Salvation81 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, crashnburn είπε δεν νιωθεις ρε φιλε πραγματικα ,οχι δεν εχω pi ,εχω ενα χ86 box που κανει σκονη τα hi end κουτακια σου κ τις ακριβες σου λυσεις επειδη ειναι στημενο σωστα οταν ο player ειναι ενσωματωμενος στην tv τα πραγματα ειναι ακομα πιο ευκολα γιατι εννοειται τα παντα γινονται ψηφιακα εσωτερικα τεσπα απο οσα λες καταλαβαινω οτι δεν σκαμπαζεις κ αναλωνεσαι σε κλισε το ακριβο ειναι παντα καλυτερο κλπ που λενε οσοι δεν ξερουν κ τους πασαρουν οι μαγαζοτορες τα ακριβα τα καλα μπορεις να πιστευεις οτι θες αλλα μην μας τα λες εδω ως απολυτες ψαγμενες αληθειες γιατι αυτοι που καταλαβαινουν γελανε Εισαι ακριβως σαν τον φιλο μου....Οσοι ξερουν γελανε εχεις δικιο, απλα οχι μαζι μου....Δεν το συνεχιζω γιατι θα μας βρισουν ομως....
KoreanW Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 57 λεπτά πριν, crashnburn είπε οτι εχει διαφορα στην ποιοτητα εικονας κ ηχου ενας dedicated media player του κωλου κινεζικος ξργω επειδη εχει 4gb ram k επιχρυσες επαφες κ ακριβο dac; ούτε καν τα 4GB Ram, στις προηγούμενες σελίδες προσδιόρισε το εξαιρετικό box στα επίπεδα των 2GB Ram όση βρίσκεις στην τελευταία φτηνότερη Android TV τηλεόραση
Προτεινόμενες αναρτήσεις