alexakos89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, pan82 είπε Η αλήθεια είναι ότι είχα την εντύπωση ότι η 6400 σειρά έχει στανταρ VA panel για αυτό και τη προτίμησα από τις 6102/6122 που είναι κυρίως με ips. Οπότε μιας και είμαι παιδί της Samsung έλεγα να τη προτίμησω σε σχέση με τη sony. Απλά πίστευα ότι η sony ανταγωνίζεται κυρίως τα 6102/6122 μοντέλα της Samsung και έλεγα ότι η 6400 είναι στάνταρ καλύτερη. Οπότε τώρα με προβλήματισατε αρκετά ομολογώ Η 6400 έχει πολλά προβλήματα με clouding και γκρι αντί για μαύρο. Μιλάω για το pls ads.και έχουν αναφερθεί σε πολλά φορουμ. Μην νομίζεις ότι γ διαφορά σε 6102 με 6402 έχουν μεγάλες διάφορες. Ελάχιστες στην εικόνα.
Salvation81 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε Η 6400 έχει πολλά προβλήματα με clouding και γκρι αντί για μαύρο. Μιλάω για το pls ads.και έχουν αναφερθεί σε πολλά φορουμ. Μην νομίζεις ότι γ διαφορά σε 6102 με 6402 έχουν μεγάλες διάφορες. Ελάχιστες στην εικόνα. Παντως σε καποιες περιπτωσεις γκρι αντι για μαυρο εχει και η KD55XE7096.....Και πολλα αλλα οικονομικα σχετικα μοντελα. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από Salvation81
crashnburn Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 ποια audiophile dac ρε φιλε ,αυτοι που ξερουν δεν στελνουν ηχο αναλογικα ,pass through κανουν απο hdmi η οπτικη σε ενισχυτη τεσπα μπορεις να τρως οτι marketing θες κ να το πιστευεις κ να τα σκας οι υπολοιποι κανουμε την ιδια δουλεια με εσενα ,χωρις λεφτα, χωρις απωλεια ποιοτητας κ χωρις εξτρα συσκευες πολλες φορες
Salvation81 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, crashnburn είπε ποια audiophile dac ρε φιλε ,αυτοι που ξερουν δεν στελνουν ηχο αναλογικα ,pass through κανουν απο hdmi η οπτικη σε ενισχυτη τεσπα μπορεις να τρως οτι marketing θες κ να το πιστευεις κ να τα σκας οι υπολοιποι κανουμε την ιδια δουλεια με εσενα ,χωρις λεφτα, χωρις απωλεια ποιοτητας κ χωρις εξτρα συσκευες πολλες φορες Οπως ειπα, την ιδια δουλεια κανεις και με ενα Prius, δεν χρειαζεσαι ενα ακριβο αυτοκινητο για να πας εκει που θελεις να πας. Απο εκει και περα οσο αφορα την απωλεια ποιοτητας θα μεινεις εκπληκτος απο την διαφορα (δεν μιλαω για ηχο γιατι το θεωρεις μαρκετινγκ και δεν θα βγαλουμε ακρη, ελπιζω να πιστευεις απλα τα ματια σου και οταν ερθει η στιγμη να μην μου πεις οτι εκανα Photoshop ).
crashnburn Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 μαλλον δεν καταλαβαινεις οτι ο κοσμος που ξερει κρατα την αλυσιδα οσο το δυνατον ψηφιακη κ παιζει μπαλιτσα στην μεγιστη ποιοτητα χωρις ακριβα dac ,καλωδια κ αηδιουλες αυτοι που δεν σκαμπαζουν αγοραζουν ακριβα players ,καλωδια κλπ αχρηστα κ κανουν μια τρυπα στο νερο ετσι απλα λιτα συναρπαστικα
Salvation81 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, crashnburn είπε μαλλον δεν καταλαβαινεις οτι ο κοσμος που ξερει κρατα την αλυσιδα οσο το δυνατον ψηφιακη κ παιζει μπαλιτσα στην μεγιστη ποιοτητα χωρις ακριβα dac ,καλωδια κ αηδιουλες αυτοι που δεν σκαμπαζουν αγοραζουν ακριβα players ,καλωδια κλπ αχρηστα κ κανουν μια τρυπα στο νερο ετσι απλα λιτα συναρπαστικα Σου ειπα οτι θα ερθω με αποδειξεις να δειξω οσα λεω οποτε δεν ξερω τι αλλο θελεις να πω. Ασε να παρω την νεα τηλεοραση (που δεν θα ειναι 500-600ε μοντελο οποτε ελπιζω να μην πεταχτει καποιος και να πει οτι δεν ηταν αρκετα ακριβη γιαυτο πατωσε) και το συνεχιζουμε τοτε.
KoreanW Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Τωρα αν περιμενεις εσυ η Samsung η η Sony να βαλουν SoC των 30ε (κοστος - βαλε και τα RAM που πρεπει να ειναι τουλαχιστον 2GB και ανεβαινεις και αλλο - χωρια τα audiophile DAC που εχουν καποια player που δεν μας αφορουν και τοσο) σε τηλεοραση με retail τιμη τα 600ε-700ε τοτε παω πραγματικα πασο. ενημερωτικά 2GB Ram είναι τα Soc της Sony στη φτηνότερη Android TV με την τιμή που λες οπότε πας πάσο από τα αποδυτήρια γιατί δεν ξέρεις απλά
Salvation81 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, KoreanW είπε ενημερωτικά 2GB Ram είναι τα Soc της Sony στη φτηνότερη Android TV με την τιμή που λες οπότε πας πάσο από τα αποδυτήρια γιατί δεν ξέρεις απλά Δικιο εχεις, δεν ξερω τιποτα. Οταν θα ανεβασω το συγκριτικο μπορει και να εχω αδικο, θα δειξει
crashnburn Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 @Salvation81 πραγματικα αντι να καθεσαι να παπαγαλιζεις κλισε προηγουμενων εποχων κ συνθηκων κατσε λιγο να καταλαβεις πως λειτουργουν χοντρικα ολα αυτα τα audio video ματζαφλαρια γιατι κ ασκοπες αγορες κανεις κ υποβαθμιζεις την ποιοτητα αντι να την διατηρεις ατοφια κλπ δεν στο λεω για να στην πω ,απλα πολλα απο αυτα που γραφεις ειναι τελειως ατοπα κ ανυποστατα
Salvation81 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 19 λεπτά πριν, crashnburn είπε @Salvation81 πραγματικα αντι να καθεσαι να παπαγαλιζεις κλισε προηγουμενων εποχων κ συνθηκων κατσε λιγο να καταλαβεις πως λειτουργουν χοντρικα ολα αυτα τα audio video ματζαφλαρια γιατι κ ασκοπες αγορες κανεις κ υποβαθμιζεις την ποιοτητα αντι να την διατηρεις ατοφια κλπ δεν στο λεω για να στην πω ,απλα πολλα απο αυτα που γραφεις ειναι τελειως ατοπα κ ανυποστατα Η διαφορα μας ειναι πως εσυ οπως και πολλοι αλλοι λες λες λες, εγω θα φερω αποδειξεις για να στηριξω οσα λεω. Δεν ειναι η πρωτη φορα που βλεπω ανθρωπο να λεει πως εχει το ιδιο αποτελεσμα χωρις να σκαει τα ιδια με αλλους. Μου θυμιζεις παρα πολλους ειτε μιλαμε για καρτες γραφικων, ειτε για επεξεργαστες, ειτε για μνημες και ναι ειτε για τηλεορασεις. Δεν ειναι κατι νεο αυτο, γιαυτο και δεν σε παρεξηγω. Ασε λοιπον να κανω λαθος και θα δουμε σε λιγο καιρο αν ισχυει η οχι αυτο.
crashnburn Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 τι θα μας αποδειξεις ακριβως δλδ; οτι εχει διαφορα στην ποιοτητα εικονας κ ηχου ενας dedicated media player του κωλου κινεζικος ξργω επειδη εχει 4gb ram k επιχρυσες επαφες κ ακριβο dac; εισαι χαμενος απο τα αποδυτηρια ρε φιλε , εγω σε μηχανημα 2gb εχω στησει libreelec ,παιζω σωστα με τις συνδεσεις (ολες ψηφιακες) ,εχω καλυτερο upscaling απο οποιαδηποτε hardware λυση οπου χρειαζεται ,εχω σωστο 24p ,εχω hardware decoding οπου ειναι δυνατο (σχεδον παντου) , εχω σωστες audio k video ρυθμισεις κ τελος εχω κ περισσευμα μνημης για να εχω απλετο buffering μεσω advenced setttings xml ΟΤΙ k να εχεις αγορασει δεν μπορεις να παιξεις καλυτερα απο αυτο ,δεν γινεται ξργω
Salvation81 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, crashnburn είπε τι θα μας αποδειξεις ακριβως δλδ; οτι εχει διαφορα στην ποιοτητα εικονας κ ηχου ενας dedicated media player του κωλου κινεζικος ξργω επειδη εχει 4gb ram k επιχρυσες επαφες κ ακριβο dac; εισαι χαμενος απο τα αποδυτηρια ρε φιλε , εγω σε μηχανημα 2gb εχω στησει libreelec ,παιζω σωστα με τις συνδεσεις (ολες ψηφιακες) ,εχω καλυτερο upscaling απο οποιαδηποτε hardware λυση οπου χρειαζεται ,εχω σωστο 24p ,εχω hardware decoding οπου ειναι δυνατο (σχεδον παντου) , εχω σωστες audio k video ρυθμισεις κ τελος εχω κ περισσευμα μνημης για να εχω απλετο buffering μεσω advenced setttings xml ΟΤΙ k να εχεις αγορασει δεν μπορεις να παιξεις καλυτερα απο αυτο ,δεν γινεται ξργω Μαλλον χαθηκες καπου στην μεταφραση, την μια μιλαμε για το τι μπορει να κανει μια τηλεοραση κοντρα σε ενα καλο media player και τωρα μου το γυριζεις "μαλλον" σε εξωτερικη λυση Raspberry Pi (αλλα λογια να αγαπιομαστε με λιγα λογια). Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα σε ποιοτητα εικονας μαλλον παλι θα εισαι εκτος με την λυση που εχεις (τι δουλεια εχει το software κομματι με το hardware αδυνατο να καταλαβω). Μου θυμιζεις ενα φιλαρακι στις αρχες του 90' που ειχε PC με 386 επεξεργαστη και ελεγε σε ολο τον κοσμο πως με μια εφαρμογη που ειχε φτιαξει ο ιδιος ειχε καλυτερες επιδοσεις το PC του απο οσους ειχαμε PC με 486DX2. Επειδη θα μας παρουν με τις πετρες ομως ας μην το συνεχισουμε, περιμενε να δεις τις εικονες και τα βιντεο που θα ανεβασω καποια στιγμη (εκει ναι θα χαρω να δω δικαιολογιες απο πολλους εδω μεσα).
Jorvik Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Απο οτι βλεπω τελος η προσφορα..... κατοπιν παραγγελιας πια και στα 699€
crashnburn Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 δεν νιωθεις ρε φιλε πραγματικα ,οχι δεν εχω pi ,εχω ενα χ86 box που κανει σκονη τα hi end κουτακια σου κ τις ακριβες σου λυσεις επειδη ειναι στημενο σωστα οταν ο player ειναι ενσωματωμενος στην tv τα πραγματα ειναι ακομα πιο ευκολα γιατι εννοειται τα παντα γινονται ψηφιακα εσωτερικα τεσπα απο οσα λες καταλαβαινω οτι δεν σκαμπαζεις κ αναλωνεσαι σε κλισε το ακριβο ειναι παντα καλυτερο κλπ που λενε οσοι δεν ξερουν κ τους πασαρουν οι μαγαζοτορες τα ακριβα τα καλα μπορεις να πιστευεις οτι θες αλλα μην μας τα λες εδω ως απολυτες ψαγμενες αληθειες γιατι αυτοι που καταλαβαινουν γελανε
alexakos89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Η 55xe 7096 είναι στα επίπεδα της 6400 ίσως και ανώτερη. Απλά χάνει σε smart και Bluetooth.
Προτεινόμενες αναρτήσεις