saruman123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, nickvas19 είπε παιδια τι παιζει με το SAR στα χιαομι?! Όλα είναι στο όριο. Ανάλογα για πιο κινητό θες.....
nickvas19 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα. Τι μπάντα πρεπει να ναι το κινητο 800 αποκλειστικά ή μπορει και η 850? Και σαν 2ο κινητο για φιλο στα 250ε πηγε το ματι μου στο g5 plus. Τι λετε;
nickvas19 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Τελικά για xiaomi κατεληξα https://tokinito.gr/mobile-phones-tablets-accessories/mobiles/smartphones/google-android/xiaomi-redmi-note-4x-dual-lte-32-gb-3-gb-ram-snapdragon-625-eu-adaptor.html#yt_tab_products2 Το 4χ το απέρριψα εσν κ βολευε το μεγεθος. Ομως ο επεξεργαστής μου φαινεται μικρός οποτε λεω να κανω μια υπέρβαση. Σκεφτομαι να το παρω απο το συγκεκριμένο κατάστημα. Εαν πατησετε πληροφορίες λεει για 850 μπαντα. Εγω εχω κοσμοτε. Θα χω θεματα ή θα ναι οκ; και πως μολις ερθει θα ξερω εαν οντως εχει την ταδε μπαντα; και την οριτζιναλ ρομ; Τελος για φιλο οπως ειπα για να μην ανοιγω θεμα σκέφτομαι για το g5 plus. Το g5s plus δεν το θελει διοτι κ αυτος εχει κολλημα με τις μεγάλες ιντσες. Γνωμες; (xiaomi δεν θελει να παει)
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Λογικα δεν εχει την 800αρα, το 850 που βλεπεις αναφερεται σε gsm, δεν μας κανει. EU adapter βλεπω, global δεν λεει πουθενα, δεν παιζει να εχει 800αρα. Κοιτα αλλου.
nickvas19 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Εγω διαβαζω οτι δεν εχει πρόβλημα η 850αρα μπαντα. 800αρα μπαντα.... Ξερει κανεις που θα βρω κ πως θα ειμαι εξασφαλησμενος οτι θα εχει πριν αγορασω; ή εστω να το εξακριβωσω κ μετα; Βασικα βγαινει 800 μπαντα;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Βγαίνει με 800αρα. Εξασφαλισμενος θα εισαι μονο αν δεις το κουτί. Εναλλακτικά στειλε email στο καταστημα και ρωτά.
nickvas19 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Στο κουτι το γραφει παντα; η μπορει και να μην το γραφει; γνωριζεις; Σε ευχαριστώ
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Εχει γράψει εναν οδηγό ο ziaba με το τι ακριβως πρεπει να λέει για να την εχει. Ειμαι απο κινητο. Ψάξε λιγο. Τα γράφει παντα.
nickvas19 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Θενξ. Απλα ρωτω γιατι πρόσφατα μου είπε ενας φιλος οτι το note 4x ειναι για αλλες χωρες για ελλαδα να κοιταξω το το note 4.εχει κανεις αποψη;
chios Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-3gb32gb-dual-sim-white-gold/ Αυτό είναι το global με την 800αρα, καθ έχει και 2 χρόνια εγγύηση. 1
saruman123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 13 λεπτά πριν, chios είπε καθ έχει και 2 χρόνια εγγύηση. Καταστήματος.
nickvas19 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 To note 4 με το 4x τελικά που διαφερουν; Εγω σε βίντεο που βλεπω λενε οτι το note 4 εχει mediatek επεξεργαστη.. Ενω στο skroutz ολοι λενε για snapdragon. Σε ευχαριστώ φιλε μου για το λινκ
Spiros787 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 20 λεπτά πριν, nickvas19 είπε To note 4 με το 4x τελικά που διαφερουν; Εγω σε βίντεο που βλεπω λενε οτι το note 4 εχει mediatek επεξεργαστη.. Ενω στο skroutz ολοι λενε για snapdragon. Σε ευχαριστώ φιλε μου για το λινκ Υπάρχουν: Note 4 με mediatek επεξεργαστή. Έχει μείνει στο android 6, δεν παίρνει αναβαθμίσεις λόγω επεξεργαστή. Νοte 4 με snapdragon 625 επεξεργαστή. Αυτό λέγεται και note 4 global version. Παίρνει αναβαθμίσεις, έχει ευρωπαϊκό φορτιστη, και έχει την b20. Aυτο είναι που πρέπει να προτιμήσεις. Νote 4x. Ίδιο με το note 4 global version, μόνο που δεν έχει την b20, και έχει κινέζικο φορτιστή. Πάρε αυτό που σου είπε ο chios. Eιναι το global version, και από αξιόπιστο skroutzομαγαζο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα