Cristina12 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Γεια σας , θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για την smart tv μου. Έχω πάρει μια thomson smart tv η οποία όμως δεν μου βγάζει ελληνικούς υπότιτλους, δεν το είχα δοκιμάσει πιο πριν διότι έκανα σύνδεση από τον υπολογιστή. Πρόσφατα πήρα τον δωρεάν μήνα του netflix και καμία απο τις ταινίες δεν βγάζει ελληνικούς υπότιτλους νόμιζα ότι φταίει το netflix αλλά νομίζω τελικά ότι είναι της τηλεόρασης το θέμα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ 😊
isay Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Ψάξε να βρεις μήπως εχει βγεί κάποιο update για το firmware της τηλεορασης σου και αν εχει βγει περασε το. Αν δεν εχει βγει, τοτε η έκδοση netflix που εχει η tv σου ειναι παλια και δεν υποστηρίζει ελληνικους υποτιτλους στο netflix app (κατά κάποιο τρόπο) και αν θες να βλέπεις netflix με ελληνικά πρεπει να το κάνεις με αλλους τρόπους (π.χ. υπολογιστη, tv box, chromecast, screen cast, κλπ) https://www.insomnia.gr/forums/topic/629449-netflix-ελληνικοί-υπότιτλοι/?page=44
greed Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Cristina12 είπε Γεια σας , θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για την smart tv μου. Έχω πάρει μια thomson smart tv η οποία όμως δεν μου βγάζει ελληνικούς υπότιτλους, δεν το είχα δοκιμάσει πιο πριν διότι έκανα σύνδεση από τον υπολογιστή. Πρόσφατα πήρα τον δωρεάν μήνα του netflix και καμία απο τις ταινίες δεν βγάζει ελληνικούς υπότιτλους νόμιζα ότι φταίει το netflix αλλά νομίζω τελικά ότι είναι της τηλεόρασης το θέμα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ 😊 Κανε κανενα review αν μπορεις για το μοντελο σου μιας και δεν υπαρχει κατι σε εκθεσιακο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα