Προς το περιεχόμενο

Eπιλογη bridge cameras


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λεω να δοκιμασω bridge camera και ειμαι αναμεσα στην Sony h-400v και στην Panasonic lumix dmc FZ-300.Αν και προτιμω την σονυ επειδη εχει μεγαλυτερο φακο η πανασονικ ειναι  πιο ανθεκτικη σε σκονη υγρασια  πραγμα σημαντικο οταν φωτογραφιζεις κυματα η εισαι  εξω με πολυ υγρασια.Στην παρουσα φαση τα 130 ευρω  διαφορα που εχουν σαν τιμη δεν  παιζει ρολο.Καμμια προταση??Τι φωτογραφιζω συνηθως φυση .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την Panasonic. Εκτός και αν πραγματικά θέλεις το ζουμ που δεν το νομίζω. Και πάλι στο τέρμα άκρο η Sony περιορίζεται από το difraction και το αποτέλεσμα δε θα διαφέρει παρα πολύ από την Panasonic κροπαρισμενη που επίσης προσφέρει 4Κ video. 

Απο την άλλη η Sony είναι 20mp άρα λίγο πιο ευέλικτη σε κροπαρισμα στα πιο κοντινά εστιακά μήκη ( που δεν έχει σοβαρό diffraction περιορισμό)

Παρα το μικρότερο ζουμ, η Panasonic έχει λίγο περισσότερο γυαλί από τη Sony!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακραν καλυτερη η FZ300. Ο φακος της με το σταθερο f/2.4 καθως και τα καλυτερα οπτικα κανει τεραστια διαφορα. Για low light μαλιστα ειναι τεραστια βοηθεια. Το zoom στα 600mm ειναι υπεραρκετο για σχεδον τα παντα.  Για περισσοτερο zoom θελεις καλο τριποδο και εξαιρετικη ατμοσφαιρα αλλιως απλα θα βγαλεις μια θολουρα (εκτος κι αν θελεις απλα να κανεις αστυνομικη παρακολούθηση!!!). Εχω την FZ200 και μπορω να πω οτι δεν εχω μετανιωσει ουτε στιγμη για την αγορά της.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...