vasilissouvlaki Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά μετά την αγορά του αυτοκινήτου που έχω σκοπό να κάνω σύντομα αργότερα σκέφτομαι για αγορά κάποιου μεγάλου σκούτερ για να αντικαταστήσω το 50αρι. Το tmax που μου αρέσει είναι ακριβό και το άλλο που μου αρέσει είναι το kymco xcyting 300 αλλά μου είπε ο μηχανικός μου ότι είναι ζημιαρικο και έχει ακριβά ανταλλακτικά. Εσείς τι λέτε? Θέλω ένα που να είναι ωραίο εμφανισιακά (Όχι beverly). Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από vasilissouvlaki
mp123 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Συγκρινεις τωρα μηλα με πορτοκαλια. Δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο σκουτερ. Μερσεντες με φιατ. Φυσικα μηχανακι και ιδιαιτερα σκουτερ το αγοραζουμε καινουργιο με εγγυηση. Πες ποσα εισαι διατεθημενος να δωσεις να σου πουμε τι επιλογες εχεις. Το μονο σωστο που ειπες οχι beverly. Εχει πηξει ο δρομος απο αυτα.
vasilissouvlaki Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, mp123 είπε Συγκρινεις τωρα μηλα με πορτοκαλια. Δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο σκουτερ. Μερσεντες με φιατ. Φυσικα μηχανακι και ιδιαιτερα σκουτερ το αγοραζουμε καινουργιο με εγγυηση. Πες ποσα εισαι διατεθημενος να δωσεις να σου πουμε τι επιλογες εχεις. Το μονο σωστο που ειπες οχι beverly. Εχει πηξει ο δρομος απο αυτα. Φίλε δεν θέλω να δοσω πολλά μέγιστο 2.500. Αυτό που έχω τώρα θέλω η ή να το δώσω ή για να πηγαίνω κάπου μόνος, αλλά τώρα για να πάω κάπου με τη γυναίκα στη πόλη για να παρκάρουμε εύκολα είναι καλύτερα με μηχανάκι αλλά αυτό που έχω τώρα είναι μικρό (50αρι 2χρονο) άρα είναι λίγο άβολο για δύο και θορυβώδες. Θα έπαιρνα κάτι που να λέει εμφανισιακά.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Ρε φίλε πάρε το αμάξι πρώτα που μας έχεις κάνει τις κοχονες καρπούζια, και έλα να συζητήσουμε για το 2τροχο. (Απαραίτητη η φωτο να το nick σου γραμμένο σε χαρτί πίσω από το παρμπρίζ)
mp123 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Στα λεφτα σου sym symphony 200 abs ειναι πιστευω μονοδρομος .πηγαινε σε 2 3 εμπορους να παρεις προσφορες. 2χρονια εγγυηση εχει , φτηνα σερβις εισαι οκ.
vasilissouvlaki Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, mp123 είπε Στα λεφτα σου sym symphony 200 abs ειναι πιστευω μονοδρομος .πηγαινε σε 2 3 εμπορους να παρεις προσφορες. 2χρονια εγγυηση εχει , φτηνα σερβις εισαι οκ. για καινουργιο λες?
mp123 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, vasilissouvlaki είπε για καινουργιο λες? Φυσικα. Μτχ σκουτερ με τιποτα. Παλι θα λεμε τα ιδια . Καινουργιο 2 χρονια εγγυηση. 2300 εχει το sym κομπλε με παζαρια. Αξιοπρεπεστατη λυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα