Προς το περιεχόμενο

Lenovo Yoga 920 Vibes Review

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω να ρωτησω, για ποιο λογο δε βαζουν 640 ή 650 κ προτιμουν την 620?

Απο benchmarks που εχω δει, η 620 ειναι αρκετα πισω, σε αποδοση, σε σχεση με την 640.

Καλο μηχανηματακι παραυτα, αλλα γιατι γυαλινο?

Αμα δε βαλεις μεμβρανη ή θηκη, στο χρονο πανω δε νομιζω οτι θα ειναι ωραιο το θεαμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμμμ το λες ακριβό γι' αυτά που έχει. Δύσκολο να χαρακτηριστεί λάπτοπ. Υποθέτω πουλάει το touchscreen και τα σχετικά αλλά δεν βλέπω γιατί κάποιος να μην διαλέξει κάποιο surface ή τίποτα άλλο με καλύτερα χαρακτηριστικά. Βέβαια δηλώνω άγνοια στο θέμα. Μπορεί να κάνω λάθος.

Το σίγουρο είναι ότι στα 2000 βρίσκεις λαπτοπάρες με τελευταίας γενιάς επεξεργαστές, 1070 κάρτα γραφικών, καλό βάρος κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το 910 υπέροχο λάπτοπ σε επίπεδα Dell με μικρά bezels οθόνη με πανέμορφα χρώματα , αισθητήρες φωτός και άλλα πολλά όπως μεγάλη αυτονομία  και αθόρυβο και μακράν από τα καλύτερα touch screen, το πληκτρολόγιο έχει φως και είναι πολύ θετικό στο πάτημα.

Όμως εμένα το μεταλλικό φινίρισμα δυστυχώς ξεβαψε εκεί που ακουμπάω συνέχεια κρίμα τόσο ακριβό δεν θα πρεπε. Όπως και το πρόγραμμα αναβάθμισης είναι μάπα.

Επεξ/σία από Agony

Έχουν τρελαθεί εκεί στη Lenovo?

2Κ γι αυτό; Έπρεπε και touch bar να βάλουν, πατενταρισμένη από Apple θα μου πεις, στα 4 να την παρακαλάνε για να βάλουν και αυτοί. Άκου εκεί 2Κ...

Αγνωστο προϊόν θα μείνει στο κόσμο που ξέρει την dell, Apple και κανα surface από premium laptops.

Τουλάχιστον οι προηγούμενες σειρές yoga (720) είχαν τεράστιο πρόβλημα με τις οθόνες. Ράγιζαν με το παραμικρό και συγκεκριμένα στις γωνίες. Η οθόνη ήταν κολλημένη πάνω στο σασί-πλαίσιο με ταινία διπλής όψης, με τη ζέστη θερμαινόταν και σιγά σιγά δεν πάταγε καλά με αποτέλεσμα να σπάει εύκολα. Φτηνό-κατασκευή για τα χρήματα που ζητάνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...