Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ,

Ειμαι στην διαδικασια να παραγγειλω τα παρακατω :

INTEL 8700K BOX

Asrock Fatal1ty Z370 Gaming K6

G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GTZB)

Γνωριζει καποιος που μπορει να τα εχει, αν ειναι απολυτα συμβατα μεταξυ τους

και γενικα αν ειναι ενας καλος συνδυασμος για να υποδεχθει μετα απο 3 μηνες μια 1080ti ?

Δημοσ.

Δεν θα χεις θέμα. Συμβατά είναι όλα. Απλά για την ti φρόντισε να πάρεις καλό τροφοδοτικό, 80+gold ~600W. Κάτι σε Seasonic, Corsair, XFX, EVGA. Και για τον 8700Κ μια καλή αερόψυκτρα αναλόγως το πόσο θα ανεβάσεις συχνότητες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, hammerd είπε

οκ φιλε, σε ευχαριστω, αυτο ηθελα να μαθω...ολοκληρωνω παραγγελια...

Τι ψύξη θα χρησιμοποιήσεις ? Αφού την 1080ti δεν την έχεις τώρα, γιατί δεν κάνεις την αγορά όλων σε 3 μήνες ? 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

αγορασε τα ολα μαζι ,σε τρεις μηνες αλλαζουν πολλα και φυσικα οι τιμες τοσο σε cpu οσο και σε ti που μπορει να κοστιζει τα μισα λογω 2070/2080

Δημοσ.

Τα μισα να κοστιζει η ti ουτε με πλατες του Αγιου Βασιλη.

Ξερετε κατι για release dates και μας το κρυβετε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Τι ψύξη θα χρησιμοποιήσεις ? Αφού την 1080ti δεν την έχεις τώρα, γιατί δεν κάνεις την αγορά όλων σε 3 μήνες ? 

ψυξη : Thermalright True Spirit 140 Power κατα 99,99% κανει και σε 1151 αν δεν θα παρω κατι αλλο δεν αγχωνομαι...

υπαρχει μια 980ti που ειναι να την παρει φιλος σε κανα 3μηνο...λες να μην με καλυψει μεχρι τοτε :P

50 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

αγορασε τα ολα μαζι ,σε τρεις μηνες αλλαζουν πολλα και φυσικα οι τιμες τοσο σε cpu οσο και σε ti που μπορει να κοστιζει τα μισα λογω 2070/2080

αν τοτε εχει βγει κατι καλυτερο εννοειται πως θα παρω αυτο , παντα ναυαρχιδες της σειρας επαιρνα και αυτο θα κανω και παλι.

Επεξ/σία από hammerd
Δημοσ.

Και τωρα το κρισιμο ερωτημα. Ποιο μονιτορ εχεις;

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, hammerd είπε

ψυξη : Thermalright True Spirit 140 Power κατα 99,99% κανει και σε 1151 αν δεν θα παρω κατι αλλο δεν αγχωνομαι...

υπαρχει μια 980ti που ειναι να την παρει φιλος σε κανα 3μηνο...λες να μην με καλυψει μεχρι τοτε :P

αν τοτε εχει βγει κατι καλυτερο εννοειται πως θα παρω αυτο , παντα ναυαρχιδες της σειρας επαιρνα και αυτο θα κανω και παλι.

Μια χαρά κάρτα η 980ti και h true spirit τούμπανο!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγκατέστησα τα πράγματα και παρατήρησα τα παρακάτω :

H Thermalright truespirit 140 power δεν μπαίνει με τα fans όρθια, αλλά μόνο οριζόντια και βρίσκει

στο dimm_a1 οπότε αναγκάζομαι να πάω τις μνήμες στα Α2,Β2...θα έχω πρόβλημα ?

Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε μια water cooling λύση για να τον κρατήσω κρύο στα 5ghz.

Επισκέπτης
Δημοσ.

οχι δεν θα εχεις ούτως ή άλλως στο mobo εκεί σου λέει να τις βάλεις.

πήρες ένα σπέσιαλ cooler καλύτερο απο υδρόψυξη του κατοστάρικου και το πιό αθόρυβο

https://www.tweaktown.com/reviews/7160/thermalright-true-spirit-140-bw-rev-cpu-cooler-review/index6.html

πότε πρόλαβες να το δοκιμάσεις και δεν σου αρκεί κιόλας;

Δημοσ.

το ειχα στο παλιο συστημα , δεν ειναι καινουργιο , απλα δοκιμασα να τον παω στα 5 με ενα προχειρο video που

βρηκα στο youtube και βαρεσε bsod στους 86 βαθμους sto μισο λεπτο στο aida stress test ...!

ποια ειναι η νορμαλ θερμοκρασια του , βλεπω οτι παιζει π.χ. τωρα που παιζω nfs payback, στους 70 για πλακα...

η πιο οικονομικη υδροψυξη που μπορω να παρω για να τον εχω "δροσερο" στα 5 ποια θα μπορουσε να ειναι ?

σιγουρα το κουτι μου μπορει να παρει μονου ψυγειου πισω, αλλα αν δεν φτανει για να κανει την δουλεια της,

μπορω να παω μεχρι και διπλου ψυγειου , οποτε ακουω προτασεις οποιος ξερει ας μου πει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...