nickvas19 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Καλησπερα εχω ενα παλιο pc αλλα κανω την δουλειά μου. Αυτο που με ενοχλει ειναι ο θορυβος... Το κουτί συντονίζει, οι σκληροι ακούγονται και η καρτα γραφικων (280gtx msi oc) ακουγεται σαν τρελο. Εντομεταξυ ανεβάζει κ κατι θερμοκρασίες αυγα ψηνεις. Σκεφτομουν να παρω αλλο κουτι.... Μια fainless cpu ψυχτρα, να βαλω ssd και να αλλαξω το cooler καρτα. Εγω αυτο το pc το εχω για να κατεβαζω διαφορα και ταινιες με madvr. Ssd θα βαλω εναν μικρό δεν χρειάζομαι χωρο πολυ μιας και τους αλλους σκληρους θα τους εχω εξωτερικούς πλεον. Χρειάζομαι ενα κουτι γυρω στα 100ε μαξ. Και μια ψυχτρα παθητικη για τον επεξεργαστή. Υστερα για την καρτα γραφικων εαν μπορω να κανω κατι να σταματησει ή εαν υπαρχει καποια αλλη καλύτερη με λιγα χρηματα αλλα αθορυβη. Τα φωτα σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 για κάρτα γραφικών δες εδώ https://www.skroutz.gr/s/11162701/Palit-GeForce-GTX-1050-Ti-4GB-KalmX-NE5105T018G1H.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 θα αντεχει τα φιλτρα του madvr?! μηπως και αυτη θα καιει πολυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Υπόψιν ότι αν στο κουτί δεν έχεις airflow και βαλεις παθητική κάρτα και παθητική ψυκτρα στον επεξεργαστή, μετά από ώρα θα πνιγουνε και θα αρχίσουν να καίγονται στις θερμοκρασίες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Ποιο κουτί έχεις? Ποια ψύκτρα έχεις Γράψε αναλυτικά ποιο το σύστημά σου, τι fans έχεις στο κουτί και σε ποιες θέσεις τα έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) στην cpu εχω μια thermalight. καρτα γραφικων μια gtx 280. fans στο κουτι φθηνα δυο τεμαχια μπροστα πισω.μονο το εμπρος πρεπει να ναι καπως καλο εχει ενα σταυρο στον κεντρο και ειναι κοκκινος ο ανεμηστηρας.μητρικη asus p5q3.μνημες patriot.2 απλους μηχανικους σκληρους.το κουτι δεν ξερω τι ειναι και που μπορω να δω τι ειναι.αλλα θελω να το μαζεψω και αυτο λιγο. συγνωμη για την καθυστερηση. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από nickvas19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Αν συντονίζουν οι δίσκοι για να μείνεις στο κουτί που έχεις πρέπει να κάνεις πατέντα όπως στο βίντεο. Το έχω κάνει και,λειτουργεί. Συνήθως αυτό το κάνουμε στις θέσεις 5.25(DVD Drive κλπ). Ωστόσο εκεί δεν θα τα χτυπά ανεμιστήρας και θα ανεβάζουν θερμοκρασίες. Τώρα για νέα κουτιά. Δεν θα έχεις πρόβλημα με τον συντονισμό των δίσκων σε NZXT, Fractal, Be Quiet, Nanoxia, Phanteks. Αυτά μου έρχονται στο μυαλό. Τι χαρακτηριστικά θέλεις να έχει πρέπει να μας πεις. Ρίξε όμως πρώτα μια ματιά στα κουτιά των εταιρειών που έγραψα έτσι ώστε να έχεις μια πρώτη άποψη. Ενδεικτικά ένα κουτάκι το S340. https://www.skroutz.gr/s/10533180/NZXT-S340-Elite.html Η 1050ti που ρώτησες στο άλλο νήμα είναι πάρα πολύ ανώτερη με αυτή που έχεις. Εννοείται ότι θα πάρεις με fans. Πλέον τα fans ελέγχονται από λογισμικό. Δες και στο σιτε της GTX280 για λογισμικό ή εναλλακτικά εγκατέστησε το MSI Afterburner μήπως σε βοηθήσει. Για την ψύκτρα της cpu. Ποια ακριβώς έχεις? Πόσο καιρό έχεις να αλλάξεις πάστα στον επεξεργαστή? Ποιον επεξεργαστή έχεις? Το fan της ψύκτρας το έχεις σωστά συνδεδεμένο στην μητρική? Πρέπει να είναι επάνω δεξιά στο 4πινο. Μπες επίσης στο BIOS και πάνε στην καρτέλα Power Monitor και στο Hardware Monitor. Το cpu Q-Fan Control πρέπει να είναι enable. Στην P5Q-E είχα βάλει βάλει μια Be Quiet ψύκτρα και ήταν αθόρυβη γιατί το fans της ήταν by default σε χαμηλές στροφές. Ίσως χρειαστείς να αλλάξεις μόνο ανεμιστήρα. Όχι silent ψύκτρα. Σε καμία περίπτωση. Ανέβασε ένα screenshot από το HD Monitor να δούμε θερμοκρασίες. Πιθανολογώ ότι έχεις πολύ καιρό να αλλάξεις πάστα στον cpu. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα