Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Βγάλε μια φωτό πως τους έχεις τους ανεμιστηρες. Το κουτι είναι σε σημείο που αερίζεται η το έχεις σε κανένα ράφι στριμωγμενο; Αυτη που σου έβαλε πάρε την 200t.
splanis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 28/4/2018 στις 4:21 ΜΜ, splanis είπε Μόνο τον πίσω άλλαξα. Οι μπροστά υπήρχαν Θα το δοκιμάσω και με air-condition γιατί τώρα είμαι λίγο άρρωστος και δεν το χω ανάψει 3 λεπτά πριν, radiohead είπε Βγάλε μια φωτό πως τους έχεις τους ανεμιστηρες. Το κουτι είναι σε σημείο που αερίζεται η το έχεις σε κανένα ράφι στριμωγμενο; Αυτη που σου έβαλε πάρε την 200t. Δηλαδή λες καλυτερα αρχικα να αλλαξω την ψυκτρα; Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από splanis
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Αυτό το case δεν παίρνει πάνω fan έτσι; Και να αλλάξεις cooler η καρτα εκεί θα είναι. Τα μπροστινά δυο τα έχεις συνδέσει επάνω στη μητρική; Μπες bios και δες στροφές.
splanis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, radiohead είπε Αυτό το case δεν παίρνει πάνω fan έτσι; Και να αλλάξεις cooler η καρτα εκεί θα είναι. Τα μπροστινά δυο τα έχεις συνδέσει επάνω στη μητρική; Μπες bios και δες στροφές. οχι δεν εχει πανω fans, στην μητρικη τα εχω στο φουλ
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, splanis είπε οχι δεν εχει πανω fans, στην μητρικη τα εχω στο φουλ Όχι αν έχει, αν παίρνει δες που δε νομίζω.
splanis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, radiohead είπε Όχι αν έχει, αν παίρνει δες που δε νομίζω. Ναι αυτό εννοούσα δεν παίρνει :ρ Το πίσω φαν ήταν στο manual τώρα το βαλα στο φουλ να βαλω την gpu στο manual? Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από splanis
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Προφανως θα ειναι το καλυτερο να φτιαξεις το gpu fan σε αποδοση οπως το θελεις εσυ.
splanis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, TheDevilMayCare είπε Προφανως θα ειναι το καλυτερο να φτιαξεις το gpu fan σε αποδοση οπως το θελεις εσυ. ναι αλλα δεν εχω ιδεα πως να το φτιαξω. Δεν την κανω OC εντωμεταξυ την GPU , γιατι είναι που ναι ψηλα οι θερμοκρασιες μην το γ@@σω εντελως
splanis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 εντωμεταξυ τωρα που εβαλα το πισω φαν στο φουλ ειναι στους 69-71c με λιγο φορτναιτ που επαιξα στο real temp cpu max temp λεει 78-79
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Τα υπόλοιπα μητρικη cpu δίσκοι τι θερμοκρασίες εχουν;
splanis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, radiohead είπε Τα υπόλοιπα μητρικη cpu δίσκοι τι θερμοκρασίες εχουν; το βαλα στος 70c 60% καλα ειναι; οι θερμοκρασιες αυτες ειναι με ανοιχτο το fornite, και εδω να κανω και μια ακυρη ερωτηση με την ευκαιρια. Εφοσον ειμαι alt-tab στο κρομ και ειναι ανοιχτο απο πισω το fornite ειναι λογικο να τρεχει την καρτα στο 100; δεν υπαρχει καποιος τροπος στο alt-tab να μην το τρεχει ας πουμε το γκειμ ή απλα πρέπει να το κλεινω; Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από splanis
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Αδερφέ άνοιξε το πλαϊνό παράθυρο και έχει το μονίμως ανοιχτό μέχρι να μάσεις κανα φράγκο για κουτάκι χωρίς αστεία. 50 βαθμούς ο δίσκος με πόση θερμοκρασία δωματιου;
splanis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, radiohead είπε Αδερφέ άνοιξε το πλαϊνό παράθυρο και έχει το μονίμως ανοιχτό μέχρι να μάσεις κανα φράγκο για κουτάκι χωρίς αστεία. 50 βαθμούς ο δίσκος με πόση θερμοκρασία δωματιου; ιδεα δεν εχω, κανα 25c; τελικα δεν μ πες, αρχικα ψυκτρα η ανεμιστηρες; Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από splanis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα