Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Εχω ενα αρχειο winzip και καθε φορα οταν το ανοιγω μου ζηταει κωδικο.Υπαρχει τροπος να τον απομνημονευσει και να μην τον ζηταει σε καθε ανοιγμα ????Ευχαριστω.
mike8 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 oxi den ginete ayto..alla giati den to kaneis kapou extract kai na to ksanazippareis monos sou xwris kwdiko??
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Ευχαριστω φιλε mike8 .Αυτο εκανα τελικα!!!!!Ηταν ενα mp3 file.
Condor Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Εχω ενα αρχειο winzip και καθε φορα οταν το ανοιγω μου ζηταει κωδικο.Υπαρχει τροπος να τον απομνημονευσει και να μην τον ζηταει σε καθε ανοιγμα ????Ευχαριστω. Mpes sto GOOGLE.GR kai grapse download zip password finder ka ekei tha breis oti psaxneis...
Gohan69 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 file condor apo oti vlepo den exeis diavasei kanones kai episis den einai ayto poy zitaei o Γιάννης_(Platano) to opoio vrike telika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.