mitsos58 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Θέλω μια βοήθεια και λίγο γρήγορα...Όσοι ξέρουν από καφέ...έχω μια απορία για το ποια μάρκα να επιλέξω να βάλω στο μαγαζί που έχω moak η Jacobs;;
opcorsa Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 μακρια απο jacobs εγω σαν πελατης θα ηθελα illy, danesi ή dimello αυτα
gatokoritso Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) jacobs και kimbo ξεχνα τα. οι επιλογες που σου ειπαν ειναι ωραιες δες αν ειναι και hausbrandt.αν θες να ψαχτεις παραπανω δες απο taf,kudu κτλ Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από gatokoritso
antbyron Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Και εμένα οι καφέδες που μου αρέσουν είναι Illy, hausbrant. O dimello(είναι από την ίδια εταιρία που εισάγει τον illy και νομίζω φτιάχνεται εδώ) πίνεται αλλά θεωρείται από τους φθηνούς. Γενικά παρατηρώ ότι οι περισσότερες καφετέριες βάζουν φθηνό καφέ δυστυχώς.
gatokoritso Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω οχι παντως απο μια ματια που τους εριξα εχουν αρκετες ποικιλιες και δειχνουν ενδιαφερουσα επιλογη. τι στο καλο μονο σαλονικες καφετεριες εχουν μοακ?θελω να το δοκιμασω Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από gatokoritso
mitsos58 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι είναι μια καινούρια εταιρία έχει ξεκινήσει από Θεσσαλονίκη. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από mitsos58
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα