noslp Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από μένα.Ειμαι μεταξύ δύο τηλεοράσεων όπου θα είναι για gaming (ps4 pro) και ταινίες.Αποσταση 3 μέτρα Είμαι μεταξύ της samsung 6122 η sony XD7505. Αν υπάρχει κάποια άλλη στα ίδια χρηματα (1000 ευρώ) παρακαλω να την αναφέρεται. Η αγορά θα γίνει από κοτσοβολ0 με ένα μέρος των χρηματων και τα υπόλοιπα με δόσεις,οπότε αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ας είναι από κει. Οταν παίζω η βλέπω ταινίες δεν έχω κανένα φως μέσα στο δωμάτιο δεν ξέρω αν παίζει ρόλο απλά το αναφέρω. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από noslp
mikele007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Αφού δεν βλέπεις αθλητικα την Samsung που είναι va.... H sony εχει ips αλλα έχει καλύτερη κίνηση 120hz... Δες ποια έχει κ το πιο μικρό input lag κ χτυπα!
noslp Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν βρίσκω specs για την 6122 βρισκω μόνο για την 6120, η οποία έχει 20 ms input lag ενώ η sony 30.Για τα παιχνίδια η ταινιες δεν έχει μεγάλη σημασία πόσα hz είναι η οθόνη? Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από noslp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα