Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλήμερα θα ήθελα την γνώμη σας γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω 

games που παίζω bf1,pubg,csgo

το pc μου αποτελείται από

• z170 asus mini itx
  • 6600κ
  • ρχ 480
  • 144hz aoc monitor 
  • 16gb g.skill 3200hz

σκεφτόμουν να πάω σε 8600  και σε z370

η άπλα να αλλάξω κάρτα που η τιμές έχουν ανεβεί συννεφο 

Δημοσ.

Δεν βλέπω λόγο να αλλάξεις κάτι.

Αν σε τρώει η τσέπη σου 1070ti-1080 προς το παρόν και σε προσφορα.

Δημοσ.

4c/4t ειναι λιγα για battlefield 1 ποσο μαλλον για 144hz οθονη. Και καρτα να αλλαξεις θα εχεις stuttering που και που λογω επεξεργαστη

Δημοσ.

Εγω ξαναλεω δεν θα αλλαζα κατι. Ο ts απο την αλλη βλεπω οτι θελει να χαλασει χρημα.

Λογω καταστασης η 480 θα φυγει σε καλυτερη τιμη απ'οτι σε νορμαλ συνθηκες και με τα games που παιζει αν βρει προσφορα τον συμφερει nvidia. Το αντιθετο για cpu mobo που θα χασει αρκετα.

Η τσεπη δικη του.

Δημοσ.

θες threads και vga,πηγαινε σε 8400 με την πιο φθηνη Ζ370 (στο μελλον πετας πανω 8700) μετα αλλαξε καρτα γραφικων σε μεταχειρο 1070/1080 ή περιμενεις 2070

Δημοσ.

στη τελικη γιατι να πας σε καινουργια πραγματα και δεν αλλαζεις ενα επεξεργαστη..

τσιμπα ενα ι7 μεταχειρισμενο δωσε τον δικο σου και θα σου ερθει και τσαμπα σχεδον η αναβαθμιση..

νομιζω ιδικα σε bf1 θα σε μπουσταρει αρκετα ο i7 ... 

οσο για καρτα μεινε ως εχει και περιμενε της καινουργιες σειρες...

ηδη με τον ι7 θα παρεις το κατι παραπανω...

• Like 1
Δημοσ.

ελπιζω να εχουμε καταλαβει οτι το μπουκαλι στα 144hz ειναι η rx480 και οχι ο i5,δηλαδη το βασικο ειναι να πας σε βαρβατη καρτα,με λιγα λογια εχεις το ιδιο προβλημα που εχω κι εγω αυτη τη στιγμη

Δημοσ.

τουλαχιστον 1070ti για αρχη,με προοπτικη μελλοντικα να αναβαθμισεις σε i7 μεχρι να τερματισεις το chipset(μεχρι i7 7700k).Η μητρικη σου εχει ''ψωμι'' ακομη :P κ δεν βρισκω το λογο να μεταβεις σε z370

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...