greed Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Lestat Somewhere I Belong είπε καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι για την συγκεκριμενη τηλεοραση. για χρηση με ps4, xbox one s,ps3,wii kai pc θα μεινω ικανοποιημενος? εχω μια samsung 40h6400 θα δω μεγαλη διαφορα? γιατι κοιταω καιρο για 4κ. σε αυτη την τιμη υπαρχει κατι καλυτερο? η πρεπει να ανεβει το μπατζετ? απλα ψαχνω κατι ικανοποιητικο Παρε ips.
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Lestat Somewhere I Belong είπε καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι για την συγκεκριμενη τηλεοραση. για χρηση με ps4, xbox one s,ps3,wii kai pc θα μεινω ικανοποιημενος? εχω μια samsung 40h6400 θα δω μεγαλη διαφορα? γιατι κοιταω καιρο για 4κ. σε αυτη την τιμη υπαρχει κατι καλυτερο? η πρεπει να ανεβει το μπατζετ? απλα ψαχνω κατι ικανοποιητικο Αποτι λενε στο Trusted Reviews εχει 22ms οποτε ειναι σχετικα καλη για κονσολες.
greed Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Salvation81 είπε 3 λεπτα τηλεφωνο ειναι που εκανα απο το σπιτι, δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις. Δεν ειμαι οπαδος του Πλαισιου αλλα δεν ειμαι και τραγικος για να βαριεμαι να σηκωσω το τηλεφωνο (λες και οι περισσοτεροι δεν ειμαστε με ενα τηλεφωνο στο χερι ολη μερα). Επισης οχι δεν ειναι εκθεσιακες, ρωτησα για 5 μοντελα και ολα θα ερχονταν απο την αποθηκη τους την επομενη αν εβαζα την παραγγελια. Δεν εισαι οπαδος..μαλιστα. Αρχικα κανεις παραπονα γιατι η τιμη ειναι μονο 19% κατω και μετα μας πασαρεις το πλαισιο που ειναι ακριβοτερο ως εναλλακτικη. Ναι ολα τα εκθεσιακα του πλαισιου δεν ειναι εκθεσιακα. Αυτο το ξερει μεχρι και ο κουκος. Και για να επιστρεψω στο αρχικο μου ερωτημα. Χεσε την Ελλαδα. Μπορεις να μου βρεις καλυτερη τιμη απο εξωτερικο να την αγορασω; Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από greed
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, greed είπε Δεν εισαι οπαδος..μαλιστα. Αρχικα κανεις παραπονα γιατι η τιμη ειναι μονο 19% κατω και μετα μας πασαρεις το πλαισιο που ειναι ακριβοτερο ως εναλλακτικη. Ναι ολα τα εκθεσιακα του πλαισιου δεν ειναι εκθεσιακα. Αυτο το ξερει μεχρι και ο κουκος. Οχι δεν ειμαι, ισα ισα που δεν το παω μια γιατι ειναι πανακριβο, τωρα με τις δωροεπιταγες ομως θεωρω πως εχει καλες τιμες. Μπορει να ειναι 50-100ε κατω απο αλλες εταιρειες σε πολλες αλλα εχουν αρκετες ατοκες δοσεις και οπως ειπα δεν ειναι ολα εκθεσιακα (παρε ενα τηλ και ρωτα αφου πιστευεις το αντιθετο). Οσο για το Public οχι το 6% διαφορα σε τιμη δεν με συγκινει αυτο ειναι ολο. Ισως επειδη δεν με ενδιαφερει τοσο αυτη η τηλεοραση αλλα αυτο ειναι το θεμα, να σου κανουν μια τοσο καλη προσφορα ωστε και να μην ενδιαφερεσαι τοσο να την παρεις. Κατεμε απετυχαν σε αυτο.
KoreanW Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ισως επειδη δεν με ενδιαφερει τοσο αυτη η τηλεοραση εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι το δικό σου θέμα στο τόπικ, όχι η τιμή, ούτε το κατάστημα, ούτε καν η συγκεκριμένη τηλεόραση (κι ας είναι η φτηνότερη επώνυμη 55" VA της αγοράς) απλά που η συγκεκριμένη τηλεόραση δεν είναι Samsung, αν κρίνω από άλλα σου ποστ στην οποία αν δεν κάνω λάθος έχεις πει ότι έχεις την αδυναμία σου Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από KoreanW
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, KoreanW είπε εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι το δικό σου θέμα στο τόπικ, όχι η τιμή, ούτε το κατάστημα, ούτε καν η συγκεκριμένη τηλεόραση (κι ας είναι η φτηνότερη επώνυμη 55" VA της αγοράς) απλά που η συγκεκριμένη τηλεόραση δεν είναι Samsung, αν κρίνω από άλλα σου ποστ Μπα οχι, απλα το συγκεκριμενο μοντελο δεν εχει το Triluminos που θα ηθελα αν επαιρνα SONY.
Lestat Somewhere I Belong Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 ips? απλα επειδη ολοι λενε οτι ειναι καλυτερες οι va και εχω μπερδευτει
greed Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 24 λεπτά πριν, Lestat Somewhere I Belong είπε ips? απλα επειδη ολοι λενε οτι ειναι καλυτερες οι va και εχω μπερδευτει Για ταινιες οχι για gaming. Oπως και να εχει αν δεν εισαι κανενας νερντουλας μια χαρα θα σε βολεψει και αυτη.
gbras Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δεν εινα απαραιτητα μειονεκτημα οτι δεν εχει android. Απο οσο ξερω αυτες με android εχουν πιο αργο μενου. Για εμενα ενα σοβαρο μειονεκτημα εχει την μη υποστηριξη bluetooth
maxdore217 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 39 λεπτά πριν, Lestat Somewhere I Belong είπε ips? απλα επειδη ολοι λενε οτι ειναι καλυτερες οι va και εχω μπερδευτει Να στο συμπληρώσω το μαύρο πάνω : θέλουν αυτοί! Οι όλοι δεν θα βλέπουν τηλεόραση από αυτήν που θα αγοράσεις με τα λεφτά σου! Εσύ θα βλέπεις! Να πας λοιπόν να την δεις από κοντά και ότι σου αρέσει εσένα στο δικό σου μάτι ( αγόρασε) . Υπάρχουν πολλές λύσεις για να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις . ΥΓ. Δεν ξέρω ποιος είπε πάνω you.gr το νου σου! θέλουμε την ίδια στα 500€ ( μέσα και εγώ όμως! ) 2
KoreanW Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, gbras είπε Δεν εινα απαραιτητα μειονεκτημα οτι δεν εχει android. Απο οσο ξερω αυτες με android εχουν πιο αργο μενου. Για εμενα ενα σοβαρο μειονεκτημα εχει την μη υποστηριξη bluetooth Ασφαλώς και είναι πλεονέκτημα το Android TV λειτουργικό της τηλεόρασης γιατί είναι πρακτικά ενσωματωμένο στην τηλεόραση ένα Android TV box, σα να λέγαμε ακριβώς το Nvidia Shield ή το Xiaomi Mi Box. Με λίγα λόγια ένα έξοδο τουλάχιστον 50+ ευρώ εμπεριέχεται στην τιμή και το εξοικονομείς. Χώρια την ευκολία του ενός τηλεχειριστηρίου, του all-in-one, συν την εξασφάλιση της πληρότητας smart δυνατοτήτων σε τηλεόραση, συν τα υποσυστήματα που συνήθως συνοδεύουν μια Android TV συσκευή (bluetooth, φωνητική υποστήριξη στα ελληνικά, chromecast, εσωτερική μνήμη κοκ). Σε παλιότερες εκδόσεις Android TV (5, 6) και κυρίως σε πιο αδύναμα chipset (που είχαν τα μοντέλα παλιότερων ετών, 2015-6) είχαν αναφερθεί κάποια προβλήματα, όμως με την έκδοση Android TV 7 (στην οποία έχουν αναβαθμιστεί οι περισσότερες Sony Android TV συσκευές) υπάρχουν αναφορές για επίλυση προβλημάτων και βελτίωση στην ταχύτητα απόκρισης σε εκείνα τα επιμέρους μενού στα οποία υπήρχε θέμα ακόμα και για εκείνες τις πιο αδύναμες τεχνικά συσκευές. Σε κάθε περίπτωση τη smart πλευρά την εκμεταλλεύεσαι κάθε στιγμή και αξίζει τον κόπο το ενάμισι κυριολεκτικά δευτερόλεπτο που μπορεί να κάνει να ανοίξει το μενού των ρυθμίσεων σε μια τηλεόραση του 2015-6 . Για να μην αναφερθούμε καν σε πρόχειρες λύσεις που υπάρχουν ακόμα και για να επιταχυνθεί η απόκριση (λχ απενεργοποίηση bloatware). Σήμερα οι τηλεοράσεις Sony με Android TV (ATV-2) τεχνικά απέχουν από τις πρώτες γενιές (ATV-1) και έχουν ισχυρότερα chipset-επεξεργαστές για να μπορούν να υποστηρίξουν το λειτουργικό με μεγαλύτερη άνεση. Και για να γυρίσουμε στην τηλεόραση του θέματος, η τιμή των 563 ευρώ επιτρέπει την αγορά μιας VA 55άρας και την αγορά, με τα ρέστα που θα μείνουν, των smart δυνατοτήτων σε εξωτερικό TV box. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από KoreanW
crashnburn Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 απο περιεργεια ,ποσοι εχετε αποφασισει οτι θα την αγορασετε απο την παρουσα προσφορα;
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, KoreanW είπε Ασφαλώς και είναι πλεονέκτημα το Android TV λειτουργικό της τηλεόρασης γιατί είναι πρακτικά ενσωματωμένο στην τηλεόραση ένα Android TV box, σα να λέγαμε ακριβώς το Nvidia Shield ή το Xiaomi Mi Box. Με λίγα λόγια ένα έξοδο τουλάχιστον 50+ ευρώ εμπεριέχεται στην τιμή και το εξοικονομείς. Χώρια την ευκολία του ενός τηλεχειριστηρίου, του all-in-one, συν την εξασφάλιση της πληρότητας smart δυνατοτήτων σε τηλεόραση, συν τα υποσυστήματα που συνήθως συνοδεύουν μια Android TV συσκευή (bluetooth, φωνητική υποστήριξη στα ελληνικά, chromecast, εσωτερική μνήμη κοκ). Σε παλιότερες εκδόσεις Android TV (5, 6) και κυρίως σε πιο αδύναμα chipset (που είχαν τα μοντέλα παλιότερων ετών, 2015-6) είχαν αναφερθεί κάποια προβλήματα, όμως με την έκδοση Android TV 7 (στην οποία έχουν αναβαθμιστεί οι περισσότερες Sony Android TV συσκευές) υπάρχουν αναφορές για επίλυση προβλημάτων και βελτίωση στην ταχύτητα απόκρισης σε εκείνα τα επιμέρους μενού στα οποία υπήρχε θέμα ακόμα και για εκείνες τις πιο αδύναμες τεχνικά συσκευές. Σε κάθε περίπτωση τη smart πλευρά την εκμεταλλεύεσαι κάθε στιγμή και αξίζει τον κόπο το ενάμισι κυριολεκτικά δευτερόλεπτο που μπορεί να κάνει να ανοίξει το μενού των ρυθμίσεων σε μια τηλεόραση του 2015-6 . Για να μην αναφερθούμε καν σε πρόχειρες λύσεις που υπάρχουν ακόμα και για να επιταχυνθεί η απόκριση (λχ απενεργοποίηση bloatware). Σήμερα οι τηλεοράσεις Sony με Android TV (ATV-2) τεχνικά απέχουν από τις πρώτες γενιές (ATV-1) και έχουν ισχυρότερα chipset-επεξεργαστές για να μπορούν να υποστηρίξουν το λειτουργικό με μεγαλύτερη άνεση. Και για να γυρίσουμε στην τηλεόραση του θέματος, η τιμή των 563 ευρώ επιτρέπει την αγορά μιας VA 55άρας και την αγορά, με τα ρέστα που θα μείνουν, των smart δυνατοτήτων σε εξωτερικό TV box. Android TV box βρισκεις και με 25ε, τοσο αυτα οσο και ολα οσα εχουν οι τηλεορασεις ειναι για σφαλιαρες (βασικες λειτουργιες μεχρι αηδιας, οποιος θελει να βλεπει ταινιες ειδικα 4k στην τηλεοραση φευγει βουρ για κατι εξτρα). Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από Salvation81
KoreanW Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Android TV box βρισκεις και με 25ε, τοσο αυτα οσο και ολα οσα εχουν οι τηλεορασεις ειναι για σφαλιαρες (βασικες λειτουργιες μεχρι αηδιας, οποιος θελει να βλεπει ταινιες ειδικα 4k στην τηλεοραση φευγει βουρ για κατι εξτρα). φαντάζομαι δεν έχεις άποψη για Android TV λειτουργικό σε τηλεόραση, οπότε μην είσαι τόσο σίγουρος για τις δυνατότητες, FYI το λειτουργικό της Android TV τηλεόρασης είναι πανομοιότυπο με ένα Shield και ένα Mi box, το all-in-one με το ένα τηλεχειριστήριο και την αμεσότητα πάντως είναι ελπίζω αδιαπραγμάτευτο συν τα υποσυστήματα που το συνοδεύουν και καλό είναι να συγκρίνουμε όμοια πράγματα, την επώνυμη τηλεόραση με τα επώνυμα box με το καλής ποιότητας hw, με σταθερό λειτουργικό Android TV, ασφάλεια και υποστήριξη τα οποία όλα αυτά και έχουν πολλαπλάσιες τιμές σε σχέση με τα ποσά που αναφέρω και εγώ και εσύ αυτό το κόστος υπάρχει μέσα στην tv με Android TV λειτουργικό και αποδίδει είτε αγοράσεις έξτρα το box είτε ενσωματωμένο στην τηλεόραση υγ: 4Κ ταινίες έχω παίξει και έχω δει στην Android TV τηλεόραση Sony Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από KoreanW 1
Q-Taxys Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μια χαρά είναι το Android TV της Sony. Ενσωματωμένο chromecast, kodi απευθείας, πολλά apps, δεν χρειάζεται να έχεις 2η συσκευή, ούτε να ψάχνεις κινεζιές που δεν ξέρεις πού θα βγουν. ΟΚ δεν είναι το πιο γρήγορο πράγμα στο κόσμο, αλλά είναι μια χαρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις