Προς το περιεχόμενο

xbox game pass 1 euro

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξαναεβγαλε προσφορα η microsoft για 14 μερες στο 1 ευρω το game pass

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ισχυει σε οσους ειναι ΤΩΡΑ συνδρομητες, αν εισασταν (οπως εγω) περναει κανονικα η προσφορα. Τωρα οσοι το ενεργοποιησετε να ξερετε οτι χανετε το "14 μερες δοκιμη" που σου παρεχει το συστημα .

Δημοσ.

συνδρομητικη υπηρεσια του xbox βασικα (δουλευει και στα windows 10 με συγκεκριμενα παιχνιδια), san to ea access οπου σου δινει την δυνατοτητα να κατεβαζεις και να παιζεις παιχνιδια , χωρις να τα αγορασεις αλλα οσο κραταει η συνδρομη, εχει καλη βιβλιοθηκη και εχει το sea of thieves απο τους "κραχτες" της υπηρεσιας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει η ιδια προσφορα απο το αντιστοιχο Πολωνικο site η οποια βγαινει στα 0,25€ (1 Polish Zloty). Το μονο που χρειαζεται ειναι μια ψευτικη διευθυνση Πολωνιας, εισοδο με το ηδη υπαρχον email που εχετε, google translate ενδιαμεσα, πληρωμη με καρτα ή PayPal (εγώ εκανα με LeuPay) και γυρνατε μετα πισω στις αρχικες ρυθμισεις, με το μηνα να εχει προστεθει κανονικα.

Link: https://www.microsoft.com/pl-pl/store/p/xbox-game-pass/cfq7ttc0k6l8/0001

Επεξ/σία από geofak
Δημοσ.

Μπορειτε να μου πειτε τι γινεται αν δεν εχεις XBOX. Δουλευει μονο σε PC; Αν ναι υπαρχει λιστα με τα παιχνιδια που ειναι διαθεσιμα σε PC; Ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

5ae36960a5759_Screenshot(2).png.f73cc79389c494bfcf317c4ae20911a9.png

αυτα ειναι τα παιχνιδια του game pass που τρεχουν και σε windows 10 ... (xbox anywhere τα λενε )

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgethebeast είπε

5ae36960a5759_Screenshot(2).png.f73cc79389c494bfcf317c4ae20911a9.png

αυτα ειναι τα παιχνιδια του game pass που τρεχουν και σε windows 10 ... (xbox anywhere τα λενε )

Δηλαδή με ένα ευρώ θα παίξουμε αυτά τα παιχνίδια για πόσο καιρό; 

Δημοσ.

ενα μηνα βρε! (λολ , δεν εχω παιξει sea of thieves αρα δεν ξερω!)

9 ώρες πριν, Damachi είπε

Εμμ 14 μέρες :P Το sea of thieves είναι τοσο παπαρια που φεύγει σε μια ώρα με το ζόρι ρε γμτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρωτα βαλε τις 14 μερες που εχεις δωρεαν ντεμο αλλιως χανονται .   Απομένουν 12 ημέρες  οποτε φτου δεν συνδιαζονται

Επεξ/σία από Damachi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...