crashnburn Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, Q-Taxys είπε Μια χαρά είναι το Android TV της Sony. Ενσωματωμένο chromecast, kodi απευθείας, πολλά apps, δεν χρειάζεται να έχεις 2η συσκευή, ούτε να ψάχνεις κινεζιές που δεν ξέρεις πού θα βγουν. ΟΚ δεν είναι το πιο γρήγορο πράγμα στο κόσμο, αλλά είναι μια χαρά. δεν εχει android tv εχει opera os που ειναι custom linux k νομιζω kodi δεν υπαρχει καπου το store να δουμε τι apps εχει;
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, KoreanW είπε φαντάζομαι δεν έχεις άποψη για Android TV λειτουργικό σε τηλεόραση, οπότε μην είσαι τόσο σίγουρος για τις δυνατότητες, FYI το λειτουργικό της Android TV τηλεόρασης είναι πανομοιότυπο με ένα Shield και ένα Mi box, το all-in-one με το ένα τηλεχειριστήριο και την αμεσότητα πάντως είναι ελπίζω αδιαπραγμάτευτο συν τα υποσυστήματα που το συνοδεύουν και καλό είναι να συγκρίνουμε όμοια πράγματα, την επώνυμη τηλεόραση με τα επώνυμα box με το καλής ποιότητας hw, με σταθερό λειτουργικό Android TV, ασφάλεια και υποστήριξη τα οποία όλα αυτά και έχουν πολλαπλάσιες τιμές σε σχέση με τα ποσά που αναφέρω και εγώ και εσύ αυτό το κόστος υπάρχει μέσα στην tv με Android TV λειτουργικό και αποδίδει είτε αγοράσεις έξτρα το box είτε ενσωματωμένο στην τηλεόραση υγ: 4Κ ταινίες έχω παίξει και έχω δει στην Android TV τηλεόραση Sony Ασχολουμαι με media player τα τελευταια 9 χρονια......Επισης απο περιεργεια ανα καιρους παω σε καταστηματα με τον Τ3 φορητο SSD της Samsung που εχω αρκετες "ατοφιες" 4k ταινιες σε MKV και τσεκαρω να δω ποια τηλεοραση εχει την δυνατοτητα να τις παιξει.....Μεχρι και πριν 4-5 μηνες που δοκιμασα σε αρκετες απο 55 και ανω (η φθηνοτερη κοστιζε γυρω στα 1500ε) ΚΑΜΙΑ δεν μπορεσε να το κανει αυτο.... Κατσε εσυ να πιστευεις λοιπον πως οταν καποια τηλεοραση εχει Android μπορει να κανει παπαδες, δεν ισχυει κατι τετοιο. 11 λεπτά πριν, crashnburn είπε δεν εχει android tv εχει opera os που ειναι custom linux k νομιζω kodi δεν υπαρχει καπου το store να δουμε τι apps εχει; Οτι και να εχει καποια τηλεοραση ειναι για εκεινους που ειτε δεν θελουν κατι πολυ καλο ειτε για εκεινους που δεν θελουν να "διαθεσουν" για να εχουν κατι πολυ καλο. Γιαυτο και προσωπικα τις λειτουργιες smart δεν τις κοιταω καν αφου οτι και να παρω θα λειτουργει με εξωτερικο και αρκετα ακριβο media player. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από Salvation81 1 1
crashnburn Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 ολοι εχουμε boxακια κ ολα τα boxακια εχουν τα θεματακια τους οποτε το να εχει android tv μια τηλεοραση ειναι προσον ,μην λεμε οτι θελουμε
KoreanW Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ασχολουμαι με media player τα τελευταια 9 χρονια......Επισης απο περιεργεια ανα καιρους παω σε καταστηματα με τον Τ3 φορητο SSD της Samsung που εχω αρκετες "ατοφιες" 4k ταινιες σε MKV και τσεκαρω να δω ποια τηλεοραση εχει την δυνατοτητα να τις παιξει.....Μεχρι και πριν 4-5 μηνες που δοκιμασα σε αρκετες απο 55 και ανω (η φθηνοτερη κοστιζε γυρω στα 1500ε) ΚΑΜΙΑ δεν μπορεσε να το κανει αυτο.... Κατσε εσυ να πιστευεις λοιπον πως οταν καποια τηλεοραση εχει Android μπορει να κανει παπαδες, δεν ισχυει κατι τετοιο. Οτι και να εχει καποια τηλεοραση ειναι για εκεινους που ειτε δεν θελουν κατι πολυ καλο ειτε για εκεινους που δεν θελουν να "διαθεσουν" για να εχουν κατι πολυ καλο. Γιαυτο και προσωπικα τις λειτουργιες smart δεν τις κοιταω καν αφου οτι και να παρω θα λειτουργει με εξωτερικο και αρκετα ακριβο media player. αν ασχολείσαι θα έπρεπε να ξέρεις ότι σημασία έχει η σωστή μετατροπή και η κωδικοποίηση της 4Κ ταινίας καθώς και η εφαρμογή που την αναπαράγει έχοντας στην κατοχή μου Android TV εγώ, και μη έχοντας εσύ παρά μόνο όντας περαστικός σε κατάστημα, μου είναι περιττό αν θα επιβεβαιώσεις αυτό που βλέπω με τα μάτια μου ότι μια χαρά παίζουν 4Κ βίντεο στην τηλεόραση μπορείς να πιστεύεις ότι όλες οι τηλεοράσεις είναι το ίδιο ανίκανες ακόμα κι αν δεν είναι λοιπόν, και εγώ κρατώ την εμπειρία μου για την δυνατότητα αναπαραγωγής 4Κ βίντεο σε Android TV Sony Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από KoreanW 1
vgiozo Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 24 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ασχολουμαι με media player τα τελευταια 9 χρονια......Επισης απο περιεργεια ανα καιρους παω σε καταστηματα με τον Τ3 φορητο SSD της Samsung που εχω αρκετες "ατοφιες" 4k ταινιες σε MKV και τσεκαρω να δω ποια τηλεοραση εχει την δυνατοτητα να τις παιξει.....Μεχρι και πριν 4-5 μηνες που δοκιμασα σε αρκετες απο 55 και ανω (η φθηνοτερη κοστιζε γυρω στα 1500ε) ΚΑΜΙΑ δεν μπορεσε να το κανει αυτο.... Κατσε εσυ να πιστευεις λοιπον πως οταν καποια τηλεοραση εχει Android μπορει να κανει παπαδες, δεν ισχυει κατι τετοιο. Οτι και να εχει καποια τηλεοραση ειναι για εκεινους που ειτε δεν θελουν κατι πολυ καλο ειτε για εκεινους που δεν θελουν να "διαθεσουν" για να εχουν κατι πολυ καλο. Γιαυτο και προσωπικα τις λειτουργιες smart δεν τις κοιταω καν αφου οτι και να παρω θα λειτουργει με εξωτερικο και αρκετα ακριβο media player. Αν κάποια από αυτά τα αρχεία είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, υπόδειξέ τα, αν μπορείς για να δοκιμάσω. ...σε αρκετά φθηνότερη τηλεόραση, κατέβασα όλων των ειδών τα demo, δεν βρήκα κάποιο που να μην παίζει, μόνο ένα που δεν δούλευε το forward
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, KoreanW είπε αν ασχολείσαι θα έπρεπε να ξέρεις ότι σημασία έχει η σωστή μετατροπή και η κωδικοποίηση της 4Κ ταινίας καθώς και η εφαρμογή που την αναπαράγει έχοντας στην κατοχή μου Android TV εγώ, και μη έχοντας εσύ παρά μόνο όντας περαστικός σε κατάστημα, μου είναι περιττό αν θα επιβεβαιώσεις αυτό που βλέπω με τα μάτια μου ότι μια χαρά παίζουν 4Κ βίντεο στην τηλεόραση μπορείς να πιστεύεις ότι όλες οι τηλεοράσεις είναι το ίδιο ανίκανες ακόμα κι αν δεν είναι λοιπόν, και εγώ κρατώ την εμπειρία μου για την δυνατότητα αναπαραγωγής 4Κ βίντεο σε Android TV Sony Οπως ειπα οταν εγω δοκιμασα ταινιες σε 4k τηλεοραση ανω των 3 χιλιαδων και δεν μπορουσε να τα παιξει αδυνατω να πιστεψω πως θα τα παιζει μια τηλεοραση των 500-600-700ε αυτο ειναι ολο. Βεβαια αν θελεις την ευκολη λυση κατεβασε μια ταινια MKV Remux γυρω στα 60-70GB (γυρω δλδ στα 80Mbit/s bitrate), βαλτην σε στικακι και στην τηλεοραση σου και τραβηξε ενα βιντεο με το κινητο σου. Αν παιζει θα σε παραδεχτω, ευκολο ειναι. 11 λεπτά πριν, vgiozo είπε Αν κάποια από αυτά τα αρχεία είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, υπόδειξέ τα, αν μπορείς για να δοκιμάσω. ...σε αρκετά φθηνότερη τηλεόραση, κατέβασα όλων των ειδών τα demo, δεν βρήκα κάποιο που να μην παίζει, μόνο ένα που δεν δούλευε το forward Λογο δουλειας ριπαρω 4k Blu-Ray σε MKV, ωστοσο μπορεις ανετα να βρεις ταινιες 4k remux γυρω στα 60-70GB σε τορενταδικα για να δοκιμασεις. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από Salvation81
greed Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Eδω η f&u επαιζε 4k. Μαλλον και στο πειρατικο δεν θα εισαι πολυ καλος ή το στικακι σου θα ειναι απο κανενα ebay που θελει να ειναι 1tb αλλα στη πραγματικοτητα ειναι 4gb Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από greed
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, greed είπε Eδω η f&u επαιζε 4k. Μαλλον και στο πειρατικο δεν θα εισαι πολυ καλος Μου θυμιζεις τον κολλητο μου που παιζει 1080p κλιπακια που ειναι 2-3GB σε μεγεθος και θεωρει πως ειναι το ιδιο με 30-40GB remux αρχεια....Αναρωτιεμαι τι συζηταω με καποιους πραγματικα..... 1
greed Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Μου θυμιζεις τον κολλητο μου που παιζει 1080p κλιπακια που ειναι 2-3GB σε μεγεθος και θεωρει πως ειναι το ιδιο με 30-40GB remux αρχεια....Αναρωτιεμαι τι συζηταω με καποιους πραγματικα..... Δεν πειραζει. Εσυ βαλε και i7 για να παιξεις 4k σε tv. Να στο χαλασω; Γελαει και η f&u. 2
vgiozo Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Αν υπάρχει κάποιος σύνδεσμος σε ελεύθερο τόρρεντ για τέτοια αρχεία (30-40γίγα), ευχαρίστως να το δοκιμάσω (στείλε πμ.), σ' αυτό που είμαι με ratio προφανώς δεν θα το πηδήξω για να κατεβάσω ένα αρχείο που θα σβήσω μετά από 1-2 δοκιμές.
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, greed είπε Δεν πειραζει. Εσυ βαλε και i7 για να παιξεις 4k σε tv. Να στο χαλασω; Γελαει και η f&u. Οσο και να θελεις δεν μπορεις να μου το χαλασεις, αυτο δεν καταλαβαινεις. Εσυ πιστευε οτι η F&U παιζει τα αρχεια στα οποια αναφερομαι 1
greed Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Οσο και να θελεις δεν μπορεις να μου το χαλασεις, αυτο δεν καταλαβαινεις. Εσυ πιστευε οτι η F&U παιζει τα αρχεια στα οποια αναφερομαι Κανενα προβλημα. Μπορεις να αποχωρησεις τωρα απο το τοπικ γιατι απο τη πρωτη σελιδα το εκτροχιαζεις..
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, vgiozo είπε Αν υπάρχει κάποιος σύνδεσμος σε ελεύθερο τόρρεντ για τέτοια αρχεία (30-40γίγα), ευχαρίστως να το δοκιμάσω (στείλε πμ.), σ' αυτό που είμαι με ratio προφανώς δεν θα το πηδήξω για να κατεβάσω ένα αρχείο που θα σβήσω μετά από 1-2 δοκιμές. Δεν εχω κατι προχειρο αλλα αλλα και παλι 30-40 με 60-70 εχουν μια διαφορα αρκετη (διπλασιο σχεδον Bitrate). ΥΓ : Το μαμησαμε το off-topic. Μόλις τώρα, greed είπε Κανενα προβλημα. Μπορεις να αποχωρησεις τωρα απο το τοπικ γιατι απο τη πρωτη σελιδα το εκτροχιαζεις.. Οταν θα χρειαστω την αδεια σου θα στην ζητησω. Μεχρι τοτε αρκεσου στην F&U και στο σουπερ media player της
greed Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Δεν εχω κατι προχειρο αλλα αλλα και παλι 30-40 με 60-70 εχουν μια διαφορα αρκετη (διπλασιο σχεδον Bitrate). ΥΓ : Το μαμησαμε το off-topic. Οταν θα χρειαστω την αδεια σου θα στην ζητησω. Μεχρι τοτε αρκεσου στην F&U και στο σουπερ media player της Εχεις παρει την αδεια απο το site. Ξανα διαβασε τους ορους λοιπον.
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, greed είπε Εχεις παρει την αδεια απο το site. Ξανα διαβασε τους ορους λοιπον. Εγω βλεπω πως πιασαμε το off-topic ολοι εδω και 2 σελιδες, εκτος αν δεν ξερεις και ο ιδιος τι γραφεις. Οποτε ασε τις εξυπναδες, δεν πιανουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις