Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/12/2018 στις 5:33 ΠΜ, geogr13 είπε

Υ.Γ Σε επικοινωνια που ειχα με την inalan μου ειπαν οτι δεν θα αργησουν να επεκταθουν στο κεντρο των Αθηνων αφου σε λιγο καιρο θα εχουν ΟΛΕΣ τις αδειες που χρειαζονται στα χερια τους + οτι θα βαλουν 2-3 συνεργεια ακομη να δουλευουν ταυτοχρονα.. Ο σχεδιασμος μου λοιπον μετα απο αυτη την επικοινωνια αλλαζει αρδην οπως καταλαβαινετε..

Και περιμένεις εσύ Inalan στον Κεραμεικό, εμείς που είμαστε και πιο κοντά στις πρώτες περιοχές που ανέλαβε αλλά και στην Κυψέλη τώρα και περιμένουμε τουλάχιστον 3-4 χρόνια.

Στον Κεραμεικό που είσαι εσύ καλή 5ετια από τώρα και λίγα λέω.

Δημοσ.
15 hours ago, geogr13 said:

Τα σχεδιαγραμματα με τα καφαου και τα kv.. Βρηκα το νουμερο του κατανεμητη μου και τον εψαξα στα σχεδιαγραμματα και στα πινακακια.. 

:)

12 hours ago, JohnTehGreek said:

Και περιμένεις εσύ Inalan στον Κεραμεικό, εμείς που είμαστε και πιο κοντά στις πρώτες περιοχές που ανέλαβε αλλά και στην Κυψέλη τώρα και περιμένουμε τουλάχιστον 3-4 χρόνια.

Στον Κεραμεικό που είσαι εσύ καλή 5ετια από τώρα και λίγα λέω.

το να δωσουν κεραμεικο ασχετα που μπορει να ειναι μακρυα απο τις αρχικες περιοχες δεν ειναι δυσκολο.το βασικο ειναι οτι με τους ρυθμους που πανε ...... δεν ξερεις ποτε και αν .

11 hours ago, divo said:

Και λογικά μάλλον θα αργήσει να δει Σκέψου ότι τώρα γίνονται μετρήσεις από τα παλιά ΚΑΦΑΟ για να τα δώσουν στην WIND  να ξεκινήσει οπότε μόνο υπομονή μπορούν να κάνουν για την ώρα

καλα ναι αφου δεν εχουν ξεκινησει να τα βαζουν καν μιλαμε ανετα για κανα 6μηνο μπροστα και λιγο λεω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα... Θελω να ρωτησω για την περιοχη του κεντρου της Αθηνας... Και ειδικα για την περιοχη της οδου Σολωνος... Εχει περαστει οπτικη ινα;   Θα  μπορω να παρω μεγαλυτερη ταχητυτα;  Γιατι η cosmote που πηγε ενας φιλος μου και του ειπαν οτι θα του δωσουν 24mb αλλα δεν βγαζει παραπανω απο 1mb.. Ειναι πολυ παλιο το δικτυο του ανεφεραν ...Που εχει κοντα καφαο;;  Ποια εταιρεια εχει τοποθετησε οπτικη ινα;;; Ευχαριστω... 

Δημοσ.

Το αστικό κέντρο ΣΟΛΩΝΟΣ το έχει αναλάβει η WIND με ολοκλήρωση εργασιών αναβάθμισης των καμπίνων τέλος του 2018. Υπομονή και πιθανόν να υπάρχει κάποια καθυστέρηση (όπως έγινε σχεδόν παντού και με όλους). Μέχρι τότε όλοι δίνουν υπηρεσία αποκλειστικά από το αστικό κέντρο.

Δημοσ.

εμεις εδω στον βυρωνα ειδαμε την vodafone να περναει οπτικες ινες.εσκαψαν ολο τον βυρωνα αλλα ακομα τιποτα.ποτε θα το ενεργοποιησουν απορω.

και λογικα εμεις εχουμε ftth

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...