adminaros Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω φτασει σε αδιεξοδο. Με καλουν συνεχεια απο το 13888 για τις προσφορες τους ενω τους λεω οτι δεν με ενδιαφερουν. Πανε χρονια τωρα μακρυα απο τον πΟΤΕ. Ειμαι σε εναλλακτικο παροχο και ειμαι ευχαριστημενος και εχω υπογραψει για 2 χρονια ολα κομπλε. Ο παροχος μου λεει οτι δεν μπορει να κανει κατι να μπλοκαρει το 13888. Ειναι περιπλοκο αν καταλαβα καλα. Εχω γραφτει στο μητρωο 11 αλλα για καποιο λογο δεν με καλυπτει με το 13888. Αλλες ενοχλητικες κλησεις μπορω να πω οτι δεν δεχομαι πλεον, μετα το αρθρο 11. Δωστε καμια ιδεα σας παρακαλω. Θελω να το προχωρησω το πλοκαρισμα οσο γινεται. Εχω φρικαρει. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από adminaros
Vasivouzoukos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Πες ότι είσαι άνεργος και ήδη χρωστάς πολλά στον τωρινό πάροχο και είσαι στα δικαστήρια γιατί δεν θέλεις να δώσεις φράγκο. 3
l337 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Καταγγελία στην cosmote και κοινοποίηση στην ΑΠΔΠΧ. 3 1
Thulogur Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Τρολαρε, πες οτι εχουν καλέσει σε ενοριακό κέντρο ή γιάφκα ή ακομα καλύτερα σε αίρεση (βλέπε μορμόνοι)
Cappuccino Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Προσωπικά θα πρότεινα τηλεφωνική συσκευή με λίστα αυτόματης απόρριψης. Εγώ έχω πάρει ένα χρόνο τώρα ένα Panasonic και όταν το κοιτάω καμιά φορά βλέπω στις αναπάντητες το 13888 να παίρνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά φυσικά δε χτυπάει αφού τους έχω μπλοκάρει. Και οποιοδήποτε άλλο νούμερο ενοχλήσει το προσθέτω πάραυτα στη λίστα. 16 2
redykt Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 και μενα με χουν πρηξει. κινητο και σταθερο με παιρνουν. μια φορα το χα σηκωσει και τους ειπα οτι ειμαι φανατικος οτε-κοσμοτε απο μικρος. ρε παιδια δικος σας ειμαι, τι με πρηζετε... 1
Havik Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ είμαι στην wind και (wait for it) την έχω μπλοκάρει!!... τι να λέμε τώρα όλοι σπάνε μπάλες... ειδικά αυτοί που δεν καταλαβαίνουν ότι ενοχλούν, επιμένουν και σε αναγκάζουν να γίνεις αγενής. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από Havik
Havik Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, ladakis είπε Και ανορθογραφως τι δίλλημα και αυτο, να μην εισαι σίγουρος αν δικαιούσαι να βρίσεις είπε ο γάιδαρος... 1
papoys1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, Havik είπε είπε ο γάιδαρος... Είδες το ανορθόγραφος που το έγραψε επίτηδες και δεν είδες το δίλημμα . 1
meletis_m Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Να κάνεις εγγραφή στο μητρώο 11 και θα σταματήσουν.Συνήθως παίρνουν 14:30-17:00 Τώρα το είδα έχεις κάνει ήδη εγγραφή. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από meletis_m
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Πλέον με το GDPR μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να σε βγάλουν από τη λίστα. αν δεν το κάνουν έχουν πρόστιμα. 1
adminaros Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, l337 είπε Καταγγελία στην cosmote και κοινοποίηση στην ΑΠΔΠΧ. Θα το ψαξω λιγο ακομα και αυτό θα κάνω. Φαντάζομαι οτι γινεται ηλεκτρονικα , χωρις να πρεπει να παω σε συγκεκριμενα γραφεια. 11 ώρες πριν, Cappuccino είπε Προσωπικά θα πρότεινα τηλεφωνική συσκευή με λίστα αυτόματης απόρριψης. Εγώ έχω πάρει ένα χρόνο τώρα ένα Panasonic και όταν το κοιτάω καμιά φορά βλέπω στις αναπάντητες το 13888 να παίρνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά φυσικά δε χτυπάει αφού τους έχω μπλοκάρει. Και οποιοδήποτε άλλο νούμερο ενοχλήσει το προσθέτω πάραυτα στη λίστα. Ποιο μοντελο Panasonic? Γινεται αυτο; π.χ. σε σπιτι με τηλεφωνικες συσκευες σε τρια διαφορετικα δωματια ? θα προλαβει να μπλοκαρει ; Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από adminaros
ELTASSOS Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Πες τους οτι δεν εχεις τηλεφωνο και να μην τηλεφωνουν....μπας και καταλαβουν
DYEL Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, Cappuccino είπε Προσωπικά θα πρότεινα τηλεφωνική συσκευή με λίστα αυτόματης απόρριψης. Εγώ έχω πάρει ένα χρόνο τώρα ένα Panasonic και όταν το κοιτάω καμιά φορά βλέπω στις αναπάντητες το 13888 να παίρνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά φυσικά δε χτυπάει αφού τους έχω μπλοκάρει. Και οποιοδήποτε άλλο νούμερο ενοχλήσει το προσθέτω πάραυτα στη λίστα. Το ξερουν ομως το κολπο και παιρνουν απο κλασσικα σταθερα νουμερα.Οσο πιο πολλα μπλοκαρεις τοσο πιο πολλα ξεφυτρωνουν. Ο μονος τροπος ειναι να το σηκωσεις και απλα να πεις οτι δεν ενδειαφερεσε,ετσι θα ησυχασεις για μερικους μηνες εως οτου αρχισει παλι το πανηγύρι. 1
georgeγ Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) και καλα οκ το 13888 τηλεφωνει για διαφημησεις το αλλο το 2111041314 που το σηκωνεις και δεν μιλανε τι παιζει? Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από georgeγ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα