Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Θα είμαι σύντομος και στο ψητό:

Διαθέσιμο budget: 500-700€

Απόσταση και γωνία θέασης: 2,3 μέτρα, σχετικά απέναντί μας είναι

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο: Σειρές 90% (μην παντρευτείτε) - Αγώνες 10% (τι σας έλεγα?)

προτίμηση σε μέγεθος: εγώ και με τη 40" καλά ήμουν, αλλά όλοι μου λένε να ανέβω σε 46-50"

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: ΟΧΙ

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ΟΧΙ

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : 1. Samsung UE49MU6402 49" 2. LG 49UJ701V 49" ή LG 49UJ634V 49" 3. Hisense H49N5700 49" ή Hisense H50N5300 50", αλλά πιο πολύ σημασία έχει το παρακάτω

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Μόνο Κωτσόβολος λόγω δωροεπιταγής 100€

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, nikos_athgr είπε

Καλημέρα σε όλους,

Θα είμαι σύντομος και στο ψητό:

Διαθέσιμο budget: 500-700€

Απόσταση και γωνία θέασης: 2,3 μέτρα, σχετικά απέναντί μας είναι

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο: Σειρές 90% (μην παντρευτείτε) - Αγώνες 10% (τι σας έλεγα?)

προτίμηση σε μέγεθος: εγώ και με τη 40" καλά ήμουν, αλλά όλοι μου λένε να ανέβω σε 46-50"

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: ΟΧΙ

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ΟΧΙ

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : 1. Samsung UE49MU6402 49" 2. LG 49UJ701V 49" ή LG 49UJ634V 49" 3. Hisense H49N5700 49" ή Hisense H50N5300 50", αλλά πιο πολύ σημασία έχει το παρακάτω

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Μόνο Κωτσόβολος λόγω δωροεπιταγής 100€

Ευχαριστώ!

Αφου δεν σε ενδιαφερουν τα χαρακτηριστικα θα ελεγα να παρεις οποια σου αρεσει εμφανισιακα, οπου εκει κερδιζει η Samsung. H βασικη διαφορα σε αυτες που εγραψες ειναι οτι οι hisense εχουν VA πανελ αυτο σημαινει καλυτερη αποδοση του μαυρου αλλα οχι τοσο καλη γωνια θεασης. Αμα δηλαδη ειναι να καθεστε σε πανω απο 30 μοιρες τοτε προτιμησε καποιες απο τις αλλες που ειναι ips (lg) h pls (samsung) που ειναι παρομοια τεχνολογια. Τα va panel ειναι γενικα καλυτερα σε σχεση με τα ips,pls αλλα χειροτερες σε μεγαλες γωνιες θεασης. Οποτε διαλεγεις και παιρνεις.

Επεξ/σία από raid_av
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...