Προς το περιεχόμενο

Smart 4K Tv] Sony KD55XE7096 55" 563e @ public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Βασικα αυτο που λες δεν γινεται γιατι ακομα και ενα trailer των 2 λεπτων μπορει να ειναι πανω απο GB και για να γινει stream ε καταλαβαινεις την δυσκολια.....

Παντως κατεμε οποιος παιρνει 4k τηλεοραση και βλεπει 4k ταινιες στα 10-20GB χανει το νοημα αυτο ειναι ολο....

Καλά μην υπερβάλλουμε...στο τέλος-τέλος τη ταινία τη κάνει το περιεχόμενο...ο άλλος μπορεί να πάρει την σουπερ-ντούπερ τηλεόραση και να βλεπει τρανσφόρμερς με αρχείο των 70γίγα...σιγά το "νόημα" που θα βρει στο μέγεθος του αρχείου, όταν λείπει από αλλού.

...ντάξ, είπαμε, το μέσο παίζει ρόλο, αλλά αν ανακηρυχθεί και σε απόλυτο κριτήριο, μάλλον καλύτερα θα ήταν να δίναμε αλλού τα χρήματα -  κι όχι σε τηλεόραση ή σε δίσκο που θα φιλοξενεί μεμονωμένες ταινίες των 70γίγα - όπου θα έπιαναν περισσότερο τόπο.

Επεξ/σία από vgiozo
  • Like 3
  • Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω εχθές που πήγα σε κατάστημα και την είδα Κωτσόβολο έβαλα το maze runner 4K hdr και έπαιξε μια χαρά. Και το προχωρούσα χωρίς καν να τρώει κόλλημα. Υπόψιν 60Gb ταινία. 

Αν υπάρχει κάτοχος έδω θέλω να κάνω μια ερώτηση. Αν ανοίξεις το YouTube στο κινητό βρίσκει την τηλεόραση ώστε να του πέος να παίξει εκεί ; 

Δημοσ.

πιστευω οτι και ενα τρειλερ 4κ να εχεις σε στικ θα δεις αν σου αρεσει η οχι.... 

πολυ θα ηθελα να εχουν για οσες εχουν δορυφορικο δεκτη να τις εχουν να παιζουν απο κει 4κ μιας και δεν παρεμβαλονται hdmi καλωδια και οχι απο μια πηγη που τη μοιραζουν σε 10 τηλεορασεις

Δημοσ.

αντι να ασχολουμαστε με το panel που ειναι καλο κατα γενικη ομολογια ασχολουμαστε με το smart κομματι κ τον player κλπ περιφερειακα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alfaeffe είπε

:lol:

Xaxaxxaxaxax

14 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Ασχολουμαι με media player τα τελευταια 9 χρονια......Επισης απο περιεργεια ανα καιρους παω σε καταστηματα με τον Τ3 φορητο SSD της Samsung που εχω αρκετες "ατοφιες" 4k ταινιες σε MKV και τσεκαρω να δω ποια τηλεοραση εχει την δυνατοτητα να τις παιξει.....Μεχρι και πριν 4-5 μηνες που δοκιμασα σε αρκετες απο 55 και ανω (η φθηνοτερη κοστιζε γυρω στα 1500ε) ΚΑΜΙΑ δεν μπορεσε να το κανει αυτο....
Κατσε εσυ να πιστευεις λοιπον πως οταν καποια τηλεοραση εχει Android μπορει να κανει παπαδες, δεν ισχυει κατι τετοιο.

Οτι και να εχει καποια τηλεοραση ειναι για εκεινους που ειτε δεν θελουν κατι πολυ καλο ειτε για εκεινους που δεν θελουν να "διαθεσουν" για να εχουν κατι πολυ καλο. Γιαυτο και προσωπικα τις λειτουργιες smart δεν τις κοιταω καν αφου οτι και να παρω θα λειτουργει με εξωτερικο και αρκετα ακριβο media player.

Ρε παλικάρι τι λες αλήθεια ; 

Και στην lg 620v και στην Samsung 6100 παίζει κανονικά από usb ότι ταινία θες όσο μεγάλη θες. Ακόμα και με overall bitrate 65mbps καμία δεν κόλλησε ούτε έκανε buffering. 

Δημοσ.

Να ρωτήσω σε σύγκριση με τη συγκεκριμένη τηλεόραση στα ίδια λεφτά πάνω κάτω αξίζει παραπανω η Sony η η Samsung 6402? Παίζουν στην ίδια κατηγορία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Xaxaxxaxaxax

Ρε παλικάρι τι λες αλήθεια ; 

Και στην lg 620v και στην Samsung 6100 παίζει κανονικά από usb ότι ταινία θες όσο μεγάλη θες. Ακόμα και με overall bitrate 65mbps καμία δεν κόλλησε ούτε έκανε buffering. 

Εγω σου λεω τι εχω δει σε οσες εχω δοκιμασει. Δεν εχω δοκιμασει ολα τα μοντελα που κυκλοφορουν στην αγορα, οταν ομως εχω δοκιμασει πανακριβα μοντελα που δεν μπορουσαν να κανουν ομαλη αναπαραγωγη τοτε η γενικη κατασταση δεν γινεται να ειναι η εξαιρεση.

Επισης μην ξεχναμε πως δεν ειναι μονο θεμα ομαλης αναπαραγωγης, ακομα και η ποιοτητα εικονας ακομα και ηχου ανετα μπορει να αλλαξει απο player σε player.

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να συνοψισω λιγο επειδη την εψαξα αρκετα διαβαζοντας ριβιους κ ελαχιστες γνωμες κατοχων

ειναι 55 ιντσες πραγματικο 4κ ,8bit χρωμα κ με fcr 10 bit, 60hz ,va panel ,21 input lag,hdr , opera os smart ,οχι bluetooth,t2 δεκτης

το panel ειναι καλα καλιμπραρισμενο απο το εργοστασιο κ ως va εχει πολυ καλο μαυρο κ αντιθεση με ομορφα κ σωστα χρωματα σε βαρος των γωνιων θεασης,η επεξεργασια της εικονας ειναι πολυ οκ αλλα δεν ειναι η τελευταια μηχανη της sony ,τουτεστιν ειναι πολυ καλη για σκοτεινα περιβαλλοντα για θεαση ταινιων ,σειρων κλπ, ικανοποιητικη σε καθε αλλη χρηση

το smart της ειναι γρηγορο κ βασικο , youtube ,netflix , internet browser (plex ,osmc,kodi δεν νομιζω οτι υπαρχουν) ,γενικοτερα εχει τα απαραιτητα αλλα δεν ειναι android tv να βρεις τα παντα ολα

60hz σημαινει ποδοσφαιρο κ οπου υπαρχει γρηγορη κινηση θα εχει θολουρα αλλα τα 120hz ετσι κ αλλιως δεν υπαρχουν κατω απο 1000€

hdr υπαρχει κ λειτουργει αλλα η τιβι δεν εχει ουτε την φωτεινοτητα ουτε το χρωματικο ευρος για να παιξει σωστα κ μαλλον ζημια κανει παρα καλο

ο ηχος ειναι ειτε νορμαλ ,ειτε οχι καλος αλλα ετσι κ αλλιως οι απαιτητικοι βαζουν ηχομπαρα η home cinema

απο συνδεσμολογια ειναι νορμαλ οπως οι υπολοιπες της κατηγοριας πλην bluetooth που για αλλους ειναι απαραιτητο κ για αλλους οχι,βεβαια miracast,mirroring κλπ υπαρχουν ως δυνατοτητες αλλα μεσω δικτυου

συμπερασματικα σε αυτα τα λεφτα παιρνεις πολυ εικονα για τα χρηματα σου κ σε ολα τα υπολοιπα ειναι απλα οκ,τονιζω οτι για να παρεις επωνυμο va πανελ σε αλλη τιβι πρεπει να φτασεις στα 900€+

τελικα νομιζω οτι στα λεφτα της προσφορας δεν μπορεις να βρεις καλυτερη τηλεοραση

Επεξ/σία από crashnburn
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Εγω σου λεω τι εχω δει σε οσες εχω δοκιμασει. Δεν εχω δοκιμασει ολα τα μοντελα που κυκλοφορουν στην αγορα, οταν ομως εχω δοκιμασει πανακριβα μοντελα που δεν μπορουσαν να κανουν ομαλη αναπαραγωγη τοτε η γενικη κατασταση δεν γινεται να ειναι η εξαιρεση.

Επισης μην ξεχναμε πως δεν ειναι μονο θεμα ομαλης αναπαραγωγης, ακομα και η ποιοτητα εικονας ακομα και ηχου ανετα μπορει να αλλαξει απο player σε player.

Οι τηλεοράσεις που αναφέρω έχουνε 400 € + 500 €. Παίζουν κανονικά όλα τα format. Επειδή βλέπω και εγώ 4κ ταινίες με HDR περιεχόμενο Και με υψηλά bitrate Έχω να πω πως μέσω σκληρό δίσκο παίζει τα πάντα και απροβλημάτιστα.

3 λεπτά πριν, crashnburn είπε

Να συνοψισω λιγο επειδη την εψαξα αρκετα διαβαζοντας ριβιους κ ελαχιστες γνωμες κατοχων

ειναι 55 ιντσες πραγματικο 4κ ,8bit χρωμα κ με fcr 10 bit, 60hz ,va panel ,21 input lag,hdr , opera os smart ,οχι bluetooth,t2 δεκτης

το panel ειναι καλα καλιμπραρισμενο απο το εργοστασιο κ ως va εχει πολυ καλο μαυρο κ αντιθεση με ομορφα κ σωστα χρωματα σε βαρος των γωνιων θεασης,η επεξεργασια της εικονας ειναι πολυ οκ αλλα δεν ειναι η τελευταια μηχανη της sony ,τουτεστιν ειναι πολυ καλη για σκοτεινα περιβαλλοντα για θεαση ταινιων ,σειρων κλπ, ικανοποιητικη σε καθε αλλη χρηση

το smart της ειναι γρηγορο κ βασικο , youtube ,netflix , internet browser (plex ,osmc,kodi δεν νομιζω οτι υπαρχουν) ,γενικοτερα εχει τα απαραιτητα αλλα δεν ειναι android tv να βρεις τα παντα ολα

60hz σημαινει ποδοσφαιρο κ οπου υπαρχει γρηγορη κινηση θα εχει θολουρα αλλα τα 120hz ετσι κ αλλιως δεν υπαρχουν κατω απο 1000€

hdr υπαρχει κ λειτουργει αλλα η τιβι δεν εχει ουτε την φωτεινοτητα ουτε το χρωματικο ευρος για να παιξει σωστα κ μαλλον ζημια κανεις παρα καλο

ο ηχος ειναι ειτε νορμαλ ,ειτε οχι καλος αλλα ετσι κ αλλιως οι απαιτητικοι βαζουν ηχομπαρα η home cinema

απο συνδεσμολογια ειναι νορμαλ οπως οι υπολοιπες της κατηγοριας πλην bluetooth που για αλλους ειναι απαραιτητο κ για αλλους οχι,βεβαια miracast,mirroring κλπ υπαρχουν ως δυνατοτητα αλλα μεσω δικτυου

συμπερασματικα σε αυτα τα λεφτα παιρνεις πολυ εικονα για τα χρηματα σου κ σε ολα τα υπολοιπα ειναι απλα οκ,τονιζω οτι για να παρεις επωνυμο va πανελ σε αλλη τιβι πρεπει να φτασεις στα 900€+

Τα ίδια διαβάσα και εγώ από reviews.Έχει κανονικά Plex.Επειδή ποτέ δεν έχω πάρει Sony θα δώσω την Samsung που έχω και θα πάρω αυτή τη φορά να δοκιμάσω. Ελπίζω να μη με απογοήτευσει.Το smart κομμάτι δεν με ενδιαφέρει πολύ. Εγώ θέλω να έχει YouTube Netflix και Plex. Και να μπορώ να παίζω τις εικόνες από το κινητό μου στην τηλεόραση ή και τα βίντεο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε

Οι τηλεοράσεις που αναφέρω έχουνε 400 € + 500 €. Παίζουν κανονικά όλα τα format. Επειδή βλέπω και εγώ 4κ ταινίες με HDR περιεχόμενο Και με υψηλά bitrate Έχω να πω πως μέσω σκληρό δίσκο παίζει τα πάντα και απροβλημάτιστα.

Τα ίδια διαβάσα και εγώ από reviews.Έχει κανονικά Plex.Επειδή ποτέ δεν έχω πάρει Sony θα δώσω την Samsung που έχω και θα πάρω αυτή τη φορά να δοκιμάσω. Ελπίζω να μη με απογοήτευσει.Το smart κομμάτι δεν με ενδιαφέρει πολύ. Εγώ θέλω να έχει YouTube Netflix και Plex. Και να μπορώ να παίζω τις εικόνες από το κινητό μου στην τηλεόραση ή και τα βίντεο. 

Αν μπορεσεις να παρεις στα χερια σου (να δανειστεις εννοω) ενα καλο player (πχ κανα Zidoo X10 η Dune HD Pro 4k η εστω το Solo 4k και ας ειναι προηγουμενης γενιας) κανε μια συγκριση αναμεσα στο τι βλεπεις απο τις τηλεορασεις που λες και τι απο το player. Οταν το κανεις ελα να μου πεις τις εντυπωσεις σου :)

9 λεπτά πριν, crashnburn είπε

ειναι 55 ιντσες πραγματικο 4κ ,8bit χρωμα κ με fcr 10 bit, 60hz ,va panel ,21 input lag,hdr , opera os smart ,οχι bluetooth,t2 δεκτης

το panel ειναι καλα καλιμπραρισμενο απο το εργοστασιο κ ως va εχει πολυ καλο μαυρο κ αντιθεση με ομορφα κ σωστα χρωματα σε βαρος των γωνιων θεασης,η επεξεργασια της εικονας ειναι πολυ οκ αλλα δεν ειναι η τελευταια μηχανη της sony ,τουτεστιν ειναι πολυ καλη για σκοτεινα περιβαλλοντα για θεαση ταινιων ,σειρων κλπ, ικανοποιητικη σε καθε αλλη χρηση

το smart της ειναι γρηγορο κ βασικο , youtube ,netflix , internet browser (plex ,osmc,kodi δεν νομιζω οτι υπαρχουν) ,γενικοτερα εχει τα απαραιτητα αλλα δεν ειναι android tv να βρεις τα παντα ολα

hdr υπαρχει κ λειτουργει αλλα η τιβι δεν εχει ουτε την φωτεινοτητα ουτε το χρωματικο ευρος για να παιξει σωστα κ μαλλον ζημια κανει παρα καλο

απο συνδεσμολογια ειναι νορμαλ οπως οι υπολοιπες της κατηγοριας πλην bluetooth που για αλλους ειναι απαραιτητο κ για αλλους οχι,βεβαια miracast,mirroring κλπ υπαρχουν ως δυνατοτητες αλλα μεσω δικτυου

τελικα νομιζω οτι στα λεφτα της προσφορας δεν μπορεις να βρεις καλυτερη τηλεοραση

Για τα λεφτα της ειναι πολυ καλη, αυτο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Αν μπορεσεις να παρεις στα χερια σου (να δανειστεις εννοω) ενα καλο player (πχ κανα Zidoo X10 η Dune HD Pro 4k η εστω το Solo 4k και ας ειναι προηγουμενης γενιας) κανε μια συγκριση αναμεσα στο τι βλεπεις απο τις τηλεορασεις που λες και τι απο το player. Οταν το κανεις ελα να μου πεις τις εντυπωσεις σου :)

Για τα λεφτα της ειναι πολυ καλη, αυτο.

Πρόσεξε. Δεν είπα ότι το player της τηλεόρασης είναι καλό. Είπα ότι παίζει τα πάντα ό,τι και να τις βάλεις.

Δημοσ.

Τελικα έχεις κάνεις άποψη για σύγκριση με Samsung 6402? Έχω παραγγείλει και τις δύο και έχω μπερδευτει ποια να παραλάβω τελικά. Για tv και ταινίες τη θέλω κυρίως όχι games η αθλητικά. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Πρόσεξε. Δεν είπα ότι το player της τηλεόρασης είναι καλό. Είπα ότι παίζει τα πάντα ό,τι και να τις βάλεις.

Δεν μπορω να ξερω τι σετ εντολων εχει ο καθε media processor στην αγορα αυτη την στιγμη (και ειναι αρκετα μεγαλος ο αριθμος) αλλα αν σου "τριμμαρει" ποιοτητα εικονας προκειμενου να παιζει τα παντα οπως λες νομιζω χανεται λιγο το νοημα αυτο ειναι ολο.

3 λεπτά πριν, pan82 είπε

Τελικα έχεις κάνεις άποψη για σύγκριση με Samsung 6402? Έχω παραγγείλει και τις δύο και έχω μπερδευτει ποια να παραλάβω τελικά. Για tv και ταινίες τη θέλω κυρίως όχι games η αθλητικά. 

Πανω κατω ιδιες σε χαρακτηριστικα, 60Hz και οι 2 αλλα 21ms η SONY και 18ms η Samsung.....Για παιχνιδια θα ελεγα Samsung.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...