Gramophone Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Έφτιαξα αυτό το excel για δικιά μου χρήση και το δίνω αν μπορεί να βοηθήσει κάποιον. price performance καρτών είναι από 2-3 site.τα link είναι στις επικεφαλίδες. Δεν είναι όλες οι κάρτες γιατί έχω και άλλες δουλείες να κάνω Τις τιμές τις αλλάζει ο χρήστης και δεν σημαίνουν ότι είναι σωστές ειδικά στα μεταχειρισμένα. Και τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά, βάση το τι θέλει ο καθένας. Τα χρώματα είναι ενδεικτικά. Η στήλες "no Tax " είναι χωρίς φπα για κάποιον πχ. που κόβει τιμολόγιο . Πρόσθεσα κόστος κατανάλωσης ρεύματος Όποιος θέλει να συνεισφέρει και να βάλει και άλλες κάρτες ή να κάνει παρατηρήσεις, είναι ευπρόσδεκτος. Αν βοηθήσει κάποιον θα χαρώ. Αυτά.... price perfom GPu_001.xlsx Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από Gramophone 1 1
SickDog Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μπράβο ρε φίλε, γειά στα χέρια σου, γιατί η κατάσταση με τις τιμές έχει ξεφύγει. Πολλοί εδώ προσπαθούν να πουλήσουν κάρτες παραπάνω από την αξία τους. Να προσθέσω ότι μια κάρτα πωλείται μεταχειρισμένη σε καλή τιμή όταν είναι τουλάχιστον 40% μειωμένη σε σύγκριση με καινούρια ή εφάμιλλη.
mAs_81 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Ωραιος ο φιλος Gramophone , αντε να δουμε τι θα λενε οι καινουργιες καρτες γτ η 290 μου εχει αρχισει και δειχνει την ηλικια της στα 1440p 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα