Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρα που σιγα σιγα μας χαιρεταει το συδρομο του mining και πεφτουν οι τιμες στις καρτες για να δουμε ποσο θα τις πουλατε ρε παιδια εδω μεσα για μεταχειρισμενες!!!γαιτι ας λεμε την αληθεια εδω ξαφνικα ολες οι καρτες γιναν καινουριες και του κουτιου και μας την πασαρε ο καθενας με αμεση αποστολη 20 ευρω κατω απο την καινουρια σε καταστημα!!!για να δουμε τι θα δουμε ειμαι περιεργος!!

Επεξ/σία από tzo13
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, tzo13 είπε

Τωρα που σιγα σιγα μας χαιρεταει το συδρομο του mining και πεφτουν οι τιμες στις καρτες για να δουμε ποσο θα τις πουλατε ρε παιδια εδω μεσα για μεταχειρισμενες!!!γαιτι ας λεμε την αληθεια εδω ξαφνικα ολες οι καρτες γιναν καινουριες και του κουτιου και μας την πασαρε ο καθενας με αμεση αποστολη 20 ευρω κατω απο την καινουρια σε καταστημα!!!για να δουμε τι θα δουμε ειμαι περιεργος!!

Δεν βαρεθήκατε να κάνετε τέτοια θέματα, θα ήθελα να ξερα...

Πάντα γκρίνια, πάντα, πέφτει το btc, ουάου. Γραφικοί είστε.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Moderators
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ ανεβαίνουν τα κρυπτο και οι τιμές έχουν σταθεροποιηθεί ε λίγο κάτω προς το παρόν. Δεν πέφτουν όμως ιδιαίτερα :P

Δημοσ.

Εχω βγαλει ενα 300αρι την τελευταια βδομαδα με την ανοδο των cryptos τωρα τι λεει ο ts δεν ξερω. Ελπιζω να δουμε το btc στα 100-150 χιλιαρικα καποια στιγμη. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Heybro είπε

Εχω βγαλει ενα 300αρι την τελευταια βδομαδα με την ανοδο των cryptos τωρα τι λεει ο ts δεν ξερω. Ελπιζω να δουμε το btc στα 100-150 χιλιαρικα καποια στιγμη. 

Άμα πάει το btc στα 150 χιλιάρικα τότε όλοι εμείς που ασχολούμαστε θα γεμίσουμε τις τσέπες μας θα έχουμε λεφτά να φαν και οι κότες :P

Δημοσ.
2 ώρες πριν, james rod είπε

ποσα εχασες οταν επεσε στα 6600?

Τίποτα; Τι ειχε τι έχασε;

Εκτός και ήταν από τους "έξυπνους" και αγόραζε στα 15Κ.

Από όσο γνωρίζω πάντως σκαμμένα είναι οπότε... Τίποτα;

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, tzo13 είπε

Εγώ είμαι περίεργος αν εσύ είσαι εξυπνότερος.

Πάνε πάρε μια καινούργια αν δεν σου αρέσει και τέλος.

Κάθε βδομάδα 3 θέματα με κλάματα για τιμές έχει καταντήσει κουραστικό!!

1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Από τα 1200 που κέρδιζα είχα πεσει στα 300. 

Ηρέμησε και εσύ.

Κερδίζεις 1200 με τιμή στα 20Κ πέφτεις στα 300 και αυτή την εβδομάδα έβγαλες 300 με αύξηση 1000-1500$, δεν βγαίνουν τα νούμερα βρε :D

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε

Ηρέμησε και εσύ.

Κερδίζεις 1200 με τιμή στα 20Κ πέφτεις στα 300 και αυτή την εβδομάδα έβγαλες 300 με αύξηση 1000-1500$, δεν βγαίνουν τα νούμερα βρε :D

Είχα βάλει 110 ευρώ δικά μου αγοράζοντας btc. Τα btc τα έκανα 15 νομίσματα. 3 νομίσματα πήγαν x50 x90 αν είχα βάλει τα 100 στο x90 θα ήταν 9000 αλλα είχα βάλει 5 ευρω. Τα 5 έγιναν 550 σε 4 μήνες. Πήρα 150 και άφησα τα άλλα. Έχω πάρει δηλαδή το ποσό που έβαλα και κάτι ψηλά ακόμα. Και τώρα έχω 600 από τα παλιά. Mining κάνω άλλα νομίσματα έχουν δρόμο είναι πολύ χαμηλά σε τιμή αν πουν να κάνουν pump το x1000 είναι εφικτό. Αρκετά undervalued. 

4 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε

Ηρέμησε και εσύ.

Ανέβηκαν και αυτά που κάνω mining όλα μαζί είναι στα 300. 

Δημοσ.

Καλά αυτά που γράφεις αλλά....

Μπορείς να μου πεις από ποιο νόμισμα έβγαλες 300€ αυτή την εβδομάδα; Είμαι περίεργος απλά.

Ειδικά με τα ποσά που διαβάζω πρέπει να πέτυχες τρελό shitcoin

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ~Palpatin~ είπε

Καλά αυτά που γράφεις αλλά....

Μπορείς να μου πεις από ποιο νόμισμα έβγαλες 300€ αυτή την εβδομάδα; Είμαι περίεργος απλά.

Ειδικά με τα ποσά που διαβάζω πρέπει να πέτυχες τρελό shitcoin

Οχι από ένα ρε συ 300 25 νομίσματα holdarw από όλα μαζί 300. Αν ήταν από ένα θα τα είχα πάρει τώρα. 

1 ώρα πριν, nikos5800 είπε

Άμα πάει το btc στα 150 χιλιάρικα τότε όλοι εμείς που ασχολούμαστε θα γεμίσουμε τις τσέπες μας θα έχουμε λεφτά να φαν και οι κότες :P

Έχει μέλλον το πιστεύω ειδικά αν δούμε την πορεία μέχρι τώρα. Αν μπουν τα crypto στο 10% των offshore ετοιμάστηκε να δούμε τρις market cap. 

• Like 1
Δημοσ.

Anyway on topic.

Όλα πράσινα τα βλέπω σήμερα, μάλλον ο ts θα πάρει καινούργια κάρτα :)

Απορώ δηλαδή, εμ δεν έχουν ιδέα εμ γράφουν.

Μπες βρε αδερφέ ενημερωσου λίγο και μετά άνοιξε ένα θέμα εδώ, μην μας βγάζεις τα μάτια!!!

• Thanks 1
Δημοσ.

https://wccftech.com/amd-has-working-7nm-gpus-running-in-labs-sampling-later-this-year/

Ετοιμάζονται νέες καρτούλες, επομένως πέφτει δέν πέφτει η τιμή δέν έχει σημασία, εάν όσοι ¨"σκάβουν" δέν το γυρίσουν σε asic μονάδες πάλι τα ίδια θα έχουμε, ειδικά εάν οι νεότερες κάρτες "σκάβουν" καλά.

1 ώρα πριν, Heybro είπε

holdarw

Εισαι μέλος της hodlgang δηλαδη?:lol::lol::lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...