Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχει παρατραβήξει η intel με αυτές τις άθλιες ψήκτρες,

βγάλτε τις καθαρίστε την πάστα με οινόπνευμα και στις δυο επιφάνειες και στρώστε μια καινούρια στην επιφάνεια του επεξεργαστή, (προσοχή στην ποσότητα)

πάντα να τσεκάρετε στο πίσω μέρος τις μητρικής οτι είναι ασφαλισμένα εξ'ισου και τα 4 ποδαράκια.

μετά από αυτό θα έχετε σίγουρα καλύτερες θερμοκρασίες αλλά μην ξεχνάμε ότι και οι coffee δουλεύουν πιο ψηλά με ασφάλεια αφού έχουν υψηλότερο Tmax.

Επεξ/σία από MoviemakerGr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, radiohead είπε

κανα κουτακι να χω στο νου μου με καλα fans με κανα 60 ευρω μαξ παιζει; ή δεν αξιζει και απλα να αλλαξω fans?

επισης το cpu cooler ειναι καλο και για overlocked cpu στο μελλον; γιατι μου φαινονται πολλα τα λεφτα για να το βαλω σε κλειδωμενο cpu

2 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε

Το έχει παρατραβήξει η intel με αυτές τις άθλιες ψήκτρες,

βγάλτε τις καθαρίστε την πάστα με οινόπνευμα και στις δυο επιφάνειες και στρώστε μια καινούρια στην επιφάνεια του επεξεργαστή, (προσοχή στην ποσότητα)

πάντα να τσεκάρετε στο πίσω μέρος τις μητρικής οτι είναι ασφαλισμένα εξ'ισου και τα 4 ποδαράκια.

μετά από αυτό θα έχετε σίγουρα καλύτερες θερμοκρασίες αλλά μην ξεχνάμε ότι και οι coffee δουλεύουν πιο ψηλά με ασφάλεια αφού έχουν υψηλότερο Tmax.

να αλλαξω κιολας παστες λες μετα απο 2 μηνες;

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Τώρα μπροστά μου εχω έναν 8700 non K και τον στρέσαρα με την ψήκτρα της Intel και δική μου πάστα επίτηδες για να δω πόσο θα φτάσει αυτός σε σχέση με τον δικό σου.

πήγε Max 78c οπότε συμπεραίνω ότι μια καλή εφαρμογή μιας καλής πάστας θα σε βοηθήσει,δες και τα ποδαράκια μπορεί να μην έχει κουμπώσει κάποιο σωστά και μπορεί να την πατήσει και ο πιο έμπειρος.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, splanis είπε

κανα κουτακι να χω στο νου μου με καλα fans με κανα 60 ευρω μαξ παιζει; 

επισης το cpu cooler ειναι καλο και για overlocked cpu στο μελλον; γιατι μου φαινονται πολλα τα λεφτα για να το βαλω σε κλειδωμενο cpu

να αλλαξω κιολας παστες λες μετα απο 2 μηνες;

Κανει για νορμαλ oc.

25 δεν τα λες πολλα για ενα προιον που ξεπερνα αντιστοιχες αλλων εταιριων με υψηλοτερη τιμη, με εξι χρονια εγγυηση και καταλληλο για ολα τα sockets . Σου εβαλα και με 15 ευρα.

Αν αγορασεις ανεμιστηρες δεν χρειαζεσαι αλλο κουτι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MoviemakerGr είπε

Τώρα μπροστά μου εχω έναν 8700 non K και τον στρέσαρα με την ψήκτρα της Intel και δική μου πάστα επίτηδες για να δω πόσο θα φτάσει αυτός σε σχέση με τον δικό σου.

πήγε Max 78c οπότε συμπεραίνω ότι μια καλή εφαρμογή μιας καλής πάστας θα σε βοηθήσει,δες και τα ποδαράκια μπορεί να μην έχει κουμπώσει κάποιο σωστά και μπορεί να την πατήσει και ο πιο έμπειρος.

της μητρικης εννοεις η του επεξεργαστη; τωρα αυτο δεν ξερω μπορω οντως να χω κανει καμια πατατα

στο παλιο pc που εφτανε 99c ειχα παρει αυτο και πηγαινε μαξ 50

https://www.skroutz.gr/s/417189/Arctic-Freezer-7-Pro-Rev-2.html

1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Κανει για νορμαλ oc.

25 δεν τα λες πολλα για ενα προιον που ξεπερνα αντιστοιχες αλλων εταιριων με υψηλοτερη τιμη, με εξι χρονια εγγυηση και καταλληλο για ολα τα sockets . Σου εβαλα και με 15 ευρα.

Αν αγορασεις ανεμιστηρες δεν χρειαζεσαι αλλο κουτι.

Δημοσ.

Εννοείται οτι με μια καλύτερη ψήκτρα θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες,

Παντα για θερμοκρασία επεξεργαστή μιλάω.

και τα ποδαράκια της ψήκτρας που βγαίνουν στο πίσω μέρος της μητρικής.. να είναι ίσα και να έχουν την ίδια εκτόνωση.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, splanis είπε

της μητρικης εννοεις η του επεξεργαστη; τωρα αυτο δεν ξερω μπορω οντως να χω κανει καμια πατατα

στο παλιο pc που εφτανε 99c ειχα παρει αυτο και πηγαινε μαξ 50

https://www.skroutz.gr/s/417189/Arctic-Freezer-7-Pro-Rev-2.html

Tην έχεις ακόμα;

Άν όχι προτιμάς αυτή που σου έβαλα. Μην τις συγκρίνεις είναι άλλη κατηγορία. Η μία είναι για 150w και η άλλη για 320w + λιγότερο θόρυβο λόγω μεγέθους heatsink και ανεμιστήρα.

Next.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, radiohead είπε

Tην έχεις ακόμα;

Άν όχι προτιμάς αυτή που σου έβαλα. Μην τις συγκρίνεις είναι άλλη κατηγορία. Η μία είναι για 150w και η άλλη για 320w + λιγότερο θόρυβο λόγω μεγέθους heatsink και ανεμιστήρα.

Next.

οχι δεν την εχω :P ενταξει thnx :)

edit: α last question, αν αλλαξω τους μπροστινους fans ο coolermaster που χω πισω ειναι οκ;

Επεξ/σία από splanis
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/4/2018 στις 2:53 ΜΜ, radiohead είπε

Tην έχεις ακόμα;

Next.

επειδη δεν παιζουν λεφτα για αυτα που χες προτεινει και η ζεστη στην αθηνα οσο παει και ανεβαινει :P , υπαρχει κατι σε πιο budget, ας πούμε στα 30 ευρω για ανεμιστηρες και ψυκτρα(θα μπορουσα να δω και μεταχειρισμενα αλλα δεν ξερω τι), η θα μπορουσα να αλλαξω για αρχη μονο τους ανεμιστηρες ή την ψυκτρα; 

https://www.skroutz.gr/s/9421526/NZXT-FN-V2-120mm.html αυτα λενε τιποτα, τα βρηκα μεταχειρισμενα σε καλη τιμη 

υπενθιμιζω τα δικα μου ειναι αυτα, θα δω καμια διαφορα η τζαμπα κοπος; 

Speed   1100 ± 10% RPM
Air Flow (CFM)   32.8CFM
Air Pressure   0.69mm-H2O
Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Για αρκετα σφιχτα budget, τσεκαρεις σιγουρα και αυτη:
https://www.skroutz.gr/s/8179182/Deepcool-Gammaxx-200T.html
http://www.silentpcreview.com/article1406-page12.html

απλα μηπως εφοσον ειναι σφιχτο το budget να αλλαξω σε πρωτη φαση τα ανεμιστηρακια; 

74c φτανει η gpu τωρα χωρις OC

Y.Γ το μπλε ανεμιστηρακι ειναι λιγο ΙΟΥ :P

Υ.Γ εχω και αυτο εδω https://askadam.gr/proion/hardware/anemisthres-koytiwn/case-fan-arctic-f12-pwm-pst-afaco-120p0-gba01#tab-attributes αλλα κατα λαθος ειχα κοψει εντελως το καλωδιο συνδεσης και δεν ξερω αν μπορω καπως να το ξανακολλησω και αν αξιζει σε σχεση μ αυτα που εχω

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Κομματι δυσκολο να βρεθει: καλυτερο και φθηνοτερο κουλερ, για τον επεξεργαστη
Κι ομως, το μπλε σε πολλους αρεσει! Και δεν εννοω μονο στους Στρουμφακες! 😂

Αν εχεις τωρα εστω καποια ανεμιστηρακια, δεν νομιζω οτι το καλυτερο cost benefit ratio
θα ηταν να τα αντικαταστησεις.. Μονο αν δεν ειχες κανενα(..!), η προσθετες καποιο εξτρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Κομματι δυσκολο να βρεθει: καλυτερο και φθηνοτερο κουλερ, για τον επεξεργαστη
Κι ομως, το μπλε σε πολλους αρεσει! Και δεν εννοω μονο στους Στρουμφακες! 😂

Αν εχεις τωρα εστω καποια ανεμιστηρακια, δεν νομιζω οτι το καλυτερο cost benefit ratio
θα ηταν να τα αντικαταστησεις.. Μονο αν δεν ειχες κανενα(..!), η προσθετες καποιο εξτρα.

εχω 3 fanακια στο κουτί ομως οι 74c στην Asus Strix χωρις OC είναι πολλοι ομως. 😕

Επεξ/σία από splanis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...