Προς το περιεχόμενο

[PSU] EVGA SuperNOVA 750 P2 115 euro @ amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, andrewk4ever είπε

Το καλώδιο που έχει ασφαλειοθηκη;μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτογραφία;

δεν είμαι αυτήν την στιγμή στο σπίτι αλλά από την εσωτερική μεριά του βύσματος που μπαίνει στην πρίζα, έχει μια θήκη με την ασφάλεια.

Όταν παω θα ανεβάσω και φώτο

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην Αγγλία κατά το 1950 είχε καθιερωθεί οι συσκευές που τραβάνε πολύ ρεύμα να έχουν μια ασφάλεια στην πρίζα τους. Στα περισσότερα σπίτι έχετε ήδη μια ασφάλεια στον πίνακα που είναι 10 ή 16 αμπερ για την πρίζα του τροφοδοτικού.

Γνώμη μου είναι να βάλετε κανονικό σούκο καλώδιο και όχι με αντάπτορα, γιατί ένας φτήνος αντάπτορας μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από το να μην έχεις μια δεύτερη ασφάλεια για το καλώδιο. 

Επεξ/σία από harris84firefox
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, harris84firefox είπε

Στην Αγγλία κατά το 1950 είχε καθιερωθεί οι συσκευές που τραβάνε πολύ ρεύμα να έχουν μια ασφάλεια στην πρίζα τους. Στα περισσότερα σπίτι έχετε ήδη μια ασφάλεια στον πίνακα που είναι 10 ή 16 αμπερ για την πρίζα του τροφοδοτικού.

Γνώμη μου είναι να βάλετε κανονικό σούκο καλώδιο και όχι με αντάπτορα, γιατί ένας φτήνος αντάπτορας μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από το να μην έχεις μια δεύτερη ασφάλεια για το καλώδιο. 

Agree.. !

Δεν εχει κανενα νοημα η ασφαλεια (ισως να μπλοκαρει κανα κεραυνο) που και παλι μπορειτε να το βαλετε σε ενα σωστο πολυμπριζο και ολα καλα. Το οποιοδηποτε καλωδιο σε γενικες γραμμες κανει τη δουλεια του.

Επισης ενας κακος ανταπτορας προκαλει σπινθηρισμους τους οποιους και δε 8ελετε σε καμια περιπτωση. Εχω πολλους καμεννους και λιωμενους ανταπτορες μιας και μενω στην κυπρο απο διαφορες συσκευες.... οι οποιοι εχουν και ασφαλεια (χαχαχα)

Επεξ/σία από babyonboard
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...