Inler Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Από τη στιγμή που μιλάμε για Amazon γιατί να μπλέξει κάποιος με εγχώρια καταστήματα από τη στιγμή που δεν τα βλέπω και άμεσα διαθεσιμα?
frozex Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Εντάξει και διαθέσιμο που είναι στο amazon, η παραλαβή θα γίνει μετά τις 4 Μαΐου
DsLmAnIaC Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όποιος παραγγέλνει από αγγλική διεύθυνση και κατεβάσει το amazon assistant -5 λίρες. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από DsLmAnIaC Λάθος
frozex Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 too late... Το δέμα ξεκίνησε για κάποιο λόγο από Ρώμη
sarpan Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, ShooterX είπε 26/04 έγινε παραγγελία..Σήμερα παρέλαβα!Ευχαριστώ! Εγω 27 εκανα παραγγελια και εφυγε σημερα απο Αγγλια...Οχι οτι το βιαζομαι απλα το αναφερω
frozex Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 21 ώρες πριν, ShooterX είπε 26/04 έγινε παραγγελία..Σήμερα παρέλαβα!Ευχαριστώ! φίλε καλησπέρα, σήμερα το άνοιξα εγώ και είδα πως το power cable είναι για "αμερικάνικες" πρίζες, το δικό σ τι λέει;
ShooterX Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, frozex είπε φίλε καλησπέρα, σήμερα το άνοιξα εγώ και είδα πως το power cable είναι για "αμερικάνικες" πρίζες, το δικό σ τι λέει; Καλησπέρα! Ναι κ εμένα Type G https://www.worldstandards.eu/electricity/plugs-and-sockets/g/ είχε μέσα.. 1
ShooterX Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 50 λεπτά πριν, frozex είπε Θα βάλεις κάποιο μετατροπέα ή θα αλλάξεις το καλώδιο; Έβαλα άλλο καλώδιο που είχα. 1
ASDIC Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Στις 29/4/2018 στις 11:46 ΠΜ, DsLmAnIaC είπε Όποιος παραγγέλνει από αγγλική διεύθυνση και κατεβάσει το amazon assistant -5 λίρες. ακομα δεν εχω καταλαβει πως την περνεις την εκπτωση. Εχω το ασσισταντ κανα μηνα αλλα δεν ειδα καπου εκπτωση 1 ώρα πριν, frozex είπε φίλε καλησπέρα, σήμερα το άνοιξα εγώ και είδα πως το power cable είναι για "αμερικάνικες" πρίζες, το δικό σ τι λέει; ειναι για βρετανικες πριζες. στην Αμερικη εχω αλλες με διπλα σοκετ. Με τις 3 προεκτασεις ειναι για Βρετανια. 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, ASDIC είπε ακομα δεν εχω καταλαβει πως την περνεις την εκπτωση. Εχω το ασσισταντ κανα μηνα αλλα δεν ειδα καπου εκπτωση Σου το βγάζει κατευθείαν από την εφαρμογή, όταν κλικάρεις πάνω στο εικονίδιο στον explorer ή σε όποιον browser χρησιμοποιείς σαν πρώτη επιλογή. Το πατάς και αν έχεις αγγλική διεύθυνση τότε στην επόμενη αγορά ο λογαριασμός σου έχει -5 ευρώ τα οποία δεν ξέρω αν συνδυάζονται και με άλλες προσφορές.
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Αναμενόμενο από το co.uk να έχει καλώδιο για αγγλικού τύπου πρίζα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα