antonisem Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Έχει τωρα 4-5 μέρες 9/10 κλήσεις εκει που μηλαω στα 00:20 μου σταματαει την κλήση. και βλέπω πανω στο σήμα οτι χανονται ολες οι γραμμες και μετα μολις χαθει η κληση τοτε ξανα ερχονται. Καινούριο redmi 5 plus (δοκιμασα και στις δυο θεσεις για σιμ) * Καινουρια 4g καρτα *έκανα reset και πάλι τα ιδια. Υπαρχει περίπτωση να φταιει καποια ερφαρμογή ή το σήμα ή cosmote?
saruman123 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Άλλαξε το προτιμώμενο τύπο δικτύου σε 2G. Ενδέχεται να είναι το σήμα/cosmote
antonisem Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 2g μονο για την φωνη η και τα δεδομενα θα ειναι 2g θεσσαλονικ κεντρο ειμαι δεν μπορει να μην εχει καλυψη
saruman123 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, antonisem είπε 2g μονο για την φωνη η και τα δεδομενα θα ειναι 2g θεσσαλονικ κεντρο ειμαι δεν μπορει να μην εχει καλυψη Νομίζω και για τα δύο είναι. Δεν παίζει ρόλο,από την στιγμή που είναι του δικτύου το σήμα τέλος. Εγώ μένω νέους επιβάτες και το έχω κατάργηση και δουλεύω με 2G άντε στην χειρότερη να το βάλω 3G.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα