Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, greed είπε Τα μαθηματικα σου καλα ειναι. Τα ματια σου παλι δεν ξερω.. Οταν το ανεβασα ειχαν 170ε δωροεπιταγη, την αλλαξαν στα 150ε τωρα, δεν ξερω γιατι. Και 599ε να ειναι μιλαμε για 36ε πανω, παλι δεν μιλαμε για προσφορα.
greed Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Οταν το ανεβασα ειχαν 170ε δωροεπιταγη, την αλλαξαν στα 150ε τωρα, δεν ξερω γιατι. Και 599ε να ειναι μιλαμε για 36ε πανω, παλι δεν μιλαμε για προσφορα. Μπα δεν παιζει το screenshot ειναι χθεσινο. Μαλλον θα μπερδευτηκες με αλλα μοντελα. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από greed 1
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, greed είπε Μπα δεν παιζει το screenshot ειναι χθεσινο Μπορει να την μπερδεψα με καποια αλλη στην λιστα τους, οπως ειπα ομως και 599ε δεν θεωρω τα 36ε προσφορα (ισα ισα που το Public Προφανως την εβαλε 563ε για να χτυπησει το Πλαισιο). Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από Salvation81
KoreanW Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 δωροεπιταγή σημαίνει ότι από το πορτοφόλι θα βγουν 750 ευρώ και όχι 563 επίσης υποχρεώνεσαι να ψωνίσεις 150 ευρώ από το Πλαίσιο με τις γνωστές τιμές και με προϋποθέσεις και στο τέλος πάλι θα έχεις ψωνίσει ακριβότερα από τα 563€ στο Public λεπτομέρειες... 2
greed Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Μπορει να την μπερδεψα με καποια αλλη στην λιστα τους, οπως ειπα ομως και 599ε δεν θεωρω τα 36ε προσφορα (ισα ισα που το Public Προφανως την εβαλε 563ε μετα απο το Πλαισιο για να χτυπησει το Πλαισιο). Ναι αλλα αδιαφορουμε ποιος το εβαλε πρωτο. Αυτο που μας νοιαζει ειναι το φθηνοτερο και να μην ειναι εκθεσιακο. Οποτε public - plaisio 1-0. 1
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, greed είπε Ναι αλλα αδιαφορουμε ποιος το εβαλε πρωτο. Αυτο που μας νοιαζει ειναι το φθηνοτερο και να μην ειναι εκθεσιακο. Οποτε public - plaisio 1-0. Γιατι αδιαφορουμε; Αν το Πλαισιο δεν το ειχε βαλει 599ε δεν θα το ειχε βαλει 563 το Public, ντομινο ειναι η αγορα. Επισης το Πλαισιο δεν δινει εκθεσιακα τουλαχιστον οσες τηλεορασεις τσεκαρα δεν ειναι μονο σε καταστηματα. Οπως και να εχει 36ε ειναι μια τρυπα στο νερο, τουλαχιστον και 549ε να την ειχαν βαλει για ενα στρογγυλο 50αρι κατω κατι θα ηταν. 2 λεπτά πριν, KoreanW είπε δωροεπιταγή σημαίνει ότι από το πορτοφόλι θα βγουν 750 ευρώ και όχι 563 επίσης υποχρεώνεσαι να ψωνίσεις 150 ευρώ από το Πλαίσιο με τις γνωστές τιμές και με προϋποθέσεις και στο τέλος πάλι θα έχεις ψωνίσει ακριβότερα από τα 563€ στο Public λεπτομέρειες... Επειδη δεν το εχεις ψαξει σε δικαιολογω. Η δωροεπιταγη αφαιρειται αμεσως κατοπιν συννενοησης με τα κεντρικα του Πλαισιου.
KoreanW Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Επειδη δεν το εχεις ψαξει σε δικαιολογω. Η δωροεπιταγη αφαιρειται αμεσως κατοπιν συννενοησης με τα κεντρικα του Πλαισιου. Πάσο αλλά αν δεν γίνεται άσε εδώ και ένα τηλέφωνο για να τους τα εξηγήσεις όταν έρθει η ώρα να ψωνίσω. Και πρεμούρα δεν έχω να αγοράσω ακριβότερα από το Πλαίσιο. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από KoreanW
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, KoreanW είπε Πάσο αλλά αν δεν γίνεται άσε εδώ και ένα τηλέφωνο για να τους τα εξηγήσεις όταν έρθει η ώρα να ψωνίσω. Πηρα τηλ και ρωτησα πριν 3 μερες, εχουν παρει και αλλοι και εχουν ρωτησει και καποιοι εχουν αγορασει κιολας. Δες το θεμα που ανοιξα για τις προσφορες του Πλαισιου και θα το δεις και εσυ. Το τηλ τους ειναι στην σελιδα τους, παιρνεις και ζητας να μιλησεις με τις πωλησεις
KoreanW Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δηλαδή σώνει και καλά για να αγοράσω ακριβότερα; Μπα.
greed Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Γιατι αδιαφορουμε; Αν το Πλαισιο δεν το ειχε βαλει 599ε δεν θα το ειχε βαλει 563 το Public, ντομινο ειναι η αγορα. Επισης το Πλαισιο δεν δινει εκθεσιακα τουλαχιστον οσες τηλεορασεις τσεκαρα δεν ειναι μονο σε καταστηματα. Οπως και να εχει 36ε ειναι μια τρυπα στο νερο, τουλαχιστον και 549ε να την ειχαν βαλει για ενα στρογγυλο 50αρι κατω κατι θα ηταν. Επειδη δεν το εχεις ψαξει σε δικαιολογω. Η δωροεπιταγη αφαιρειται αμεσως κατοπιν συννενοησης με τα κεντρικα του Πλαισιου. Αδιαφορουμε γιατι το public ξεπουλησε πριν το πλαισιο και δεν μας νοιαζει ποιος εβγαλε πρωτος προσφορες. Αν ειναι ετσι να παμε να ψωνισουμε ολοι απο κωτσοβολο που ηταν αυτος ο πρωτος που εβαλε προσφορες χωρις το φπα. Επισης ποιος σου ειπε πως το πλαισιο δεν πουλαει εκθεσιακα προιοντα μεσω ιντερνετ; Την εχω πατησει οχι μονο εγω αλλα και παρα πολλοι αλλοι. Πηγα να την ξανα πατησω με την 850v μεταμορφωση ενα κομματι..κλπ. Αλλα αφου εισαι large αποτι καταλαβα να σου στειλω το paypal μου να μου βαλεις 36€? Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από greed 1
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, greed είπε Αδιαφορουμε γιατι το public ξεπουλησε πριν το πλαισιο και δεν μας νοιαζει ποιος εβγαλε πρωτος προσφορες. Αν ειναι ετσι να παμε να ψωνισουμε ολοι απο κωτσοβολο που ηταν αυτος ο πρωτος που εβαλε προσφορες χωρις το φπα. Επισης ποιος σου ειπε πως το πλαισιο δεν πουλαει εκθεσιακα προιοντα μεσω ιντερνετ; Την εχω πατησει οχι μονο εγω αλλα και παρα πολλοι αλλοι. Πηγα να την ξανα πατησω με την 850v μεταμορφωση ενα κομματι..κλπ. Αλλα αφου εισαι large αποτι καταλαβα να σου στειλω το paypal μου να μου βαλεις 36€? Ειπα οτι αυτες που εχω δει Δεν ειναι εκθεσιακες, οχι γενικα. Δεν ειναι θεμα large ειναι θεμα πως μιλαμε για 6% μικροτερη τιμη πρακτικα.
greed Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ειπα οτι αυτες που εχω δει Δεν ειναι εκθεσιακες, οχι γενικα. Δεν ειναι θεμα large ειναι θεμα πως μιλαμε για 6% μικροτερη τιμη πρακτικα. Οχι πρακτικα μιλαμε για μεγαλυτερη διαφορα. Βαλε μεσα ταλαιπωρια και παρακαλια για το κουπονι. Βαλε μεσα χρεωση τηλεφωνου και ραδιενεργειας. Βαλε μεσα πως κατα 50%+ θα ειναι εκθεσιακη απο πλαισιο. Εχει βαλει το public γκολ απο τα αποδυτηρια. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από greed
crashnburn Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 τωρα κανουμε συζητηση για να αγοραστει η τιβι απο αλλου ακριβοτερα κ με κινδυνο εκθεσειακων η επιστροφων; public εκτος κ αν υπαρχει αλλου κατω απο 563€ 1
Lestat Somewhere I Belong Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι για την συγκεκριμενη τηλεοραση. για χρηση με ps4, xbox one s,ps3,wii kai pc θα μεινω ικανοποιημενος? εχω μια samsung 40h6400 θα δω μεγαλη διαφορα? γιατι κοιταω καιρο για 4κ. σε αυτη την τιμη υπαρχει κατι καλυτερο? η πρεπει να ανεβει το μπατζετ? απλα ψαχνω κατι ικανοποιητικο Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από Lestat Somewhere I Belong
Salvation81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, greed είπε Οχι πρακτικα μιλαμε για μεγαλυτερη διαφορα. Βαλε μεσα ταλαιπωρια και παρακαλια για το κουπονι. Βαλε μεσα χρεωση τηλεφωνου και ραδιενεργειας. Βαλε μεσα πως κατα 50%+ θα ειναι εκθεσιακη απο πλαισιο. Εχει βαλει το public γκολ απο τα αποδυτηρια. 3 λεπτα τηλεφωνο ειναι που εκανα απο το σπιτι, δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις. Δεν ειμαι οπαδος του Πλαισιου αλλα δεν ειμαι και τραγικος για να βαριεμαι να σηκωσω το τηλεφωνο (λες και οι περισσοτεροι δεν ειμαστε με ενα τηλεφωνο στο χερι ολη μερα). Επισης οχι δεν ειναι εκθεσιακες, ρωτησα για 5 μοντελα και ολα θα ερχονταν απο την αποθηκη τους την επομενη αν εβαζα την παραγγελια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις