Προς το περιεχόμενο

[PSU] EVGA SuperNOVA 750 P2 115 euro @ amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τη στιγμή που μιλάμε για Amazon γιατί να μπλέξει κάποιος με εγχώρια καταστήματα από τη στιγμή που δεν τα βλέπω και άμεσα διαθεσιμα? 

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος παραγγέλνει από αγγλική διεύθυνση και κατεβάσει το amazon assistant -5 λίρες.

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
Λάθος
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ShooterX είπε

26/04 έγινε παραγγελία..Σήμερα παρέλαβα!Ευχαριστώ!

Εγω 27 εκανα παραγγελια και εφυγε σημερα απο Αγγλια...Οχι οτι το βιαζομαι απλα το αναφερω

Δημοσ.
21 ώρες πριν, ShooterX είπε

26/04 έγινε παραγγελία..Σήμερα παρέλαβα!Ευχαριστώ!

φίλε καλησπέρα, σήμερα το άνοιξα εγώ και είδα πως το power cable είναι για "αμερικάνικες" πρίζες, το δικό σ τι λέει;

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, frozex είπε

Θα βάλεις κάποιο μετατροπέα ή θα αλλάξεις το καλώδιο;

Έβαλα άλλο καλώδιο που είχα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/4/2018 στις 11:46 ΠΜ, DsLmAnIaC είπε

Όποιος παραγγέλνει από αγγλική διεύθυνση και κατεβάσει το amazon assistant -5 λίρες.

ακομα δεν εχω καταλαβει πως την περνεις την εκπτωση. Εχω το ασσισταντ κανα μηνα αλλα δεν ειδα καπου εκπτωση

1 ώρα πριν, frozex είπε

φίλε καλησπέρα, σήμερα το άνοιξα εγώ και είδα πως το power cable είναι για "αμερικάνικες" πρίζες, το δικό σ τι λέει;

ειναι για βρετανικες πριζες. στην Αμερικη εχω αλλες με διπλα σοκετ. Με τις 3 προεκτασεις ειναι για Βρετανια.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ASDIC είπε

ακομα δεν εχω καταλαβει πως την περνεις την εκπτωση. Εχω το ασσισταντ κανα μηνα αλλα δεν ειδα καπου εκπτωση

Σου το βγάζει κατευθείαν από την εφαρμογή, όταν κλικάρεις πάνω στο εικονίδιο στον explorer ή σε όποιον browser χρησιμοποιείς σαν πρώτη επιλογή. Το πατάς και αν έχεις αγγλική διεύθυνση τότε στην επόμενη αγορά ο λογαριασμός σου έχει -5 ευρώ τα οποία δεν ξέρω αν συνδυάζονται και με άλλες προσφορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...