυσίδα, τότε έχουν την ίδια τιμή 249 ευρώ. Αλλά και στα 180 να πάρεις το mi a1, αξίζουν τα 70 ευρώ παραπάνω για το asus.

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι σε σχέση με το Xiaomi Note 4 είναι αναβάθμιση; Με ενδιαφέρει κάτι με καλύτερη κάμερα. Και δεν το έχει κανείς ώστε να πει άποψη για την κάμερά του. Σε specs είναι σίγουρα καλύτερο. Στην πράξη όμως τι γίνεται;

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, telis είπε

Να υποθέσω ότι σε σχέση με το Xiaomi Note 4 είναι αναβάθμιση; Με ενδιαφέρει κάτι με καλύτερη κάμερα. Και δεν το έχει κανείς ώστε να πει άποψη για την κάμερά του. Σε specs είναι σίγουρα καλύτερο. Στην πράξη όμως τι γίνεται;

Σε specs είναι στα ίδια επίπεδα με το note 4 (αν έχεις την 4/64 έκδοση με sd 625) μόνο στην κάμερα και στην οθόνη διαφέρουν και λίγο στην χωρητικότητα της μπαταρίας μιας και το note 4 έχει και αυτό μεγάλη 4100 mah.  Στην αυτονομία όμως ίσως δεν έχουν καμία διαφορά με το note 4 στην πράξη, πράγμα πολύ πιθανό.

Στα χαρτιά θεωρείται αναβάθμιση και ασφαλώς είναι αν σε ενδιαφέρει η οθόνη που είναι amoled και η κάμερα του όμως θα σου έλεγα να περιμένεις το note 5 global όταν είναι να αλλάξεις το έτσι και αλλιώς πάρα πολύ καλό note 4. Και αυτό διότι αν δώσεις τώρα το note 4 θα χρειαστεί να δώσεις επιπλέον 120-130 ευρώ για να πάρεις το zoom (δηλαδή να δώσεις το note 4 120-130 ευρώ που και πάλι αν δεν είναι άριστο και πλήρες το θεωρώ δύσκολο). Αυτό πρέπει να σκεφτείς αν αξίζουν 2 note για να πάς στο zoom. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Σε specs είναι στα ίδια επίπεδα με το note 4 (αν έχεις την 4/64 έκδοση με sd 625) μόνο στην κάμερα και στην οθόνη διαφέρουν και λίγο στην χωρητικότητα της μπαταρίας μιας και το note 4 έχει και αυτό μεγάλη 4100 mah.  Στην αυτονομία όμως ίσως δεν έχουν καμία διαφορά με το note 4 στην πράξη, πράγμα πολύ πιθανό.

Στα χαρτιά θεωρείται αναβάθμιση και ασφαλώς είναι αν σε ενδιαφέρει η οθόνη που είναι amoled και η κάμερα του όμως θα σου έλεγα να περιμένεις το note 5 global όταν είναι να αλλάξεις το έτσι και αλλιώς πάρα πολύ καλό note 4. Και αυτό διότι αν δώσεις τώρα το note 4 θα χρειαστεί να δώσεις επιπλέον 120-130 ευρώ για να πάρεις το zoom (δηλαδή να δώσεις το note 4 120-130 ευρώ που και πάλι αν δεν είναι άριστο και πλήρες το θεωρώ δύσκολο). Αυτό πρέπει να σκεφτείς αν αξίζουν 2 note για να πάς στο zoom. 

Ήθελα να κάνω like αλλά θα σου χαλούσαν τα 666 που έχεις :)

Δεν ξέρω αν το note 5 global έχει σοβαρά καλύτερη κάμερα από το 4. Το Asus δείχνει να έχει πολύ καλύτερη 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρίσκεις κινητό με καλύτερη κάμερα σε αυτά τα λεφτά; 

Επεξ/σία από Κάβουρας
2πλο μήνυμα
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, telis είπε

Ήθελα να κάνω like αλλά θα σου χαλούσαν τα 666 που έχεις :)

Δεν ξέρω αν το note 5 global έχει σοβαρά καλύτερη κάμερα από το 4. Το Asus δείχνει να έχει πολύ καλύτερη 

Σίγουρα το note 5 έχει καλύτερη κάμερα απο το 4, το σοβαρά καλύτερη δεν ξέρω πώς το εννοείς. Τώρα καλύτερη απο το asus στα χαρτιά δεν έχει σίγουρα όμως overall είναι καλύτερο στα specs και πιο καινούργιο μοντέλο. :) 

7 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε

Βρίσκεις κινητό με καλύτερη κάμερα σε αυτά τα λεφτά; 

Aν η κάμερα είναι το κύριο μέλημά σου τότε δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι 250 ευρώ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Κάμερες μπαταρία και οθόνη 

Καμερα δεν αντιλεγω.. στα χαρτια καλύτερη.

Μπαταρια? Δεν παιζει ρολο.. το θεμα ειναι το endurance test. Τι τραβάει το κινητό δλδ. Τι να το κανω αν ειναι 1,6χ μεγαλύτερη αλλα τραβάει πχ 1.4χ περισσότερο?

Η οθονη δεν ειναι και απαραιτητα καλύτερη ομως! (παιζει ρολο τι προτιμάς εσύ και η χρηση του)

Χιαομι

Ποιοτητα κατασκευης

Android OREO

- 70~80€

Ο καθενας επιλεγει αν αυτα τα χρηματα αξιζουν. Εγω ειχα asus και να σου πω δεν θα γυρνούσα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά και εγώ απο όταν γνώρισα την xiaomi , ανάμεσα σε δύο κινητά που είναι κοντά σε specs ένα xiaomi και ένα άλλο ανεξαρτήτου μάρκας, θα πήγαινα στο xiaomi αβλεπί, πόσο μάλλον όταν μου βγαίνει και φθηνότερο. Πρίν ανέφερα ότι έχω και ένα zte axon 7 το οποίο στα specs είναι ναυαρχίδα ακόμα και σήμερα 2 χρόνια σχεδόν μετά, όμως το note 4 το ευχαριστιέμαι περισσότερο να το χρησιμοποιώ και ας μην έχει amoled οθόνη και αντίστοιχη κάμερα με ois που έχει το axon 7. Και μιλάμε για ένα κινητό (axon 7) που έχει φοβερή διαχείριση μπαταρίας για τα specs του, έχει καταπληκτική qhd amoled οθόνη και φοβερά ηχεία. Όμως τι να το κάνω όταν η εταιρεία δεν το υποστηρίζει όσο θα έπρεπε και θα άξιζε μια τέτοια συσκευή; όταν για να κάνω αναβάθμιση σε 7.1 nougat έπρεπε ο ίδιος να κατεβάσω το αρχείο απο το site της εταιρείας και να το βάλω manually απο την sd και το ίδιο θα κάνω και για την αναβάθμιση σε oreo; Όταν δυσκολεύσαι ακόμα και θήκες της προκοπής να βρείς να του βάλεις μιας και για ένα περίεργο λόγο μόνο 2 της προκοπής υπάρχουν (μια spigen και μία poetic); Μόνες τους οι εταιρείες καίνε τις συσκευές τους και σίγουρα αυτό δεν ισχύει για την xiaomi. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, newtech είπε

Καμερα δεν αντιλεγω.. στα χαρτια καλύτερη.

Μπαταρια? Δεν παιζει ρολο.. το θεμα ειναι το endurance test. Τι τραβάει το κινητό δλδ. Τι να το κανω αν ειναι 1,6χ μεγαλύτερη αλλα τραβάει πχ 1.4χ περισσότερο?

Η οθονη δεν ειναι και απαραιτητα καλύτερη ομως! (παιζει ρολο τι προτιμάς εσύ και η χρηση του)

Χιαομι

Ποιοτητα κατασκευης

Android OREO

- 70~80€

Ο καθενας επιλεγει αν αυτα τα χρηματα αξιζουν. Εγω ειχα asus και να σου πω δεν θα γυρνούσα.

Από μπαταρία υπάρχει το τεστ από tom's guide.

https://www.tomsguide.com/us/smartphones-best-battery-life,review-2857.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, jeetkunedo είπε

Από μπαταρία υπάρχει το τεστ από tom's guide.

https://www.tomsguide.com/us/smartphones-best-battery-life,review-2857.html

Πολυ καλο.. Αλλα δεν εχει ουτε 1 χιαομι μεσα (γιατι δεν κανουν για US MARKET)

Οπως και να εχει το mi a1 για μενα ειναι το απόλυτο VFM τωρα. δεν δικαιολογω τα 70~80 παραπάνω οταν επεξεργαστης και μνημες ειναι στα ιδια μονο και μονο λογο καμερας και μπαταριας.. προσωπική άποψη!

Επεξ/σία από newtech
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...