cumulus Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω ,παροτι ημουν εγγεγραμμενος στο μητρωο 11,τραβηξα μια καταγγελια στον ΕΕΤΤ και ησυχασα.Οι γελοιοι στο μεταξυ μου απαντησαν οτι εκ παραδρομης με ενοχλουσαν και ηταν παρεξηγηση παροτι 1000 φορες τους ειχα τονισει οτι δε θελω να με ξαναπαρουν
akeraios Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Εγώ τους απέφευγα και δεν καθόμουν να τους ακούσω μέχρι που έγινε το εξής: Μια εποχή τους είχα ψάξει όλες τις εταιρίες για να βάλω ένα σταθερό τηλέφωνο και όλοι μου ζητούσαν 70 με 100 ευρώ έξοδα εγκατάστασης, πράγμα που ήθελα να αποφύγω. Με κάλεσε τότε λοιπόν η συτα και μάλλον επειδή ψαχνόμουν κάθισα και άκουσα. Μου έδωσε λοιπόν μερικά πάγια δωρεάν ώστε να μηδενίσω τα έξοδα εγκατάστασης! Αυτό το δώρο στα καταστήματα τους ή στην σελίδα τους δεν υπήρχε! Από τότε ανακάλυψα ότι συνήθως έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν και μου αρέσει να ξέρω στον ανταγωνισμό τι γίνεται. Βοηθά αυτό στις ανανεώσεις των συμβολαίων μου Το δεύτερο που έχω διαπιστώσει είναι ότι εάν καθίσεις να τους ακούσεις λίγο και στη συνέχεια απαντήσεις όχι, τότε δεν σε ενοχλούν άλλο. Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει κι εσείς αυτό. Τέλος από τον τωρινό μου πάροχο, τελευταία με ρωτούν μόνοι τους αν θέλω να λαμβάνω κλήσεις για πώληση προϊόντων!!! Κάτι έχει αλλάξει μάλλον; 1
asinoro Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Για να μην παίζουμε την κολοκυθιά και μένα μου είχαν ζαλίσει τα @@@@δια, μέχρι που έστειλα email στον δικό μου πάροχο παρόλο που ήμουν στο άρθρο 11 χρόνια τώρα. Εάν θέλουν οι πάροχοι μπορούν να μπλοκάρουν όποιο τηλέφωνο θέλουν γιατί μέσω τους δικούς τους σέρβερ γίνονται οι κλήσεις, αλλά δεν θέλουν να δώσουν αυτήν την δυνατότητα στους χρήστες με online εφαρμογή γιατί μέσα στο ίδιο κόλπο είναι όλοι. Απλά στα φόρουμ τώρα ξεμπροστιάζονται και βλέπουμε το χάλι τους με πρώτη την Cosmote. Μόνο έτσι μπορεί να γίνει κάτι να δυσφημίζονται από το διαδίκτυο. 3 1
papoys1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Εγώ χτες τάχωνα σε μία επί 1 λεπτό και αυτή συνέχιζε να λέει το ποίημα. Από τη με μεριά είναι καλό γιατί έχουμε κάπου να ξεσπάμε,από την άλλη λυπάμαι αυτά τα παιδιά που αν δεν κάνουν εγγραφές δεν πληρώνονται.Άστα δίκοπο μαχαίρι είναι
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Όταν αρχίζω τα ήπια σξουαλικα υπονοούμενα συνήθως κλείνουν. Εκτός από μια που μάλλον δε γούσταρε τη δουλειά της {ηχογραφουνται οι κλήσεις ) και μου έπιασε κουβέντα. 1 2
christopher0016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εγώ χτες τάχωνα σε μία επί 1 λεπτό και αυτή συνέχιζε να λέει το ποίημα. η λυση ειναι απλη , "καλημερα σας ευχαριστω αλλα δεν ενδιαφερομαι" τουτ τουττ
akeraios Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Εντάξει, είδα πρόσφατα κι αυτή την προσέγγιση: Τιπ: Αν σας ξαναπάρουν τηλέφωνο για προσφορές, απαντήστε: "Επόμενος ακροατής στον αέρα! Σας ακούμε! Ναι;" ...το κλείνουν κατευθείαν. 1
patrickdrd Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 περίμενα να διαβάσω αν σας ξαναπάρουν τηλέφωνο κάντε ότι κοιμάστε :-D:-D
Zerg13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Αν παρει καμια γκομενα πειτε, ναι δεχομαι αν μου κανεις μια πιπα δωρο.
ΛεναΛενα Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Στο σταθερο το αφηνω να χτυπαει, στο κινητο εχω blocker app...problem solved!
kostakiss Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Με εγγραφη στο μητρωο 11 και αφαιρεση απο τους εμπορικους σκοπους απο τον παροχο σας ειναι μια καλη λυση πιστευω
Sorath Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Στο κινητό τους έχω μπλοκάρει με app. Οι τυποι είναι απίστευτοι, μια μέρα απο τις 09:00 μέχρι τις 23:00 με έπαιρναν κάθε 30' !!! Πραγματικά βρήκα πάνω απο 25 κλήσεις, εκείνη την μέρα. Στο σπίτι απο την άλλη, μας παίρνουν καθημερινά εδώ και 1.5 χρόνο, και μάλιστα αρκετές φορές την ημέρα. Τους έχω πει τα πάντα, αλλά εκεί επιμένουν να καλούν..... το φελέκι τους!!!
tarantules Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 https://www.ebay.com/itm/CT-CID803-Stop-Nuisance-Call-Blocker-Stop-Scam-Calls-Block-1500-Numbers-M1B3/142055905413?epid=2254531783&hash=item2113311885:g:iCYAAOSwbsBXiaUN 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα