greed Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εγω βλεπω πως πιασαμε το off-topic ολοι εδω και 2 σελιδες, εκτος αν δεν ξερεις και ο ιδιος τι γραφεις. Οποτε ασε τις εξυπναδες, δεν πιανουν. Παιζεις σε ολες τις σελιδες αν δεν το καταλαβες.
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, greed είπε Παιζεις σε ολες τις σελιδες αν δεν το καταλαβες. Δεν ειναι off-topic να μιλας για μια προσφορα οταν εισαι σε θεμα για μια προσφορα. Αν ο καθενας που ελεγε πως δεν ειναι προσφορα κατι που δεν ειναι (6% κατω δεν ειναι) τοτε οι μισοι στις σελιδες προσφορων θα ηταν off-topic. Το μονο off-topic ηταν αυτο περι των media player που αρχισαν αλλοι οχι εγω. Αν δεν διαβαζεις σωστα δεν ειναι δικο μου θεμα.
KoreanW Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Οπως ειπα οταν εγω δοκιμασα ταινιες σε 4k τηλεοραση ανω των 3 χιλιαδων και δεν μπορουσε να τα παιξει αδυνατω να πιστεψω πως θα τα παιζει μια τηλεοραση των 500-600-700ε αυτο ειναι ολο. Βεβαια αν θελεις την ευκολη λυση κατεβασε μια ταινια MKV Remux γυρω στα 60-70GB (γυρω δλδ στα 80Mbit/s bitrate), βαλτην σε στικακι και στην τηλεοραση σου και τραβηξε ενα βιντεο με το κινητο σου. Αν παιζει θα σε παραδεχτω, ευκολο ειναι. Λογο δουλειας ριπαρω 4k Blu-Ray σε MKV, ωστοσο μπορεις ανετα να βρεις ταινιες 4k remux γυρω στα 60-70GB σε τορενταδικα για να δοκιμασεις. δηλαδή θες να μάς πεις ότι πήγες σε κατάστημα και σε άφησαν να εγκαταστήσεις ό,τι εφαρμογή ήθελες από το store, τις δοκίμασες και όλες τις εναλλακτικές εφαρμογές, που για να το κάνεις δηλαδή θα ήθελες και internet και τηλεκοντρόλ και χρόνο κλπ, σε μια τηλεόραση που τη βρήκες να μην είναι σε λειτουργία καταστήματος και γενικώς τσέκαρες τις ρυθμίσεις της, ας πούμε ότι γενικώς ήξερες αμέσως τί έκανες σε ένα σύστημα από το οποίο δεν είχες προηγουμένως επαφή και δεν είσαι γνώστης, δε σου έλεγε κανείς τίποτε που ψαχούλεψες να βρεις τη μοναδική usb 3 θύρα, και γενικώς δοκίμασες κάποια λεπτά που καλά καλά δεν ήξερες πού θα πάταγες και αποφαίνεσαι ό,τι αποφαίνεσαι ΟΚ εγώ σταματώ εδώ γιατί σέβομαι ότι αρκετά τράβηξε το offtopic, αλλά μια φορά είπα την εμπειρία μου για τηλεόραση στην οποία είμαι κάτοχος . υγ: Sony τηλεόραση Android TV παίζει μια χαρά 4Κ βίντεο των δεκάδων GB, δοκιμασμένα προσωπικά στην πράξη. για να μη λέμε ό,τι θέμε Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από KoreanW 1
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, KoreanW είπε δηλαδή θες να μάς πεις ότι πήγες σε κατάστημα και σε άφησαν να εγκαταστήσεις ό,τι εφαρμογή ήθελες από το store, τις δοκίμασες και όλες τις εναλλακτικές εφαρμογές, που για να το κάνεις δηλαδή θα ήθελες και internet και τηλεκοντρόλ και χρόνο κλπ, σε μια τηλεόραση που τη βρήκες να μην είναι σε λειτουργία καταστήματος και γενικώς τσέκαρες τις ρυθμίσεις της, ας πούμε ότι γενικώς ήξερες αμέσως τί έκανες σε ένα σύστημα από το οποίο δεν είχες προηγουμένως επαφή και δεν είσαι γνώστης, δε σου έλεγε κανείς τίποτε που ψαχούλεψες να βρεις τη μοναδική usb 3 θύρα, και γενικώς δοκίμασες κάποια λεπτά που καλά καλά δεν ήξερες πού θα πάταγες και αποφαίνεσαι ό,τι αποφαίνεσαι ΟΚ εγώ σταματώ εδώ γιατί σέβομαι ότι αρκετά τράβηξε το offtopic, αλλά μια φορά είπα την εμπειρία μου για τηλεόραση στην οποία είμαι κάτοχος . υγ: Sony τηλεόραση Android TV παίζει μια χαρά 4Κ βίντεο των δεκάδων GB, δοκιμασμένα προσωπικά στην πράξη. για να μη λέμε ό,τι θέμε Δοκιμαζω μονο KODI και SPMC....Οσο για το πως γινεται ολα γινονται οταν ξερεις κοσμο..... Απο εκει και περα ας μην συνεχισουμε το off-topic δεν υπαρχει και λογος εξαλλου.....
kostasbm Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 ποια εκδοση ανδροιδ εχει η συγκεκριμενη??? εχω tvbox αλλα ρωτω γιατι δεν εχω ανακατευτει με σονυ παλι αν εχει και δορυφορικο δεκτη μια χαρα μου φαινεται
KoreanW Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, kostasbm είπε ποια εκδοση ανδροιδ εχει η συγκεκριμενη??? εχω tvbox αλλα ρωτω γιατι δεν εχω ανακατευτει με σονυ παλι αν εχει και δορυφορικο δεκτη μια χαρα μου φαινεται δεν είναι από τις Android TV τηλεοράσεις της Sony, είναι λίγο πιο ακριβές εκείνες, αλλά για την ιστορία οι Sony Android TV τηλεοράσεις έχουν πάρει αναβαθμίσεις μέχρι και σε Android TV 7 (Nougat) αν δεν το είχαν προεγκατεστημένο η συγκεκριμένη για να επανέλθουμε, έχει Linux λειτουργικό και όχι Android TV, αλλά παραμένει μια εξαιρετική επιλογή για κάποιον που θέλει επώνυμη 55" με VA panel, και νομίζω ότι έχει και δορυφορικό δέκτη Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από KoreanW
di maria kun Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 παντως γκαις σε σονι (και πανασονικ)ψιλοσπανια εχει μειωσεις/προσφορες,θυμαμαι αλλη μια που ειχε black friday sony και εξαντληθηκε μπαμ μπαμ
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 19 λεπτά πριν, di maria kun είπε παντως γκαις σε σονι (και πανασονικ)ψιλοσπανια εχει μειωσεις/προσφορες,θυμαμαι αλλη μια που ειχε black friday sony και εξαντληθηκε μπαμ μπαμ Βγηκε η νεα σειρα (2018) και σκοτωνουν την παλια (2017), το ιδιο με Samsung και LG, φυσιολογικο ειναι.
crashnburn Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Βγηκε η νεα σειρα (2018) και σκοτωνουν την παλια (2017), το ιδιο με Samsung και LG, φυσιολογικο ειναι. αυτο δεν σημαινει οτι οι νεες θα ειναι καλυτερες ,περυσι μετακινηθηκαν τα καλα specs σε ανωτερες τιμολογιακα κατηγοριες απο ολους
Looter Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Ο φίλος που γράφει περί μούφα media player παρακαλώ να δώσει ένα λινκ με trailer 4K στο υψηλό bitrate που αναφέρει για να γίνουν δοκιμές. Βεβαια αυτή η περίπτωση αφορά το 1% των χρηστών που θα θέλουν να κατεβάσουν 60-80GB για να δουν μια ταινία. Το 99% θα παίξει 4Κ περιεχόμενο από Netflix , Amazon Prime , BBC iPlayer, PS4 Pro ή Xbox One X (έχει και Blu-ray 4K) τα οποία παίζουν άψογα με την τιβι.
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 59 λεπτά πριν, crashnburn είπε αυτο δεν σημαινει οτι οι νεες θα ειναι καλυτερες ,περυσι μετακινηθηκαν τα καλα specs σε ανωτερες τιμολογιακα κατηγοριες απο ολους Δεν ειπα το αντιθετο αλλα αυτο δεν μετραει, οι αντιπροσωπειες και τα καταστηματα παντα ξεστοκαρουν μοντελα προηγουμενου ετους. 15 λεπτά πριν, Looter είπε Ο φίλος που γράφει περί μούφα media player παρακαλώ να δώσει ένα λινκ με trailer 4K στο υψηλό bitrate που αναφέρει για να γίνουν δοκιμές. Βεβαια αυτή η περίπτωση αφορά το 1% των χρηστών που θα θέλουν να κατεβάσουν 60-80GB για να δουν μια ταινία. Το 99% θα παίξει 4Κ περιεχόμενο από Netflix , Amazon Prime , BBC iPlayer, PS4 Pro ή Xbox One X (έχει και Blu-ray 4K) τα οποία παίζουν άψογα με την τιβι. Λινκ δεν υπαρχει, ψαξε σε τορρενταδικα θα βρεις πολλα. Και εγω δεν ειπα πως ειναι χρησιμο για ολους, ειπα πως τα ενσωματωμενα δεν μπορουν να παιξουν τοσο 'βαριες΄ ταινιες (βεβαια δεν θεωρω πως μονο το 1% που παιρνει 4k τηλεοραση θα θελει να βλεπει 4k ταινιες σε bitrates πολλες φορες παραπανω απο τo Netflix και τα συνναφι).
vgiozo Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Όπως είπα, εγώ έχω δοκιμάσει ό,τι πιο απαιτητικό demo έχω βρει (σε μέγεθος μέχρι 10γίγα κοντά), σε φτηνή 4Κ δεν είχα πρόβλημα βίντεο/ήχου... ....κατεβάζω τώρα και ένα αρχείο 72γίγα με τα εξής χαρακτηριστικά "2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos".... Να δούμε αν θα παίζει κανονικά / με σπασίματα / καθόλου...θα αναφέρω αποτελέσματα 1
Looter Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Δεν ειπα το αντιθετο αλλα αυτο δεν μετραει, οι αντιπροσωπειες και τα καταστηματα παντα ξεστοκαρουν μοντελα προηγουμενου ετους. Λινκ δεν υπαρχει, ψαξε σε τορρενταδικα θα βρεις πολλα. Και εγω δεν ειπα πως ειναι χρησιμο για ολους, ειπα πως τα ενσωματωμενα δεν μπορουν να παιξουν τοσο 'βαριες΄ ταινιες (βεβαια δεν θεωρω πως μονο το 1% που παιρνει 4k τηλεοραση θα θελει να βλεπει 4k ταινιες σε bitrates πολλες φορες παραπανω απο τo Netflix και τα συνναφι). Φίλε μου καλε εγώ να συμφωνήσω μαζί σου 1000 φορές. Εγώ ένα απλό λινκ για trailer ή demo video ζήτησα και εσυ με παραπέμπεις σε torrents. Αν το περιεχόμενο που αναφέρεις δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα τότε καταλαβαίνεις πόσο λίγους ανθρώπους ενδιαφέρει... 4 λεπτά πριν, vgiozo είπε Όπως είπα, εγώ έχω δοκιμάσει ό,τι πιο απαιτητικό demo έχω βρει (σε μέγεθος μέχρι 10γίγα κοντά), σε φτηνή 4Κ δεν είχα πρόβλημα βίντεο/ήχου... ....κατεβάζω τώρα και ένα αρχείο 72γίγα με τα εξής χαρακτηριστικά "2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos".... Να δούμε αν θα παίζει κανονικά / με σπασίματα / καθόλου...θα αναφέρω αποτελέσματα Σιγά μην κατεβάσω 70 γίγα από torrent site για μια δοκιμή. Αν είναι τόσο super duper wow θα υπάρχει σε trailer για να το προωθούν οι εταιρίες που πουλάνε τα αντίστοιχα super duper wow προϊόντα. Κοινή λογική ρε παιδιά... Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από Looter
vgiozo Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά, δεν κάθομαι να τραβάω κι εγώ με το σκοινί να έρθει η ταινία πιο γρήγορα, όταν κατεβεί θα δοκιμασθεί....πειραματισμούς κάνουμε....μπορεί να σκάσει μύτη ένας φίλος για ταινία, να φέρει κανά σκληρό δίσκο με τέτοια αρχεία βίντεο, ας ξέρουμε τί να περιμένουμε... Κι εγώ, όπως είπα, δοκίμασα ό,τι πιο ακραίο βρήκα σε demo (δλδ ίδια κωδικοποίηση, με ένα μικρό χρονικό κομμάτι) χωρίς να συναντήσω το όριο της τιβι...αλλά δεν ξέρω αν με ένα τόσο μεγάλο σε μέγεθος αρχείο, θα ισχύει το ίδιο... ...δεν ξέρω δλδ αν μπορώ αν συναγάγω με ασφάλεια τη συμπεριφορά της Τηλ από το demo των 3 λεπτών, ακόμη κι αν οι προδιαγραφές του βίντεο/ήχου είναι οι ίδιες...ο φίλος ανέφερε κάποια δικά του συμπεράσματα, δεν μπορώ να τα απορρίψω χωρίς να έχω δοκιμάσει ο ίδιος.. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από vgiozo 2
Salvation81 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 50 λεπτά πριν, Looter είπε Φίλε μου καλε εγώ να συμφωνήσω μαζί σου 1000 φορές. Εγώ ένα απλό λινκ για trailer ή demo video ζήτησα και εσυ με παραπέμπεις σε torrents. Αν το περιεχόμενο που αναφέρεις δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα τότε καταλαβαίνεις πόσο λίγους ανθρώπους ενδιαφέρει... Σιγά μην κατεβάσω 70 γίγα από torrent site για μια δοκιμή. Αν είναι τόσο super duper wow θα υπάρχει σε trailer για να το προωθούν οι εταιρίες που πουλάνε τα αντίστοιχα super duper wow προϊόντα. Κοινή λογική ρε παιδιά... Βασικα αυτο που λες δεν γινεται γιατι ακομα και ενα trailer των 2 λεπτων μπορει να ειναι πανω απο GB και για να γινει stream ε καταλαβαινεις την δυσκολια..... Παντως κατεμε οποιος παιρνει 4k τηλεοραση και βλεπει 4k ταινιες στα 10-20GB χανει το νοημα αυτο ειναι ολο.... 43 λεπτά πριν, vgiozo είπε Καλά, δεν κάθομαι να τραβάω κι εγώ με το σκοινί να έρθει η ταινία πιο γρήγορα, όταν κατεβεί θα δοκιμασθεί....πειραματισμούς κάνουμε....μπορεί να σκάσει μύτη ένας φίλος για ταινία, να φέρει κανά σκληρό δίσκο με τέτοια αρχεία βίντεο, ας ξέρουμε τί να περιμένουμε... Κι εγώ, όπως είπα, δοκίμασα ό,τι πιο ακραίο βρήκα σε demo (δλδ ίδια κωδικοποίηση, με ένα μικρό χρονικό κομμάτι) χωρίς να συναντήσω το όριο της τιβι...αλλά δεν ξέρω αν με ένα τόσο μεγάλο σε μέγεθος αρχείο, θα ισχύει το ίδιο... ...δεν ξέρω δλδ αν μπορώ αν συναγάγω με ασφάλεια τη συμπεριφορά της Τηλ από το demo των 3 λεπτών, ακόμη κι αν οι προδιαγραφές του βίντεο/ήχου είναι οι ίδιες...ο φίλος ανέφερε κάποια δικά του συμπεράσματα, δεν μπορώ να τα απορρίψω χωρίς να έχω δοκιμάσει ο ίδιος.. Δεν ειναι το ιδιο γιατι εχω δει Players των 50ε να παιζουν 2-3 λεπτα 4k ταινιες με τετοια bitrate και μετα να μαμιουνται στο buffering για να παιξουν αλλα 2-3 λεπτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις