Ison_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Έχετε υπόψιν σας κάποιο μαγαζί που να αγοράζει μεταχειρισμένα ρούχα; Μόνο μετρητά, έστω κι αν είναι 1€ το κομμάτι. Δηλαδή δε θέλω αγγελίες, ούτε να τα χαρίσω κάπου, ούτε ανταλλαγές, ούτε εκπτώσεις με νέα αγορά. 1
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 δες σε αυτα που πουλανε ρουχα με το κιλο η ρουχα με second hand ρουχα
Penthesilea Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Ρώτα και σε πάγκους λαϊκής. Έχω δει να δίνουν μεταχειρισμένα ρούχα.
papoys1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 27/4/2018 στις 2:22 ΜΜ, Ison_ είπε Έχετε υπόψιν σας κάποιο μαγαζί που να αγοράζει μεταχειρισμένα ρούχα; Μόνο μετρητά, έστω κι αν είναι 1€ το κομμάτι. Δηλαδή δε θέλω αγγελίες, ούτε να τα χαρίσω κάπου, ούτε ανταλλαγές, ούτε εκπτώσεις με νέα αγορά. Δε νομίζω να βρεις.Τα μεταχειρισμένα που πουλάνε στις Λαικές τα φέρνουν ή από εξωτερικό ή τα μαζεύουν δωρεάν από διάφορους Δήμους με το σύστημα ανακύκλωσης,ξεχωρίζουν κάποια που μπορούν να πουληθούν και τα υπόλοιπα στην ανακύκλωση. Εδώ Βορειοανατολική Αττική που μένω εγώ κάποια εταιρεία έχει γεμίσει τους περισσότερους Δήμους με αρκετά τέτοια κουβούκλια όπου πάνε οι κάτοικοι και ρίχνουν μέσα παλαιά ρούχα.Τα παραλαμβάνουν και γίνεται η ανακύκλωση. Μία μέρα είμαι σε s/m της Αρτέμιδας και περιμένω στο αυτοκίνητο τη σύζυγο που ψωνίζει (δεν πάω μόνο lidl) Απέξω έχει ένα μεγάλο τέτοιο κουτί.Έρχεται μία κυρία με ένα τζίπ τιγκαρισμένο στο πορτμπαγκάζ και στα καθίσματα με σακούλες γεμάτες ρούχα.Αρχίζει να βγάζει και ρίχνει στο κουτί.Στο τέλος γέμισε δεν έπαιρνε άλλα και της έμειναν και 2-3 σακούλες.Θα έβγαλε καλό μεροκάματο ο τύπος που έχει τα κουτιά γιατί από όσο έβλεπα υπήρχαν και αρκετά αξιόλογα ρούχα που μπορούσαν άνετα να πουληθούν σε λαικές. Edit...... Εντόπισα και το..................................... Διευθυντή που τα μαζεύει. όποιος είναι ξύπνιος καταλαβαίνει τι γίνεται. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από papoys1 3
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 πολλα απο αυτα θα μεταπωλουνται σε τιποτα kilo shop:P επισης σιγουρα οι καδοι αυτοι πριν πανε να τους μαζεψουν παιζει να εχουν περασει διαφοροι για να παρουν πραγματα απο εκει με σκοπο να τα πουλησουν αλλου.επισης επειδη σιγουρα δεν υπαρχουν πολλοι τετοιοι καδοι απειρες φορες εχω δει ατομα να αφηνουν σακουλες κρεμασμενες στο πλαι των καδων με ρουχα μεσα. μου θυμιζει με τους καδους για ηλεκτρονικες συσκευες.εριχνες κατι μεσα και παιζει μετα απο 2-3 ωρες να μην υπηρχε τιποτα μεσα απο ατομα που περνουσαν και αδειαζαν τον καδο.ο καδος μαλλον ποτε δεν γεμισε.καποια στιγμη πλεον δεν υπηρχε καν ο καδος.
papoys1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δεν είναι ανοιχτοί.Κλειδωμένοι με σύστημα να ρίχνεις τα ρούχα από σχισμή στην πάνω μεριά για να μην μπορεί κάποιος να πάει και να βγάλει https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=v1K9wd1ZBWo
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 7 minutes ago, papoys1 said: Δεν είναι ανοιχτοί.Κλειδωμένοι με σύστημα να ρίχνεις τα ρούχα από σχισμή στην πάνω μεριά για να μην μπορεί κάποιος να πάει και να βγάλει https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=v1K9wd1ZBWo αμα ειναι κλειδωμενοι με αυτο το λουκετο οκ σε λιγο καιρο θα λειπουν λουκετα στεγνα μολις παρουν χαμπαρι τους καδους
Dimitrios51 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Γιατι να τα πουλήσεις και να μην τα χαρίσεις; Τι κέρδος να έχεις απο 20-30 παλια ρουχα; 1
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 23 minutes ago, Dimitrios51 said: Γιατι να τα πουλήσεις και να μην τα χαρίσεις; Τι κέρδος να έχεις απο 20-30 παλια ρουχα; για καποιον αυτη την εποχη ακομα και τα 20 ευρω πχ μπορει να σημαινουν πολλα 1
navigator0 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μερικές ακόμη πληροφορίες για την ανακύκλωση ρουχισμού εδώ (για όποιον ενδιαφέρεται για το θέμα), μέσα από μια συνέντευξη εκπροσώπου της εταιρείας Recycom.
xaranasos Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Υπαρχει καποιος που να γνωριζει καποιον που να αγοραζει μεταχειρισμενα ρουχα στη Θεσσαλονικη; Εχω μεγαλη αναγκη απο χρηματα Και γενικα παρα μα παρα πολλα ρουχα και παπουτσια που πλεον δε φοραω Πριν βιαστει καποιος να μου απαντησει εχω χαρισει παρα πολλα ρουχα και επισης ψαχνω για εργασια αλλα δυσκολευομαι να βρω και χρειαζομαι αμεσα τα χρηματα ! Για οποιον γνωριζει κατι ας μου απαντησει παρακαλω . Ευχαριστω ! @poulinos Μηπως γνωριζεις κατι;
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 On 29/05/2019 at 18:06, xaranasos said: Υπαρχει καποιος που να γνωριζει καποιον που να αγοραζει μεταχειρισμενα ρουχα στη Θεσσαλονικη; Εχω μεγαλη αναγκη απο χρηματα Και γενικα παρα μα παρα πολλα ρουχα και παπουτσια που πλεον δε φοραω Πριν βιαστει καποιος να μου απαντησει εχω χαρισει παρα πολλα ρουχα και επισης ψαχνω για εργασια αλλα δυσκολευομαι να βρω και χρειαζομαι αμεσα τα χρηματα ! Για οποιον γνωριζει κατι ας μου απαντησει παρακαλω . Ευχαριστω ! @poulinos Μηπως γνωριζεις κατι; δυστυχως δεν γνωριζω κατι.δεν ξερω αν αγοραζουν τα μαγαζια που πουλανε ρουχα με το κιλο.εναλλακτικα σε αγγελιες αν ειναι ακριβα ρουχα.
G.bar Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) http://www.fabricrepublic.gr Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από G.bar
μπιπ μπιπ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Καλά θα ήταν να υπήρχε ένα σύστημα όπως αυτά που σου επιστρέφουν λεφτά αν ρίξεις μέσα αλουμίνιο και γυαλί. Αλλά δεν υπάρχουν που σημαίνει ότι το ύφασμα δεν έχει τόση αξία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα