Προς το περιεχόμενο

Smart 4K Tv] Sony KD55XE7096 55" 563e @ public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, crashnburn είπε

δεν νιωθεις ρε φιλε πραγματικα ,οχι δεν εχω pi ,εχω ενα χ86 box που κανει σκονη τα hi end κουτακια σου κ τις ακριβες σου λυσεις επειδη ειναι στημενο σωστα

οταν ο player ειναι ενσωματωμενος στην tv τα πραγματα ειναι ακομα πιο ευκολα γιατι εννοειται τα παντα γινονται ψηφιακα εσωτερικα 

τεσπα απο οσα λες καταλαβαινω οτι δεν σκαμπαζεις κ αναλωνεσαι σε κλισε το ακριβο ειναι παντα καλυτερο κλπ που λενε οσοι δεν ξερουν κ τους πασαρουν οι μαγαζοτορες τα ακριβα τα καλα 

μπορεις να πιστευεις οτι θες αλλα μην μας τα λες εδω ως απολυτες ψαγμενες αληθειες γιατι αυτοι που καταλαβαινουν γελανε

Εισαι ακριβως σαν τον φιλο μου....Οσοι ξερουν γελανε εχεις δικιο, απλα οχι μαζι μου....Δεν το συνεχιζω γιατι θα μας βρισουν ομως....

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, crashnburn είπε

οτι εχει διαφορα στην ποιοτητα εικονας κ ηχου ενας dedicated media player του κωλου κινεζικος ξργω επειδη εχει 4gb ram k επιχρυσες επαφες κ ακριβο dac;

ούτε καν τα 4GB Ram, στις προηγούμενες σελίδες προσδιόρισε το εξαιρετικό box στα επίπεδα των 2GB Ram όση βρίσκεις στην τελευταία φτηνότερη Android TV τηλεόραση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...