voltmod Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μία νέα έκδοση του έξυπνου ηχείο Echo Dot κυκλοφόρησε η Amazon φιλοδοξώντας να δελεάσει τους γονείς με τα child-friendly χαρακτηριστικά του. Η Kids Edition του γνωστού Eco Dot διαθέτει περίβλημα με λαστιχένια ανθεκτική επένδυση για μεγαλύτερη αντοχή (σε μπλε, πράσινο ή κόκκινο χρώμα) και με την αγορά του προσφέρεται δωρεάν συνδρομή ενός χρόνου στην υπηρεσία FreeTime Unlimited της Amazon καθώς και εγγύηση “worry-free” δύο ετών (αυτό σημαίνει ότι η Amazon θα αντικαταστήσει τη χαλασμένη συσκευή Echo Dot Kids Edition δωρεάν και άμεσα, χωρίς ερωτήσεις). Και όλα τα παραπάνω στην τιμή των $79 όταν το απλό Echo Dot 2nd Generation στοιχίζει $49. Να αναφέρουμε ότι κανονικά, η συνδρομή στην υπηρεσία FreeTime Unlimited στοιχίζει $2,99 τον μήνα. Το FreeTime Unlimited προσθέτει κάποια kids-specific χαρακτηριστικά, όπως ακουστικά βιβλία για παιδιά, χιλιάδες τραγούδια από το Amazon Music (τα τραγούδια με ακατάλληλους στίχους δεν είναι προσβάσιμα) και διάφορα skills από τις Disney, Nickelodeon κ.ά. Όπως αναφέραμε, μετά τον πρώτο χρόνο που η συνδρομή είναι δωρεάν, θα χρειαστεί να πληρώνετε $2,99 σε μηνιαία βάση για την υπηρεσία FreeTime Unlimited. Οι γονείς μπορούν να μεταδίδουν μηνύματα στο έξυπνο ηχείο Echo Dot Kids Edition μέσω των δικών τους συσκευών Amazon Echo που υπάρχουν στο σπίτι. Επίσης έχουν στη διάθεση τους μία κονσόλα για γονικό έλεγχο και επίβλεψη. Οι προπαραγγελίες για τη συσκευή έχουν ήδη ξεκινήσει ($79,99) για όσους ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν. Οι αποστολές ξεκινούν στις 9 Μαΐου. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Hatsos Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Όχι ευχαριστώ πολύ τα παιδιά δεν χρειάζονται κάτι τέτοιο άποψη μου πάντα έτσι? Προτιμώ να βγει έξω να πέσει να χτυπήσει να παίξει με άλλα παιδιά να πέσει μέσα στις λάσπες και ότι άλλο φυσιολογικό. Και πριν μου πείτε ότι μπορεί να τα κάνει έτσι και αλλιώς αυτά για εμένα να βάλω κάτι τέτοιο στο δωμάτιο του παιδιού μου θα είναι αποβλάκωση για αυτό. Αν θέλει να σβήσει τα φώτα ας σηκωθεί να πατήσει τον διακόπτη. Το τονίζω ότι είναι απλά η γνώμη μου 4 2
manoskap Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Too much. Μετα την αποβλακωση στο YouTube νομιζω πως κατι τετοιο ερχεται κερασακι στη τουρτα. Ενα mp3 player αρκει. 2
aris1986 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Πως αλλιώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά σωστά, πρέπει να παίρνουν εντολές από ένα ηχείο που θα μεταφέρουν οι γονείς. 1
mants118 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 όχι με τίποτα στο σπίτι μου κάτι τέτοιο. Γιατί να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά να είναι καθισμένα μόνιμα αντί να σηκωθούν να διαβάσουν ένα παραμύθι ή εγώ να τους διαβάσω ή να τους μιλήσω πριν κοιμηθούν;;; Επίσης γιατί να έχουν κι αυτά μια συσκευή που να τα παρακολουθεί/ακούει όλο το 24ωρό;;;; Προσωπικά μου προκαλεί αηδία κάτι τέτοιο. 1
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Φοβερά χρήσιμο προϊόν! Αλλά δε φταίνε τα παιδιά...
aris1986 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Οργουελικα πραγματα θα τους μιλάει το ηχείο να διαβάζουν να γίνουν γιατροί- δικηγόροι και όταν μεγαλώσουν θα καταληξουν να δουλεύουν σε κανα εργοστάσιο και θα ακούνε από εκεί το ηχείο να τους κράζει ότι δεν είναι παραγωγικοί... 4
red7genius Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 - Tηλεόραση: τα παιδιά αποβλακώνονται δεν παίζουν στις αλάνες - Playstation: τα παιδιά αποβλακώνονται δεν παίζουν στις αλάνες - PC: τα παιδιά αποβλακώνονται δεν παίζουν στις αλάνες - GameBoy: τα παιδιά αποβλακώνονται δεν παίζουν στις αλάνες - Κινητά/Ταμπλετ/Youtube: τα παιδιά αποβλακώνονται δεν παίζουν στις αλάνες Κοντεύω τα 30 και έχω περάσει από ΟΛΑ τα παραπάνω (εντάξει σχεδόν όλα τα ταμπλετ βγήκαν όταν είχα μεγαλώσει) και τα γόνατα μου είναι γεμάτα σημάδια από τις αλάνες. Βγήκε ξαφνικά μια συσκευή που βγάζει ήχο (άκουσον άκουσον παίζει λεει παραμύθια και μουσική) και τρελάθηκαν όλοι, λες και κανένας ποτέ δεν πήρε κασέτες (ναι κασέτες είχα στην ηλικία μου) ή CD με παιδικά τραγούδια και παραμύθια. Τότε τα παιδιά δεν αποβλακώθηκαν; Δεν βγήκαν να παίξουν στις λάσπες; Προσπαθούμε πάντα να διώξουμε την ευθύνη από πάνω μας και την χρεώνουμε στα παιδια και την τεχνολογία . Αλλά, guess what, η αδιαφορία των γονέων χαζεύει τα παιδιά που απασχολούνται με τις ώρες, είτε αυτο είναι τηλεόραση ή ταμπλέτ. Δεν σου αρέσει, μην το πάρεις δεν υποχρέωσε κανείς κανέναν. Η τεχνολογία είναι για να μας εξυπηρετεί, αλλά φυσικά έχουμε καταντήσει να την εξυπηρετούμε. Συνετή χρήση λέγεται, έννοια άγνωστη για πολλούς. 5 2
krokos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Συντομα: - echo για παπουδια (μιλάει με την φωνη του Αυτιά και 1 χρονο συνδρομη στην κάρτα EYclub ) - echo για κατοικιδια (με αναγνωριση γαυγισματος/νιουρισματος και 1 χρονο δωρεαν friskies)
Stamer Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, red7genius είπε - Tηλεόραση: τα παιδιά αποβλακώνονται δεν παίζουν στις αλάνες - Playstation: τα παιδιά αποβλακώνονται δεν παίζουν στις αλάνες - PC: τα παιδιά αποβλακώνονται δεν παίζουν στις αλάνες - GameBoy: τα παιδιά αποβλακώνονται δεν παίζουν στις αλάνες - Κινητά/Ταμπλετ/Youtube: τα παιδιά αποβλακώνονται δεν παίζουν στις αλάνες Κοντεύω τα 30 και έχω περάσει από ΟΛΑ τα παραπάνω (εντάξει σχεδόν όλα τα ταμπλετ βγήκαν όταν είχα μεγαλώσει) και τα γόνατα μου είναι γεμάτα σημάδια από τις αλάνες. Βγήκε ξαφνικά μια συσκευή που βγάζει ήχο (άκουσον άκουσον παίζει λεει παραμύθια και μουσική) και τρελάθηκαν όλοι, λες και κανένας ποτέ δεν πήρε κασέτες (ναι κασέτες είχα στην ηλικία μου) ή CD με παιδικά τραγούδια και παραμύθια. Τότε τα παιδιά δεν αποβλακώθηκαν; Δεν βγήκαν να παίξουν στις λάσπες; Προσπαθούμε πάντα να διώξουμε την ευθύνη από πάνω μας και την χρεώνουμε στα παιδια και την τεχνολογία . Αλλά, guess what, η αδιαφορία των γονέων χαζεύει τα παιδιά που απασχολούνται με τις ώρες, είτε αυτο είναι τηλεόραση ή ταμπλέτ. Δεν σου αρέσει, μην το πάρεις δεν υποχρέωσε κανείς κανέναν. Η τεχνολογία είναι για να μας εξυπηρετεί, αλλά φυσικά έχουμε καταντήσει να την εξυπηρετούμε. Συνετή χρήση λέγεται, έννοια άγνωστη για πολλούς. the truth has been spoken... Παν μέτρον άριστον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα