Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε υπόψιν σας κάποιο μαγαζί που να αγοράζει μεταχειρισμένα ρούχα; Μόνο μετρητά, έστω κι αν είναι 1€ το κομμάτι. Δηλαδή δε θέλω αγγελίες, ούτε να τα χαρίσω κάπου, ούτε  ανταλλαγές, ούτε  εκπτώσεις με νέα αγορά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/4/2018 στις 2:22 ΜΜ, Ison_ είπε

Έχετε υπόψιν σας κάποιο μαγαζί που να αγοράζει μεταχειρισμένα ρούχα; Μόνο μετρητά, έστω κι αν είναι 1€ το κομμάτι. Δηλαδή δε θέλω αγγελίες, ούτε να τα χαρίσω κάπου, ούτε  ανταλλαγές, ούτε  εκπτώσεις με νέα αγορά.

Δε νομίζω να βρεις.Τα μεταχειρισμένα που πουλάνε στις Λαικές τα φέρνουν ή από εξωτερικό ή τα μαζεύουν δωρεάν  από διάφορους Δήμους με το σύστημα ανακύκλωσης,ξεχωρίζουν κάποια που μπορούν να πουληθούν και τα υπόλοιπα στην ανακύκλωση.

Εδώ Βορειοανατολική Αττική που μένω εγώ κάποια εταιρεία έχει γεμίσει τους περισσότερους Δήμους με αρκετά τέτοια κουβούκλια όπου πάνε οι κάτοικοι και ρίχνουν μέσα παλαιά ρούχα.Τα παραλαμβάνουν και γίνεται η ανακύκλωση.

Μία μέρα είμαι σε s/m της Αρτέμιδας και περιμένω στο αυτοκίνητο τη σύζυγο που ψωνίζει (δεν πάω μόνο lidl) :P Απέξω έχει ένα  μεγάλο τέτοιο κουτί.Έρχεται μία κυρία με ένα τζίπ τιγκαρισμένο στο πορτμπαγκάζ και στα καθίσματα με σακούλες γεμάτες ρούχα.Αρχίζει να βγάζει και ρίχνει στο κουτί.Στο τέλος γέμισε δεν έπαιρνε άλλα και της έμειναν και 2-3 σακούλες.Θα έβγαλε καλό μεροκάματο ο τύπος που έχει τα κουτιά γιατί από όσο έβλεπα υπήρχαν και αρκετά αξιόλογα ρούχα που μπορούσαν άνετα να πουληθούν σε λαικές.

Edit......   Εντόπισα και το..................................... Διευθυντή που τα μαζεύει.

όποιος είναι ξύπνιος καταλαβαίνει τι γίνεται.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 3
Δημοσ.

πολλα απο αυτα θα μεταπωλουνται σε τιποτα kilo shop:P

επισης σιγουρα οι καδοι αυτοι πριν πανε να τους μαζεψουν παιζει να εχουν περασει διαφοροι για να παρουν πραγματα απο εκει με σκοπο να τα πουλησουν αλλου.επισης επειδη σιγουρα δεν υπαρχουν πολλοι τετοιοι καδοι απειρες φορες εχω δει ατομα να αφηνουν σακουλες κρεμασμενες στο πλαι των καδων με ρουχα μεσα.

μου θυμιζει με τους καδους για ηλεκτρονικες συσκευες.εριχνες κατι μεσα και παιζει μετα απο 2-3 ωρες να μην υπηρχε τιποτα μεσα απο ατομα που περνουσαν και αδειαζαν τον καδο.ο καδος μαλλον ποτε δεν γεμισε.καποια στιγμη πλεον δεν υπηρχε καν ο καδος.

Δημοσ.
7 minutes ago, papoys1 said:

Δεν είναι ανοιχτοί.Κλειδωμένοι με σύστημα να ρίχνεις τα ρούχα από σχισμή στην πάνω μεριά για να μην μπορεί κάποιος να πάει και να βγάλει

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=v1K9wd1ZBWo

αμα ειναι κλειδωμενοι με αυτο το λουκετο οκ σε λιγο καιρο θα λειπουν λουκετα στεγνα μολις παρουν χαμπαρι τους καδους

Δημοσ.
23 minutes ago, Dimitrios51 said:

Γιατι να τα πουλήσεις και να μην τα χαρίσεις; Τι κέρδος να έχεις απο 20-30 παλια ρουχα;

για καποιον αυτη την εποχη ακομα και τα 20 ευρω πχ μπορει να σημαινουν πολλα

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μερικές ακόμη πληροφορίες για την ανακύκλωση ρουχισμού εδώ (για όποιον ενδιαφέρεται για το θέμα), μέσα από μια συνέντευξη εκπροσώπου της εταιρείας Recycom. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Υπαρχει καποιος που να γνωριζει καποιον που να αγοραζει μεταχειρισμενα ρουχα στη Θεσσαλονικη; 

Εχω μεγαλη αναγκη απο χρηματα 

Και γενικα παρα μα παρα πολλα ρουχα και παπουτσια που πλεον δε φοραω 

Πριν βιαστει καποιος να μου απαντησει εχω χαρισει παρα πολλα ρουχα και επισης ψαχνω για εργασια αλλα δυσκολευομαι να βρω και χρειαζομαι αμεσα τα χρηματα ! 

Για οποιον γνωριζει κατι ας μου απαντησει παρακαλω .

Ευχαριστω ! :)

@poulinos Μηπως γνωριζεις κατι; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 29/05/2019 at 18:06, xaranasos said:

Υπαρχει καποιος που να γνωριζει καποιον που να αγοραζει μεταχειρισμενα ρουχα στη Θεσσαλονικη; 

Εχω μεγαλη αναγκη απο χρηματα 

Και γενικα παρα μα παρα πολλα ρουχα και παπουτσια που πλεον δε φοραω 

Πριν βιαστει καποιος να μου απαντησει εχω χαρισει παρα πολλα ρουχα και επισης ψαχνω για εργασια αλλα δυσκολευομαι να βρω και χρειαζομαι αμεσα τα χρηματα ! 

Για οποιον γνωριζει κατι ας μου απαντησει παρακαλω .

Ευχαριστω ! :)

@poulinos Μηπως γνωριζεις κατι; 

δυστυχως δεν γνωριζω κατι.δεν ξερω αν αγοραζουν τα μαγαζια που πουλανε ρουχα με το κιλο.εναλλακτικα σε αγγελιες αν ειναι ακριβα ρουχα.

Δημοσ.

Καλά θα ήταν να υπήρχε ένα σύστημα όπως αυτά που σου επιστρέφουν λεφτά αν ρίξεις μέσα αλουμίνιο και γυαλί. Αλλά δεν υπάρχουν που σημαίνει ότι το ύφασμα δεν έχει τόση αξία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...