Προς το περιεχόμενο

Smart 4K Tv] Sony KD55XE7096 55" 563e @ public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greed είπε

Τα μαθηματικα σου καλα ειναι. Τα ματια σου παλι δεν ξερω..

Capture.jpg

Οταν το ανεβασα ειχαν 170ε δωροεπιταγη, την αλλαξαν στα 150ε τωρα, δεν ξερω γιατι. Και 599ε να ειναι μιλαμε για 36ε πανω, παλι δεν μιλαμε για προσφορα.

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε

Οταν το ανεβασα ειχαν 170ε δωροεπιταγη, την αλλαξαν στα 150ε τωρα, δεν ξερω γιατι. Και 599ε να ειναι μιλαμε για 36ε πανω, παλι δεν μιλαμε για προσφορα.

Μπα δεν παιζει το screenshot ειναι χθεσινο. Μαλλον θα μπερδευτηκες με αλλα μοντελα.

Επεξ/σία από greed
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, greed είπε

Μπα δεν παιζει το screenshot ειναι χθεσινο 

Μπορει να την μπερδεψα με καποια αλλη στην λιστα τους, οπως ειπα ομως και 599ε δεν θεωρω τα 36ε προσφορα (ισα ισα που το Public Προφανως την εβαλε 563ε για να χτυπησει το Πλαισιο).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

δωροεπιταγή σημαίνει ότι από το πορτοφόλι θα βγουν 750 ευρώ και όχι 563

επίσης υποχρεώνεσαι να ψωνίσεις 150 ευρώ από το Πλαίσιο με τις γνωστές τιμές και με προϋποθέσεις

και στο τέλος πάλι θα έχεις ψωνίσει ακριβότερα από τα 563€ στο Public

λεπτομέρειες...

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Salvation81 είπε

Μπορει να την μπερδεψα με καποια αλλη στην λιστα τους, οπως ειπα ομως και 599ε δεν θεωρω τα 36ε προσφορα (ισα ισα που το Public Προφανως την εβαλε 563ε μετα απο το Πλαισιο για να χτυπησει το Πλαισιο).

Ναι αλλα αδιαφορουμε ποιος το εβαλε πρωτο. Αυτο που μας νοιαζει ειναι το φθηνοτερο και να μην ειναι εκθεσιακο. Οποτε public - plaisio 1-0.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, greed είπε

Ναι αλλα αδιαφορουμε ποιος το εβαλε πρωτο. Αυτο που μας νοιαζει ειναι το φθηνοτερο και να μην ειναι εκθεσιακο. Οποτε public - plaisio 1-0.

Γιατι αδιαφορουμε; Αν το Πλαισιο δεν το ειχε βαλει 599ε δεν θα το ειχε βαλει 563 το Public, ντομινο ειναι η αγορα.
Επισης το Πλαισιο δεν δινει εκθεσιακα τουλαχιστον οσες τηλεορασεις τσεκαρα δεν ειναι μονο σε καταστηματα.
Οπως και να εχει 36ε ειναι μια τρυπα στο νερο, τουλαχιστον και 549ε να την ειχαν βαλει για ενα στρογγυλο 50αρι κατω κατι θα ηταν.

2 λεπτά πριν, KoreanW είπε

δωροεπιταγή σημαίνει ότι από το πορτοφόλι θα βγουν 750 ευρώ και όχι 563

επίσης υποχρεώνεσαι να ψωνίσεις 150 ευρώ από το Πλαίσιο με τις γνωστές τιμές και με προϋποθέσεις

και στο τέλος πάλι θα έχεις ψωνίσει ακριβότερα από τα 563€ στο Public

λεπτομέρειες...

Επειδη δεν το εχεις ψαξει σε δικαιολογω. Η δωροεπιταγη αφαιρειται αμεσως κατοπιν συννενοησης με τα κεντρικα του Πλαισιου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Επειδη δεν το εχεις ψαξει σε δικαιολογω. Η δωροεπιταγη αφαιρειται αμεσως κατοπιν συννενοησης με τα κεντρικα του Πλαισιου.

Πάσο αλλά αν δεν γίνεται άσε εδώ και ένα τηλέφωνο για να τους τα εξηγήσεις όταν έρθει η ώρα να ψωνίσω.

Και πρεμούρα δεν έχω να αγοράσω ακριβότερα από το Πλαίσιο.

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.
Μόλις τώρα, KoreanW είπε

Πάσο αλλά αν δεν γίνεται άσε εδώ και ένα τηλέφωνο για να τους τα εξηγήσεις όταν έρθει η ώρα να ψωνίσω.

Πηρα τηλ και ρωτησα πριν 3 μερες, εχουν παρει και αλλοι και εχουν ρωτησει και καποιοι εχουν αγορασει κιολας. Δες το θεμα που ανοιξα για τις προσφορες του Πλαισιου και θα το δεις και εσυ. Το τηλ τους ειναι στην σελιδα τους, παιρνεις και ζητας να μιλησεις με τις πωλησεις :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Γιατι αδιαφορουμε; Αν το Πλαισιο δεν το ειχε βαλει 599ε δεν θα το ειχε βαλει 563 το Public, ντομινο ειναι η αγορα.
Επισης το Πλαισιο δεν δινει εκθεσιακα τουλαχιστον οσες τηλεορασεις τσεκαρα δεν ειναι μονο σε καταστηματα.
Οπως και να εχει 36ε ειναι μια τρυπα στο νερο, τουλαχιστον και 549ε να την ειχαν βαλει για ενα στρογγυλο 50αρι κατω κατι θα ηταν.

Αδιαφορουμε γιατι το public ξεπουλησε πριν το πλαισιο και δεν μας νοιαζει ποιος εβγαλε πρωτος προσφορες. Αν ειναι ετσι να παμε να ψωνισουμε ολοι απο κωτσοβολο που ηταν αυτος ο πρωτος που εβαλε προσφορες χωρις το φπα.
Επισης ποιος σου ειπε πως το πλαισιο δεν πουλαει εκθεσιακα προιοντα μεσω ιντερνετ;
Την εχω πατησει οχι μονο εγω αλλα και παρα πολλοι αλλοι.
Πηγα να την ξανα πατησω με την 850v μεταμορφωση ενα κομματι..κλπ.
Αλλα αφου εισαι large αποτι καταλαβα να σου στειλω το paypal μου να μου βαλεις 36€? 

Επεξ/σία από greed
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, greed είπε

Αδιαφορουμε γιατι το public ξεπουλησε πριν το πλαισιο και δεν μας νοιαζει ποιος εβγαλε πρωτος προσφορες. Αν ειναι ετσι να παμε να ψωνισουμε ολοι απο κωτσοβολο που ηταν αυτος ο πρωτος που εβαλε προσφορες χωρις το φπα.
Επισης ποιος σου ειπε πως το πλαισιο δεν πουλαει εκθεσιακα προιοντα μεσω ιντερνετ;
Την εχω πατησει οχι μονο εγω αλλα και παρα πολλοι αλλοι.
Πηγα να την ξανα πατησω με την 850v μεταμορφωση ενα κομματι..κλπ.
Αλλα αφου εισαι large αποτι καταλαβα να σου στειλω το paypal μου να μου βαλεις 36€? 

Ειπα οτι αυτες που εχω δει Δεν ειναι εκθεσιακες, οχι γενικα.

Δεν ειναι θεμα large ειναι θεμα πως μιλαμε για 6% μικροτερη τιμη πρακτικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Ειπα οτι αυτες που εχω δει Δεν ειναι εκθεσιακες, οχι γενικα.

Δεν ειναι θεμα large ειναι θεμα πως μιλαμε για 6% μικροτερη τιμη πρακτικα.

Οχι πρακτικα μιλαμε για μεγαλυτερη διαφορα.  
Βαλε μεσα ταλαιπωρια και παρακαλια για το κουπονι.
Βαλε μεσα χρεωση τηλεφωνου και ραδιενεργειας.
Βαλε μεσα πως κατα 50%+ θα ειναι εκθεσιακη απο πλαισιο. 
Εχει βαλει το public γκολ απο τα αποδυτηρια. 

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.

τωρα κανουμε συζητηση για να αγοραστει η τιβι απο αλλου ακριβοτερα κ με κινδυνο εκθεσειακων η επιστροφων;

public εκτος κ αν υπαρχει αλλου κατω απο 563€ 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι για την συγκεκριμενη τηλεοραση. για χρηση με ps4, xbox one s,ps3,wii kai pc θα μεινω ικανοποιημενος? εχω μια samsung 40h6400 θα δω μεγαλη διαφορα? γιατι κοιταω καιρο για 4κ. σε αυτη την τιμη υπαρχει κατι καλυτερο? η πρεπει να ανεβει το μπατζετ? απλα ψαχνω κατι ικανοποιητικο

Επεξ/σία από Lestat Somewhere I Belong
Δημοσ.
Μόλις τώρα, greed είπε

Οχι πρακτικα μιλαμε για μεγαλυτερη διαφορα.  
Βαλε μεσα ταλαιπωρια και παρακαλια για το κουπονι.
Βαλε μεσα χρεωση τηλεφωνου και ραδιενεργειας.
Βαλε μεσα πως κατα 50%+ θα ειναι εκθεσιακη απο πλαισιο. 
Εχει βαλει το public γκολ απο τα αποδυτηρια. 

3 λεπτα τηλεφωνο ειναι που εκανα απο το σπιτι, δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις. Δεν ειμαι οπαδος του Πλαισιου αλλα δεν ειμαι και τραγικος για να βαριεμαι να σηκωσω το τηλεφωνο (λες και οι περισσοτεροι δεν ειμαστε με ενα τηλεφωνο στο χερι ολη μερα).
Επισης οχι δεν ειναι εκθεσιακες, ρωτησα για 5 μοντελα και ολα θα ερχονταν απο την αποθηκη τους την επομενη αν εβαζα την παραγγελια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...