Προς το περιεχόμενο

Delidding με solder??

Stelios_Rjk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες,

Είχα έναν E6600 που είχε έρθει μαζί με κάτι άλλα πράγματα αλλά δεν έπαιζε. Είδα αυτά τα ωραία πραγματάκια που κάνετε και είπα να κάνω λίγο training πάνω σε αυτόν που έτσι κι αλλιώς ήταν ψόφιος. Και βλέπω solder μεταξύ cpu και καπακιού? Ή είναι κάτι άλλο?

20180426_220828.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 4/26/2018 στις 11:00 ΜΜ, Stelios_Rjk είπε

Καλησπέρα παίδες,

Είχα έναν E6600 που είχε έρθει μαζί με κάτι άλλα πράγματα αλλά δεν έπαιζε. Είδα αυτά τα ωραία πραγματάκια που κάνετε και είπα να κάνω λίγο training πάνω σε αυτόν που έτσι κι αλλιώς ήταν ψόφιος. Και βλέπω solder μεταξύ cpu και καπακιού? Ή είναι κάτι άλλο?

20180426_220828.jpg

Αυτό που βλέπεις, είναι μισό die στο καπάκι, και μισό die στην πλακέτα. Με μια τρύπα στην μέση.

• Like 1

Καταστραφηκε ο επεξεργαστής μου? Πιο πολυ πλάκα θα είχε αν ο επεξεργαστής κόστιζε κάτι σε τριψήφιο.. μικρό ή μεγάλο. Αυτός εδώ δεν είχε δουλέψει ποτέ στα χέρια μου, είχε έρθει προβληματικός.

Κατα την στιγμή του ποσταρίσματος δεν ήξερα ότι έμπαινε solder μεταξύ die και IHS, αν κατάλαβα παλαιότερα. Και πλέον μπαίνει μονο πάστα οπότε είναι πολύ πιο έυκολο να βάλεις κάποιο liquid metal.

Με συγχρείται για το άκυρο ποστ, next time 'll google it first.

27 λεπτά πριν, Stelios_Rjk είπε

Καταστραφηκε ο επεξεργαστής μου? Πιο πολυ πλάκα θα είχε αν ο επεξεργαστής κόστιζε κάτι σε τριψήφιο.. μικρό ή μεγάλο. Αυτός εδώ δεν είχε δουλέψει ποτέ στα χέρια μου, είχε έρθει προβληματικός.

Κατα την στιγμή του ποσταρίσματος δεν ήξερα ότι έμπαινε solder μεταξύ die και IHS, αν κατάλαβα παλαιότερα. Και πλέον μπαίνει μονο πάστα οπότε είναι πολύ πιο έυκολο να βάλεις κάποιο liquid metal.

Με συγχρείται για το άκυρο ποστ, next time 'll google it first.

Μην αγχωνεσαι, και εγώ έχω σφάξει έναν Prescott 478 και τον χάλασα. Μαθαίνουμε :D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...