ikaruga24 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Ολοι εσείς που βρίζετε και το παίζετε τζόβενα δεν έχετε καταλάβει ότι οι υπάλληλοι από πίσω δεν παίρνουν τις κλήσεις χειροκίνητα και δουλεύουν μέσω συστήματος και server. Μαντέψτε τι γίνεται αν τους βρίζετε ή τους το κλείνετε στα μούτρα. Ναι καλά το καταλάβατε, σας κάνει reset ο server στη λίστα γιατί "νομίζει" ότι δεν βρέθηκε ο χρήστης ή έπεσε η κλήση. Δυστυχώς το να μπλοκάρεις το τηλεφωνικό κέντρο δεν είναι η λύση γιατί αν είσαι πελάτης εταιρίας και θέλει να επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου για τον Χ, Ψ λόγο τότε δεν σε βρίσκει και τότε ξεκινάνε ευτράπελα. Το μυστικό το είπε κάποιος λίγο πιο πριν. Σηκώνεις το τηλέφωνο, αφιερώνεις 5 λεπτάκια, λες δεν ενδιαφέρεσαι και σε πετάνε από τη λίστα τους μέχρι την επόμενη σου νέα προσφορά που συνήθως παίρνει κάνα 6μηνο. Εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. 2 1
redykt Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 2 hours ago, Sorath said: Στο κινητό τους έχω μπλοκάρει με app. Οι τυποι είναι απίστευτοι, μια μέρα απο τις 09:00 μέχρι τις 23:00 με έπαιρναν κάθε 30' !!! Πραγματικά βρήκα πάνω απο 25 κλήσεις, εκείνη την μέρα. Στο σπίτι απο την άλλη, μας παίρνουν καθημερινά εδώ και 1.5 χρόνο, και μάλιστα αρκετές φορές την ημέρα. Τους έχω πει τα πάντα, αλλά εκεί επιμένουν να καλούν..... το φελέκι τους!!! χαχαχα
DYEL Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Α και κατι αλλο. Αλλες φορες λενε οτι η κληση ηχογραφειτε και αλλες οχι.
Cappuccino Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 14 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Το μυστικό το είπε κάποιος λίγο πιο πριν. Σηκώνεις το τηλέφωνο, αφιερώνεις 5 λεπτάκια, λες δεν ενδιαφέρεσαι και σε πετάνε από τη λίστα τους μέχρι την επόμενη σου νέα προσφορά που συνήθως παίρνει κάνα 6μηνο. Εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Και γιατί να πρέπει να τους αφιερώνω 5 λεπτάκια κάθε εξάμηνο δηλαδή; Έχω συγγενείς με τους οποίους μιλάω λιγότερο συχνά μέσα στο χρόνο. Άσε που πολλές φορές δεν έχει καν αποτέλεσμα, ένα διάστημα με έπαιρναν καθημερινά πρωί και απόγευμα από τον ΟΤΕ, κάθε φορά τους έλεγα πολύ ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρομαι, μου λέγανε ότι δε θα ξαναενοχλήσουν και την άλλη μέρα πάλι από την αρχή. Έφτασα να εκνευριστώ, να τους πω "σας είπα όχι χτες, προχτές αλλά και την περασμένη εβδομάδα, τι περιμένετε να άλλαξε;" μου ζητήσανε συγγνώμη και όντως δε με ξαναενοχλήσανε. Για μια εβδομάδα. Μετά ξανάρχισαν. Πελάτης τους δεν είμαι, οπότε το σενάριο να με ψάχνουν για κάτι σημαντικό και να μη με βρουν δεν παίζει, άσε που συνήθως είναι διαφορετικοί οι αριθμοί που σε παίρνουν για πωλήσεις και για τεχνικά ζητήματα. Και φυσικά δεν εγκρίνω το βρίσιμο, αλλά δεν καταλαβαίνω και τη λογική "εντάξει, τη δουλειά τους κάνουν τα παιδιά". Αν εγώ πληρώνω ένα πιτσιρίκι να έρχεται κάθε μέρα να σου χτυπάει το κουδούνι και να φεύγει, δέκα φορές τη μέρα, θα πεις "εντάξει, για ένα χαρτζιλίκι κι αυτό, τη δουλειά του κάνει"; Δεν παρέχουν κάποια υπηρεσία, απλώς ενοχλούν μέχρι να τσιμπήσει κάποιος και να αγοράσει, ώστε να βγάλει λεφτά η εταιρεία. 7 1
ikaruga24 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δεν λέω ότι εγκρίνω τακτικές επιθετικής πώλησης και είναι και τεράστιο θέμα για να ανοίξουμε εδώ αλλά επειδή είναι κάτι που δεν θα γλυτώσεις ποτέ τότε απλά προσαρμόσου και κάνε αυτό που μπορείς για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο και την ζαχαρένια σου άθικτη. Το να κάθεσαι να εκνευρίζεσαι, να βρίζεις, να λες να ξαναλές βλέπεις ότι αποτέλεσμα δεν έχει και είναι λογικό γιατί ΔΕΝ είναι ο υπάλληλος. Είναι το σύστημα τέτοιο που λειτουργεί έτσι. Τόσο καιρό δηλαδή που λες και ξαναλές κέρδισες κάτι; Οχι. Συνεπώς αντί να μπεις στη διαδικασία να κάνεις ένα κάρο χαζά και να χαλάς και τη ζαχαρένια σου μαζί για κάτι που δεν πρόκειται να φύγει από τη ζωή μας ε θεωρώ περισσότερο σώφρον να αφιερώνεις αυτά τα 5 λεπτά το 6μηνο. Και εμένα μου τη σπάνε ένα κάρο πράγματα, πρέπει να εκνευρίζομαι και να βρίζω τον καθένα; Μου τη σπάει αυτός που με παίρνει τηλέφωνο, μου τη σπάει αυτός που με σταματάει στο δρόμο, μου τη σπάει αυτός που με τραβάει να κάτσω στην ταβέρνα του, μου τη σπάει η λαϊκή που φωνάζουν μέσα στα αυτιά μου...θες να συνεχίσω; Η λύση σε αυτό λοιπόν λέγεται ζαμάν φου και τρία πουλάκια κάθονταν. 1
De@th L0rd Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Στις 4/27/2018 στις 8:28 ΜΜ, Cappuccino είπε Προσωπικά θα πρότεινα τηλεφωνική συσκευή με λίστα αυτόματης απόρριψης. Εγώ έχω πάρει ένα χρόνο τώρα ένα Panasonic και όταν το κοιτάω καμιά φορά βλέπω στις αναπάντητες το 13888 να παίρνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά φυσικά δε χτυπάει αφού τους έχω μπλοκάρει. Και οποιοδήποτε άλλο νούμερο ενοχλήσει το προσθέτω πάραυτα στη λίστα. Το μοντέλο της τηλεφωνικής συσκευής ΠΑΡΑΥΤΑ! Ευχαριστώ! 1
Cappuccino Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, De@th L0rd είπε Το μοντέλο της τηλεφωνικής συσκευής ΠΑΡΑΥΤΑ! Ευχαριστώ! Panasonic KX-TG6811. Παρακαλώ! 2
cumulus Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Το ξαναγράφω ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΕΤΤ και ησυχαζετε .Αρκεί να είστε εγγεγραμμένοι στο μητρώο 11 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Ήδη 10 κλήσεις σήμερα ..δεν έχουν σταματημό παρά το μπλοκάρισμα.μια μέρα είδα 13 κλήσεις από αυτούς. 2 1
aggelos87 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν διαβασα τρεις σελίδες απαντήσεις για να δω αν έχει αναφερθεί αλλά κάποιος πρόσφατα που ενώ είχε γραφτεί στο άρθρο 11 και λάμβανε τέτοιες κλήσεις απο κάποια εταιρία το πήγε δικαστικά και έλαβε μια καλή αποζημίωση... Ψάχτε το! Προυπόθεση προφανώς να έχετε γραφτεί στο άρθρο 11 για τουλάχιστον 1 μήνα EDIT: Και το πρώτο λινκ που βρήκα με την είδηση https://www.lawspot.gr/nomika-nea/apozimiosi-3000-eyro-gia-tilefonikes-diafimistikes-kliseis 3000 δεν είναι άσχημα Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από aggelos87
μπιπ μπιπ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 13 κλήσεις.εχει σταματήσει να είναι αστείο.ειναι εμμονή πλέον.
tarantules Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 39 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε 13 κλήσεις.εχει σταματήσει να είναι αστείο.ειναι εμμονή πλέον. Σήκωσέ το ρε.Μπορεί να είναι κάτι σημαντικό.Να ξέχασες πχ ανοιχτό το θερμοσύφωνα και να θέλουν να σε ενημερώσουν να τον κλείσεις.
papoys1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 51 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε 13 κλήσεις.εχει σταματήσει να είναι αστείο.ειναι εμμονή πλέον. Μάλλον στον σέρβερ τους που κάνει τις αυτόματες κλήσεις φαίνεται απασχολημένο ή αναπάντητη και επαναλαμβάνει ανά διαστήματα την κλήση.Δεν πρόκειται να σταματήσει.
Aggeluska Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Εγώ στο κινητό τους έχω σε λίστα απόρριψης. Και με παίρνουν περίπου 3-4 φορές την εβδομάδα. Πολύ ενοχλητικοί όντως.
Mr_Terror Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Υπαρχει περιπτωση να μην καλουν για προσφορες αλλα για ενημερωση οτι θα γινει voip η γραμμη.Εχει αρχισει ο οτε να γυρναει ολους σε voip μεχρι το τελος του χρονου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα