Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Εχει εδω και λιγη ωρα αντιμετωπίζω το εξής προβλημα. Ανοιξα το λαπτοπ που το είχα χε "καπακωμενο" και οχι σε τερματισμό λειτουργιας και μου βγαζε πρόβλημα με τον κωδικο προσβασης. Βγαζοντας ακρη με τη χρήση του πληκτρολογιου οθονης, πηρα προσβαση και δοκιμαζοντας μετα τα πλήκτρα ειδα οτι πατωντας καποια, πατιουνται και αλλα μαζι. 

Δηλαδη, πατωντας πχ το "α" μου βγαζει σαν κειμενο το "αδκ" ή το "καδ" κλπ, αλλα παντα ενα συνδυασμο αποτελουμενο απο αυτα τα 3 γραμματα. Αυτο δεν ισχυει με ολα τα πλήκτρα, καποια λειτουργούν κανονικα. Γινεται ομως με τα περισσότερα. 

Τι θα μπορουσε να ειναι; Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Να συνδεσεις κάποιος εξωτερικο πληκτρολόγιο και να δεις αν σου κανει το ιδιο.

Αν ναι,ριναι θεμα software. Αν οχι (που και πιο πιθανο) τότε θες αλλαγή πλητκτρολογίου.

Αν τώρα θες να εισαι απολυτα σιγουρος οτι δεν ειναι θεμα software κάνεις boot με κάποιο linux live dvd και βλεπεις τι γινεται με τα πληκτρα. Αν και πάλι adk kad αλλαγή πληκτρολογίου.

Στο ενδιάμεσο και αν δεν εχεις εξωτερικο πληκτρολογιο μπορεις να χρησιμοποιεις το on screen keyboard των windows

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυριο θα παω να παρω το πληκτρολογιο του σταθερού να το δοκιμασω. 

Προς το παρον, ναι, με το πληκτρολόγιο οθονης ειμαι, διαφορετικα δεν θα μπορούσα καν να ξεκλειδώσω τα windows με τον κωδικο.

Θα δοκιμασω και θα ενημερωσω με τα αποτελεσματα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...