Προς το περιεχόμενο

αλλαγη τζαμιου σε nzxt s340 elite

demmian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη γελάσετε, εμένα το κουτί είναι μια χαρά, απλά πέταξε η μάνα μου το κουτί (του κουτιού 😂) το οποίο εννοείται το ήθελα.

Λέτε να στέλνουν ένα άδειο κουτί?

Στο site τους που κοιτάω τώρα γράφει ότι δε στέλνουν εκτός US πάντως.

Επεξ/σία από SakafliaC
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα μίλησα μαζί τους κ ολα καλα , σήμερα μου έστειλαν κ το tracking number όπου ξεκίνησαν την αποστολή απο Αμερική . Ελπιζω μόνο να  μην πληρώσω κανα τελωνείο . Βεβαια θα μου πεις ποσο τσαμπα θέλεις να την βγάλεις !!! Χαχα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Από προσωπική εμπειρία με NZXT, είχα ζητήσει τα 2 φίλτρα μιας και έχω το 1ης γενιάς 340. Τα έστειλαν σε ένα αρκετά μεγάλο κουτί που χτύπαγε το μάτι αλλά το βάρος του ήταν δεν ήταν 500-600 γραμμάρια. Το κρατάνε τελωνείο γι αυτό το λόγο, με ρωτάνε τι περιέχει, τους λέω ακριβώς τι και μου απαντάνε ότι με βάση το μέγεθος και το βάρος (2,4 κιλά :o) δεν ταιριάζει με αυτά που τους είπα και να στείλω απόδειξη των αντικειμένων. Αρχίζω να ονειρεύομαι ότι έκαναν λάθος στην  NZXT και μου στέλνουν καμιά Kraken δώρο :P Μετά από μια απίστευτη γραφειοκρατία καθώς δεν δέχονται για εκτελωνισμό την μηδενική αξία, ζητάω χαρτί τιμοκαταλόγου με την αξία των αντικειμένων από την NZXT. Τελικά πληρώνω ΕΛΤΑ τα 3Ε όταν φτάνει το πακέτο. Το κουτί όντως ήταν μεγάλο αλλά το βάρος ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα όπως ανάφερα 500-600 γραμμάρια (ουσιαστικά το βάρος του κουτιού). Ελληνικό δημόσιο το μεγαλείο σου. Από Μάρτιο παρέλαβα τελικά μέσα Μαϊου.

@Vasilis 07 ελα ρε συ.. με το τελωνειο μου ειχανε βγαλει την πιστη οταν ειχα παραγγειλει το oculus rift.

ειχα παρει μαζι κ ενα καθισμα αυτοκινητου για τον μικρο απο αμαζον γερμανιας, που το χα βρει σχεδον μιση τιμη απο ελλαδα.

κ δεν ξερω γτ, δεν μου εξηγησε ποτε κ κανεις, ηταν στο τελωνειο τα πραγματα πανω απο μηνα.

κ περιμενα πως κ πως κ τα 2..  ειδικα το ριφρ ;)

Στις 14/8/2018 στις 6:42 ΜΜ, demmian είπε

@dmamais7 το πηρες η ακομα? τελεωνειο δε νομιζω να πληρωσεις, αφου δεν αγορασες κατι.  

Μου ηρθε χαρτι απο Ελτα να παω να το παραλάβω αλλα λείπω κ θα παω απο Δευτερα . Μονο 3 ευρώ γράφει πάντως 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...