Προς το περιεχόμενο

JAPAN RACING JR 18 Σε Toyota Yaris 2012

manolis940

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 ώρες πριν, amagawd είπε

Όλα τα εταιρικά μας τα τελευταία 15 χρόνια είναι yaris. Τα εχω οδηγήσει για πολλές δεκάδες χλμ όποτε ξέρω ακριβώς τι λέω.

Αν έχεις πάρει ένα 1200 βενζίνη δεν θα δεις τα ίδα αποτελέσματα με ένα 1400 πετρέλαιο .... Και συμφωνώ με τον @toyo73

20 ώρες πριν, toyo73 είπε

Δεν ξερω το ποσο που θες να διαθεσης, αλλα μου αρεσουν και οι ΟΖ ultraleggera.

ultraleggera.jpg

Ευτυχώς που υπάρχει και κάποιος εδώ πέρα να πει κάτι σοβαρό. Φαίνονται ωραίες σχετικά όμοιες με τις  jr18 απλά δεν έχουν αυτές τις καμπύλες. Τις βρήκα και σε yaris
oz-racing-ultraleggera-matt-bronze-felgeΑ

Με 1 νούμερο μεγαλύτερο και χωρίς offset μπορεί και να είναι καλές

Από θέμα τιμής απ όσο βλέπω δεξιά και αριστερά δεν πέφτει κάτω από 220€ η ζάντα οπότε δεν ξέρω αν μπορώ να διαθέσω τόσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξη τωρα ας κοψουμε την πλακα. 

Κοιταξε οτι ζαντα βαλεις να ταιριαζει στο αμαξι χωρις αποστατες offset και αλλες καγκουριες και modifications . Επισεις οχι παραπανω διαμετρο και πλατος πελματος απο οτι προτεινει ο κατασκευαστης για τα cc που ειναι η μηχανη του αυτοκινητου. Σκεψου μετα να βαλεις λαστιχα της προκοπης και οχι φτηνιαρικα λογο οτι τα εδωσες τα λεφτα για ζαντες. Αυτα. Αντε καλες αγορες.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1

Πολυ δυσκολα θα βρει ζαντες με ιδια χαρακτηριστικα(οφσετ, πλατος κ.α) με τις εργοστασιακες που να του αρεσουν.

Νομιζω απο το εργοστασιο φοραει  4χ100- 39οφσετ 5.5 πλατος. Οι O.Z Ultraleggera εχουν πλατος 7.0 ιντσες και δεν βγαινουν πιο στενες.

Τσάμπα λεφτα κατά την άποψη μου αλλά ο καθένας έχει την δικιά του γνώμη. Οι jr18 είναι κούκλες αλλά το αυτοκίνητο με τέτοια διάμετρο να περιμένεις να χάσει σε επιτάχυνση και κατανάλωση. 

Απλή φυσική είναι!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 5/1/2018 στις 3:54 ΜΜ, GeorgeSmirlis είπε

Τσάμπα λεφτα κατά την άποψη μου αλλά ο καθένας έχει την δικιά του γνώμη. Οι jr18 είναι κούκλες αλλά το αυτοκίνητο με τέτοια διάμετρο να περιμένεις να χάσει σε επιτάχυνση και κατανάλωση. 

Απλή φυσική είναι!

Μικρές διαφορές ιδίως αν τηρήσεις προδιαγραφές κατασκευαστή. Έχω αλλάξει ξανά ζάντες δεν είναι η πρώτη φορά. Οι διαφορές είναι ελάχιστες πχ κατανάλωση από 4,1 σε 4,2 και αμφιβάλω αν έφταιγε η ζάντα γι αυτό ή η γρηγορότερη οδήγηση μου μιας και περπάταγε τ αμάξι λίγο καλύτερα.

Τέλος πάντων αν κάποιος έχει να δώσει φωτογραφίες κτλ παρακαλώ ας γράψει. Όχι ανούσια μηνύματα που είδαμε προηγουμένως ( πχ είναι κουβάς ). Αν τις βάλω θα σας δείξω και γω φωτογραφία

Επεξ/σία από manolis940

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...