alexakos89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Δεν μπορω να ξερω τι σετ εντολων εχει ο καθε media processor στην αγορα αυτη την στιγμη (και ειναι αρκετα μεγαλος ο αριθμος) αλλα αν σου "τριμμαρει" ποιοτητα εικονας προκειμενου να παιζει τα παντα οπως λες νομιζω χανεται λιγο το νοημα αυτο ειναι ολο. Πανω κατω ιδιες σε χαρακτηριστικα, 60Hz και οι 2 αλλα 21ms η SONY και 18ms η Samsung.....Για παιχνιδια θα ελεγα Samsung. Το κακό με την Samsung είναι η λοταρία των πάνελ. Εμένα πχ έκατσε VA και ήταν καλό πάνελ. Η 6400 δίνει VA,ADS για την 55αρα. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από alexakos89
Salvation81 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, alexakos89 είπε Το κακό με την Samsung είναι η λοταρία των πάνελ. Εμένα πχ έκατσε VA και ήταν καλό πάνελ. VA γραφει για την 6402 παντως
alexakos89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Το κακό με την Samsung είναι η λοταρία των πάνελ. Εμένα πχ έκατσε VA και ήταν καλό πάνελ. Η 6400 δίνει VA,ADS για την 55αρα.
crashnburn Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) για 3ms δεν χαραμιζεις va panel οταν θες να βλεπεις ταινιες για να παρεις pls η va λοταρια ,ειδικα οταν η sony ειναι προτεινομενη budget τιβι στα περισσοτερα ριβιους κ με μαλλον καλυτερη ποιοτητα κατασκευης απο τις τελευταιες samsung οσο για τους players η αποκωδικοποiηση γινεται hardware απο την vga του soc k οι καινουργιες ακομα κ της πλακα παιζουν 10bit hevc πολυ ανετα οποτε μην λεμε πραγματα που δεν ισχυουν Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από crashnburn
KoreanW Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακριβώς. Όταν παραπάνω διάβασα για τα τάχα καλά εξωτερικά player με το Realtek RTD1295 SoC των 2GB RAM και τον ARM T820. Μια σύγχρονη smart τηλεόραση αντέχει τη σύγκριση και με το παραπάνω απέναντι στο κάθε boxάκι. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από KoreanW
hayate13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 42 minutes ago, pan82 said: Τελικα έχεις κάνεις άποψη για σύγκριση με Samsung 6402? Έχω παραγγείλει και τις δύο και έχω μπερδευτει ποια να παραλάβω τελικά. Για tv και ταινίες τη θέλω κυρίως όχι games η αθλητικά. Και γω το ιδιο,παρηγγειλα και τις 2 αλλα με ενδιαφερει το bluetooth, το σμαρτ κομματι και σε περιπτωση ads οι γωνιες θεασης .Την εχει κανεις να μας πει; Στα συν σε σχεση με τη σονυ βαζω και το τηλεκοντρολ.
pan82 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 36 λεπτά πριν, crashnburn είπε κατασκευης Η αλήθεια είναι ότι είχα την εντύπωση ότι η 6400 σειρά έχει στανταρ VA panel για αυτό και τη προτίμησα από τις 6102/6122 που είναι κυρίως με ips. Οπότε μιας και είμαι παιδί της Samsung έλεγα να τη προτίμησω σε σχέση με τη sony. Απλά πίστευα ότι η sony ανταγωνίζεται κυρίως τα 6102/6122 μοντέλα της Samsung και έλεγα ότι η 6400 είναι στάνταρ καλύτερη. Οπότε τώρα με προβλήματισατε αρκετά ομολογώ
KoreanW Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Η ποιότητα κατασκευής στο περίβλημα του κουτιού της Sony KD55XE7096 δεν είναι πάντως κάτι το ιδιαίτερο. Πλαστικούρα σε αντίθεση με ακριβότερα μοντέλα ή ακόμα και με μοντέλα της Sony άλλων ετών. Και λόγω διαστολής-συστολής ακούγονται τριξίματα. Τώρα για την ποιότητα κατασκευής στα ηλεκτρονικά της διαφορετική υπόθεση. 1
Salvation81 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, KoreanW είπε Ακριβώς. Όταν παραπάνω διάβασα για τα τάχα καλά εξωτερικά player με το Realtek RTD1295 SoC των 2GB RAM και τον ARM T820. Μια σύγχρονη smart τηλεόραση αντέχει τη σύγκριση και με το παραπάνω απέναντι στο κάθε boxάκι. Καποια στιγμη θα σου ανεβασω συγκριση αναμεσα σε ενα τετοιο boxaki οπως λες και σε τηλεοραση τελευταιας γενιας (οποια δλδ αγορασω μεχρι τελος του χρονου). Δεν θα σου πω τι αποτελεσματα θα υπαρχουν, θα σε αφησω να δεις την διαφορα μονος σου και να κρινεις (ελπιζω εστω τοτε καποιοι να σταματησετε να λετε τα δικα σας). 1 ώρα πριν, pan82 είπε Η αλήθεια είναι ότι είχα την εντύπωση ότι η 6400 σειρά έχει στανταρ VA panel για αυτό και τη προτίμησα από τις 6102/6122 που είναι κυρίως με ips. Οπότε μιας και είμαι παιδί της Samsung έλεγα να τη προτίμησω σε σχέση με τη sony. Απλά πίστευα ότι η sony ανταγωνίζεται κυρίως τα 6102/6122 μοντέλα της Samsung και έλεγα ότι η 6400 είναι στάνταρ καλύτερη. Οπότε τώρα με προβλήματισατε αρκετά ομολογώ Παντως αν δεν σε νοιαζει το gaming πηγαινε στην SONY που εχει σιγουρα VA.
KoreanW Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 24 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Καποια στιγμη θα σου ανεβασω συγκριση αναμεσα σε ενα τετοιο boxaki οπως λες και σε τηλεοραση τελευταιας γενιας (οποια δλδ αγορασω μεχρι τελος του χρονου). Δεν θα σου πω τι αποτελεσματα θα υπαρχουν, θα σε αφησω να δεις την διαφορα μονος σου και να κρινεις (ελπιζω εστω τοτε καποιοι να σταματησετε να λετε τα δικα σας). ναι ναι και τη διαφορά θα την κάνει ...η μαγεία, και όχι τα τεχνικά χαρακτηριστικά ΟΚ
Salvation81 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, KoreanW είπε ναι ναι και τη διαφορά θα την κάνει ...η μαγεία, και όχι τα τεχνικά χαρακτηριστικά ΟΚ Οπως ειπα θα αφησω να βγαλεις συμπερασματα μονος σου μην βιαζεσαι και μου το χαλας
KoreanW Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 35 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Οπως ειπα θα αφησω να βγαλεις συμπερασματα μονος σου μην βιαζεσαι και μου το χαλας όπως σου είπα η μυστική σου συνταγή είναι το ...υπερφυσικό όσο για εμένα μου αρκεί αυτό που έχω μπροστά μου και δε θα χρειαστεί να σε περιμένω να αλλάξεις γνώμη
Salvation81 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 32 λεπτά πριν, KoreanW είπε όπως σου είπα η μυστική σου συνταγή είναι το ...υπερφυσικό όσο για εμένα μου αρκεί αυτό που έχω μπροστά μου και δε θα χρειαστεί να σε περιμένω να αλλάξεις γνώμη Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Σε καποιους αρκει και μια 24αρα LCD στον υπολογιστη τους, καποιοι ειναι καλα να οδηγανε ενα Prius, αν το πας με βασει το τι "αρκει" στον καθενα αλλαζουμε θεμα εντελως. Το μαμησαμε το off-topic ομως, οταν κανω την δοκιμη που σου ειπα θα ανοιξω ενα θεμα να δεις τι εννοω.
crashnburn Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν ξερω τι νομιζεις οτι κανουν τα ταχαμου hi end boxακια αλλα οπως σου εγραψα οταν καποιος ενσωματωνει soc σε 4k τηλεοραση ε προφανως κοιταει το soc να μπορει να παιξει 4κ απροβληματιστα κ δεν κανει κ τπτ μαγικο δλδ ,ολα τα soc του τελευταιου ετους παιζουν τα παντα ολα νερo με hardware αποκωδικοποιηση τι να λεμε δλδ,εδω η φτηνιαρα αγνωστου soc blaupunkt των 280€ παιζει τα παντα ακοπα κ με hardware επιταχυνση 10bit hevc μου θυμιζεις κατι τυπους που παιρνουν πανακριβα hdmi καλωδια νομιζοντας οτι ετσι δεν θα εχουν απωλεια ποιοτητας οπως συνεβαινε παλια στα αναλογικα Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από crashnburn
Salvation81 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, crashnburn είπε δεν ξερω τι νομιζεις οτι κανουν τα ταχαμου hi end boxακια αλλα οπως σου εγραψα οταν καποιος ενσωματωνει soc σε 4k τηλεοραση ε προφανως κοιταει το soc να μπορει να παιξει 4κ απροβληματιστα κ δεν κανει κ τπτ μαγικο δλδ ,ολα τα soc του τελευταιου ετους παιζουν τα παντα ολα νερo με hardware αποκωδικοποιηση τι να λεμε δλδ,εδω η φτηνιαρα αγνωστου soc blaupunkt των 280€ παιζει τα παντα ακοπα κ με hardware επιταχυνση 10bit hevc μου θυμιζεις κατι τυπους που παιρνουν πανακριβα hdmi καλωδια νομιζοντας οτι ετσι δεν θα εχουν απωλεια ποιοτητας οπως συνεβαινε παλια στα αναλογικα Αν ριξεις μια ματια στο τι SoC υπαρχουν στην αγορα και με τι διαφορες εχουν αναμεσα τους μαλλον θα σου βγουν τα ματια. Τωρα αν περιμενεις εσυ η Samsung η η Sony να βαλουν SoC των 30ε (κοστος - βαλε και τα RAM που πρεπει να ειναι τουλαχιστον 2GB και ανεβαινεις και αλλο - χωρια τα audiophile DAC που εχουν καποια player που δεν μας αφορουν και τοσο) σε τηλεοραση με retail τιμη τα 600ε-700ε τοτε παω πραγματικα πασο. Γιαυτο και θα ανοιξω ενα θεμα οταν παρω νεα τηλεοραση με φωτος και βιντεο μπας και ανοιξω τα ματια σε καποιους (αν και σιγουρα θα υπαρξουν αλλες δικαιολογιες μετα για τις οποιεςδηποτε διαφορες). Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από Salvation81
Προτεινόμενες αναρτήσεις