Προς το περιεχόμενο

Refurbished iPhones?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AlienTechGR είπε

Όχι. Μπήκε πιο ισχυρό αλουμίνιο και διορθώθηκε το θέμα

είχαν άλλα όπως batterygate, ζεσταίνονται, θέματά με 3d touch, home button κτλ

γιαυτό κάλο είναι να μας πει ο ts ποιο απ όλα τα iphones τον ενδιαφέρει να του πούμε τα προβλήματά που παρουσιάζει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον με βλέπω ανάμεσα σε ένα SE ή 6S, αλλά εάν μου πείτε πως είναι μάπα το καρπούζι (πως έχει δηλαδή αρκετά θέματα) και κρίνω πως καλύτερα να πάω στο 7, ε θα πάω στο 7... μάλλον. :D

Moυ κάνει εντύπωση όμως που στο εξωτερικό υπάρχουν πολύ φθηνότερες προσφορές απότι εδώ στη χώρα μας. Αυτή εδώ για παράδειγμα! Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί να μην πάρει κανείς από εκεί;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, zoranb είπε

Μάλλον με βλέπω ανάμεσα σε ένα SE ή 6S, αλλά εάν μου πείτε πως είναι μάπα το καρπούζι (πως έχει δηλαδή αρκετά θέματα) και κρίνω πως καλύτερα να πάω στο 7, ε θα πάω στο 7... μάλλον. :D

Το iPhone 6S έχω εγώ. Κανένα θέμα έμμεσοι στιγμής. Εντελώς απροβλημάτιστο.

Το SE όπως ξέρεις είναι ένα iPhone 5S με το SoC και την πίσω κάμερα του 6S.

Βέβαια, αν μπορείς να πας στο iPhone 7, πήγαινε μιας και είναι βελτιωμένο σε κάποια σημεία και επίσης είναι πιο future-proof. 

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα διαβαζοντας τη συζητηση, δεν κατεληξα αν ειναι καλυτερη η αγορα μεταχειρισμενου ή refurbished.

Για να περιορισω λιγο το θεμα, μιλω για αγορα απο καταστημα (online ή φυσικο) που πουλα και τα δύο. Δεν μιλω για αγορα απο αλλο χρηστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...