Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hammerd είπε

το ειχα στο παλιο συστημα , δεν ειναι καινουργιο , απλα δοκιμασα να τον παω στα 5 με ενα προχειρο video που

βρηκα στο youtube και βαρεσε bsod στους 86 βαθμους sto μισο λεπτο στο aida stress test ...!

ποια ειναι η νορμαλ θερμοκρασια του , βλεπω οτι παιζει π.χ. τωρα που παιζω nfs payback, στους 70 για πλακα...

η πιο οικονομικη υδροψυξη που μπορω να παρω για να τον εχω "δροσερο" στα 5 ποια θα μπορουσε να ειναι ?

σιγουρα το κουτι μου μπορει να παρει μονου ψυγειου πισω, αλλα αν δεν φτανει για να κανει την δουλεια της,

μπορω να παω μεχρι και διπλου ψυγειου , οποτε ακουω προτασεις οποιος ξερει ας μου πει...

Tην τοποθέτησες σωστά; Πάστα έβαλες μεγάλη ποσότητα μήπως;

Επισκέπτης
Δημοσ.

κάνε σωστά την τοποθέτηση και πόσταρε θερμοκρασίες και σε idle

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για δες εδω πριν κανω οτιδηποτε μπορεις να καταλαβεις αν ειναι οκ ?

idle.bmp

Επεξ/σία από hammerd
Επισκέπτης
Δημοσ.

νορμάλ

ποιο κουτί έχεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα ήταν όλα να πηγαίνανε στα 5 θα τα πούλαγε έτσι η Intel. 

Αρκετά τσιπάκια φτάνουν στα 5, όμως για 24/7 χρείαζεται delid και συγκεκριμένες ρυθμίσεις στο bios που υπερβαίνουν απλά να αλλάξεις mutli και vcore.

Απευθύνσου στο overclocking section του forum για να σε βοήθησουν, εφόσον θες να ασχοληθείς και να ψαχτείς,

να φτάσεις στα 5 ή τέλος πάντων εκεί που πάει το τσιπάκι σου (παρέα με τις μνήμες)

Μην επηρεάζεσαι από τον καθένα που γράφει 8700 @ 5 λες και είναι προαπαιτούμενο.

Ούτε ξέρεις αν λέει αλήθεια, ούτε ξέρεις πόσα bsod, boot loops, system hangs, fail boots τρώει στα μούτρα

και υποψιάζεται ότι φταίνε οι drivers ή κάποιο winupdate lol.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger
Δημοσ.

Συμφωνω , μια απλη δοκιμη εκανα απλα με το πρωτο guide video που βρηκα μπροστα μου...

Αρα δεν εχει προβλημα η ψυκτρα μου σωστα ?

Ολα ειναι θεμα ρυθμισεων ?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, hammerd είπε

Συμφωνω , μια απλη δοκιμη εκανα απλα με το πρωτο guide video που βρηκα μπροστα μου...

Αρα δεν εχει προβλημα η ψυκτρα μου σωστα ?

Ολα ειναι θεμα ρυθμισεων ?

ΝΑΙ

και το airflow του κουτιού τσέκαρε

Δημοσ.

σχετικα με το airflow εχω κανει modding στο πανω μερος και εχω βαλει 2 120αρηδες που βγαζουν και μπροστα

αλλοι 2 βαζουν.

επισης αλλος ενας στο πισω μερος βγαζει συνολο 5 120αρηδες και 2 140αρηδες push pull στην truespirit.

Δημοσ.

ωραια !

οποτε τα ξαναλεμε οταν αποφασισω να ασχοληθω σοβαρα στο oc section !

ty all !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...