Προς το περιεχόμενο

[PSU] EVGA SuperNOVA 750 P2 115 euro @ amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DsLmAnIaC είπε

Σου το βγάζει κατευθείαν από την εφαρμογή, όταν κλικάρεις πάνω στο εικονίδιο στον explorer ή σε όποιον browser χρησιμοποιείς σαν πρώτη επιλογή. Το πατάς και αν έχεις αγγλική διεύθυνση τότε στην επόμενη αγορά ο λογαριασμός σου έχει -5 ευρώ τα οποία δεν ξέρω αν συνδυάζονται και με άλλες προσφορές.

εχει τελειωσει το προμοτιον. Ηταν μαλλον για συγκεκριμενο διαστημα.

μεχρι τελος Απριλιου ηταν.

Επεξ/σία από ASDIC
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 ώρες πριν, ASDIC είπε

εχει τελειωσει το προμοτιον. Ηταν μαλλον για συγκεκριμενο διαστημα.

μεχρι τελος Απριλιου ηταν.

Σε εμένα πάντως το βγάζει ακόμη. Νομίζω είναι μέχρι τέλος Ιουνίου. 

Δημοσ.

Ερωτηση προς οσους τους ηρθε το τροφοδοτικο. Σας ηρθε και σας μονο με την εξωτερικη ζελατινη ή καποια μπινια πηγε να παιχτει απο την εταιρεια Courier? Ουτε χαρτονι εξωτερικα ουτε τιποτα. Μονο ζελατινη που σε ενα σημειο ηταν και σκισμενη κιολας. Το κουτι παρ'ολα αυτα φαινεται οκ. Δεν εχω τσεκαρει ακομα εσωτερικα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sarpan είπε

Ερωτηση προς οσους τους ηρθε το τροφοδοτικο. Σας ηρθε και σας μονο με την εξωτερικη ζελατινη ή καποια μπινια πηγε να παιχτει απο την εταιρεια Courier? Ουτε χαρτονι εξωτερικα ουτε τιποτα. Μονο ζελατινη που σε ενα σημειο ηταν και σκισμενη κιολας. Το κουτι παρ'ολα αυτα φαινεται οκ. Δεν εχω τσεκαρει ακομα εσωτερικα

Έτσι τα στέλνει το amazon. Ακριβώς έτσι παρέλαβα το αντίστοιχο 650αρι.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/5/2018 στις 8:26 ΜΜ, ShooterX είπε

Έβαλα άλλο καλώδιο που είχα.

τι καλώδιο έβαλες? σε ρωτάω γιατί αυτό της evga έχει και ασφαλειοθήκη μέσα ... όχι ότι δεν θα δουλέψει άλλα είναι πιο ασφαλές το γνήσιο ειδικά αν είσαι και χωρίς ups

Δημοσ.

Εγώ για τον λόγο που αναφέρεις έκανα παραγγελία σαν δώρο ώστε να το βάλουν μέσα σε άλλο κουτί. Καλώδιο χρησιμοποιώ του παλιού μου τροφοδοτικού, G750M

Δημοσ.
3 ώρες πριν, babyonboard είπε

Τελικά ποιο είναι όμως καλύτερο το seasonic ή το evga ?? Μιλάμε πάντα για 750 platinum και για τα 2

Μιλας για το prime ή για το focus?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, babyonboard είπε

To prime ειναι ακριβο.

Μεταξυ https://www.skroutz.gr/s/12624790/Seasonic-Focus-Plus-750-Platinum.html

kai του 8εματος λεω

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οποιο και εάν προτιμήσεις δεν θα απογοητευτείς.Προσωπικα θα προτιμούσα το evga λόγω της άψογης εγγύησης του.Με το seasonic δεν ξέρω τι παίζει από εγγύηση.Δες review του jonnyguru.

Επεξ/σία από andrewk4ever
Δημοσ.

για όσους ρωτάνε για το καλώδιο και αν θέλουν να το κρατήσουν επειδή έχει ασφάλεια.

Πήγα πήρα αντάπτορα από αγγλικό σε ευρωπαϊκό οπότε υπάρχει λύση.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...