lactate Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μιλάω αρκετή ώρα τη μέρα στο skype και θα ήθελα κάτι σε ακουστικά με μικρόφωνο.. τα προβλήματα με τα κλασικά handsfree είναι α) με τον καιρο ψιλοχαλάνε οπότε μέχρι να πάρω καινούριο ο άλλος δεν με ακούει καλά και β) πολλές φορές πρέπει να τα έχω σχεδόν στο στόμα μου κρατώντας τα με το χέρι και με εκνευρίζει λίγο αυτό.. οπότε σκεφτόμουν τίποτα του στυλ που έχει μικροφωνάκι ακριβώς μπροστά από το στόμα σαν αυτά που έχουν οι τηλεφωνητές.. έχετε κάτι να προτείνετε;
PETROS13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Καταρχάς bluetooth δεν σε βολεύουν; Αποφεύγεις καλώδια αλλά θα πρέπει να το φορτίζεις βέβαια!
akeraios Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Αυτά που έχουν οι τηλεφωνητές όμως, αν τα φορέσεις π.χ. οδηγώντας στο αυτοκίνητο, πιθανόν να σε κοιτούν οι τριγύρω σαν πιλότο σε f16. Άρα σε εξωτερικό χώρο τι θα κάνεις; Θα έχεις κι άλλα; Επίσης νομίζω ότι και αυτά την ίδια διάρκεια ζωής θα έχουν σε σχέση με την τιμή τους. Εγώ εάν μπορώ να σε βοηθήσω, αγόρασα πριν 4-5 μήνες αυτά εδώ και μέχρι στιγμής έχουν αντέξει και πάνε καλά. Έχουν σε σωστή απόσταση το μικρόφωνο και με βόλεψαν. Η τιμή τους νομίζω είναι οκ σε σχέση με την ποιότητά τους. https://www.plaisio.gr/tilefona/akoustika/handsfree/Turbo-X-Handsfree-Pop-200-Mauro-R19.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα