demmian Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε Δεν είχα διάθεση να κακολογησω κανέναν. Τελείως γενικά τα είπα όλα και μιλάω για την κατάσταση σαν χώρα. Ζήτω συγγνώμη αν προσεβαλα κάποιον. σου ζητω συγνωμη και εγω για το εντονο υφος μου, απλα εχω αγανακτησει λιγο με τις συμπεριφορες ορισμενων εδω μεσα, που απλα ψαχνουνα φορμη να κραξουν και να τσακωνονται. απλα εχω τον καημο μου με το τζαμι, δεν ειχα διαθεση για αεναους τσακωμους και μπηχτες. επι του θεματος, εστειλα μειλ, με το τι εγινε και ρωτησα πληροφοριες γαι το τζαμι και τι μπορω να κανω. τπτ περισσοτερο.δε ζητησα refund/replacement . περιμενω απαντηση απο την cassandra. ελπιζω τα νεα της, να ειναι καλυτερα απο της "γνωστης"¨ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, demmian είπε σου ζητω συγνωμη και εγω για το εντονο υφος μου, απλα εχω αγανακτησει λιγο με τις συμπεριφορες ορισμενων εδω μεσα, που απλα ψαχνουνα φορμη να κραξουν και να τσακωνονται. απλα εχω τον καημο μου με το τζαμι, δεν ειχα διαθεση για αεναους τσακωμους και μπηχτες. επι του θεματος, εστειλα μειλ, με το τι εγινε και ρωτησα πληροφοριες γαι το τζαμι και τι μπορω να κανω. τπτ περισσοτερο.δε ζητησα refund/replacement . περιμενω απαντηση απο την cassandra. ελπιζω τα νεα της, να ειναι καλυτερα απο της "γνωστης"¨ Όλα καλά λοιπόν! Περιμενουμε απάντηση από την εταιρεία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Εξαιρετικό το after sales support της nzxt. Πρόσφατα τους έστειλα φωτογραφίες όπου φαίνονταν οι γρατζουνιές στο μπροστινό κομμάτι του κουτί που δημιουργήθηκαν από το κρέμασμα των ακουστικών. Μου στείλανε καινούργιο χωρίς πολλά πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 18 ώρες πριν, Jimys2008 είπε Εξαιρετικό το after sales support της nzxt. Πρόσφατα τους έστειλα φωτογραφίες όπου φαίνονταν οι γρατζουνιές στο μπροστινό κομμάτι του κουτί που δημιουργήθηκαν από το κρέμασμα των ακουστικών. Μου στείλανε καινούργιο χωρίς πολλά πολλά σου στειλανε καινουριο κουτι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Όχι, μόνο το κομμάτι που ζήτησα ( το μπροστινό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 μου στειλανε μειλ οτι θα γινει αποστολη εντος 7 ημερων . ειμαι πολυ χαρουμενος και ενθουσιασμενος απο το support της nzxt , σιγουρα θα προτιμησω προιοντα της στο μελλον εναντι του ανταγωνισμου κοψομεσιαστηκα βεβαια να τιναξω τα χαλια απο το σαλονι.. ηταν κ βαρια και δεν ειχαμε προλαβει να ξεστρωσει κιολας... στην αρχη εβαλα σκουπα και σκουπακι , αλλα @@ , ποσα κομματια εγινε το ατιμο. τελος καλο ολα καλα ευχαριστω και παλι ολους που αφιερωσατε χρονο να δωσετε συμβουλες και ιδεες, καθως αλλη μια φορα συγνωμη απο @GeorgeSmirlis 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Στις 2/5/2018 στις 8:52 ΜΜ, demmian είπε μου στειλανε μειλ οτι θα γινει αποστολη εντος 7 ημερων . ειμαι πολυ χαρουμενος και ενθουσιασμενος απο το support της nzxt , σιγουρα θα προτιμησω προιοντα της στο μελλον εναντι του ανταγωνισμου κοψομεσιαστηκα βεβαια να τιναξω τα χαλια απο το σαλονι.. ηταν κ βαρια και δεν ειχαμε προλαβει να ξεστρωσει κιολας... στην αρχη εβαλα σκουπα και σκουπακι , αλλα @@ , ποσα κομματια εγινε το ατιμο. τελος καλο ολα καλα ευχαριστω και παλι ολους που αφιερωσατε χρονο να δωσετε συμβουλες και ιδεες, καθως αλλη μια φορα συγνωμη απο @GeorgeSmirlis Εξαιρετικα νεα αν και δεν ειχα καμμια αμφιβολια για το support της NZXT το οποιο ειναι αψογο. Πριν λιγο καιρο λογω ενος faulty header στη μητρικη ειχε καταστραφει το καλωδιο που παει στις μπροστινες USB 3.0 του κουτιου και ειχα στειλει μηνυμα στην NZXT αν θα μπορουσα να το αγορασω απο αυτους και ποσο κοστιζε. Το αποτελεσμα? Μεσα σε 5 ημερες ειχα στα χερια μου οχι απλως το καλωδιο αλλα ολοκληρο το kit με τις μπροστινες θυρες (USB 3.0, 2.0 & HDMI passthrough)! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δεν την είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση σαν εταιρεία την NZXT καθώς την είχα γνωρίσει όταν πρωτοξεκινούσε και ήταν εντελώς πλαστικούρα τα κουτιά που έβγαζε. Τελικά βλέπω πως όχι μόνο έχει προχωρήσει πολύ από τότε και βγάζει πολύ ποιοτικά κουτιά αλλά και το service της θυμίζει την παλιά καλή Corsair. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 σημερα παρελαβα το τζαμι. ηρθε σε κουτι κανονικο απο nzxt s340 με πολυ καλη συσκευασια. πως να μη γινει καποιος fan μιας εταιρειας, οταν εχει τετοιο support? ειδικα αν σκεφτω οτι δε ζητησα καν αντικατασταση.. σιγουρα θα προτιμησω nzxt στο μελλον σε σχεση με ανταγωνιστες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Ρε παιδιά τόσο εύθραυστα είναι? Τις προάλλες εγώ το έβγαλα από το κουτί της υπογραφής για να φυσήξω και το έβαλα στην καρέκλα, ξεχάστηκα και μετά έκατσα πανω του και δεν έπαθε τπτ! Και είμαι και 90+ κιλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Στις 30/6/2018 στις 7:06 ΜΜ, vins είπε Ρε παιδιά τόσο εύθραυστα είναι? Τις προάλλες εγώ το έβγαλα από το κουτί της υπογραφής για να φυσήξω και το έβαλα στην καρέκλα, ξεχάστηκα και μετά έκατσα πανω του και δεν έπαθε τπτ! Και είμαι και 90+ κιλά! Από τότε ενεργείσαι κανονικά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Στις 30/6/2018 στις 7:06 ΜΜ, vins είπε Ρε παιδιά τόσο εύθραυστα είναι? Τις προάλλες εγώ το έβγαλα από το κουτί της υπογραφής για να φυσήξω και το έβαλα στην καρέκλα, ξεχάστηκα και μετά έκατσα πανω του και δεν έπαθε τπτ! Και είμαι και 90+ κιλά! πραγματικα αδυνατω να πιστεψω οτι εκατσες πανω στο γυαλι κ δεν εγινε 1000 κομματια.. δεν ειμαι ειδκος, αλλα 90 κιλα αποκλειεται να αντεχουν. δεν θελω να πω οτι λες ψεματα, αλλωστε δε νομιζω οτι υπαρχει και λογος, απλα μου φαινεται απιστευτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, demmian είπε πραγματικα αδυνατω να πιστεψω οτι εκατσες πανω στο γυαλι κ δεν εγινε 1000 κομματια.. δεν ειμαι ειδκος, αλλα 90 κιλα αποκλειεται να αντεχουν. δεν θελω να πω οτι λες ψεματα, αλλωστε δε νομιζω οτι υπαρχει και λογος, απλα μου φαινεται απιστευτο Ξέρω κι εγώ, τι να σου πω? Με αυτά που διαβάζω κι εγώ μετά από αυτό ή πολύ τυχερός ήμουν, ή μου έβαλαν κάνα πειραματικό super duper γυαλί καταλάθος😂😂😂 Στις 21/7/2018 στις 2:04 ΠΜ, BlueBlood7 είπε Από τότε ενεργείσαι κανονικά? Με ασφάλεια 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmamais7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα παιδια κ εμένα μου έσπασε εγινε κομματάκια ( βεβαια απο βλακεία μου ) κ δυο μέρες μαζεύω παντού γυαλάκια . Λέτε να δοκιμάσω ; Η ακομα να αγοράσω αν γίνετε . Επίσης στο μπροστινό μέρος κ εγω το εχω πάθει τις γρατζουνιές απο τα ακουστικά αλλα δεν με νοιάζει να μου το αλλάξουν αυτο γιατι θα ξαναγίνει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, dmamais7 είπε Καλησπέρα παιδια κ εμένα μου έσπασε εγινε κομματάκια ( βεβαια απο βλακεία μου ) κ δυο μέρες μαζεύω παντού γυαλάκια . Λέτε να δοκιμάσω ; Η ακομα να αγοράσω αν γίνετε . Επίσης στο μπροστινό μέρος κ εγω το εχω πάθει τις γρατζουνιές απο τα ακουστικά αλλα δεν με νοιάζει να μου το αλλάξουν αυτο γιατι θα ξαναγίνει . εμενα παντως δεν με ρωτησανε και πολλα σχετικα με το πως εγινε. σιγουρα αξιζει να δοκιμασεις, γτ αντε να βρεις τζαμα να στο κοψει να κανει τρυπες.. δεν εχεις τπτ να χασεις. με τα γυαλακια που λες κ γω δεινοπαθησα. επειδη εχω κ ενα μικρο που γυρναει ολη μερα, ειχα φοβηθει πολυ μην κοπει. εβγαλα τα χαλια, τα επλυνα τα τιναξα και εβαλα σκουπα 5-6 φορες κ ακομα μια βδομαδα μετα βρηκα μερικα μικρα. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από demmian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα