Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, hpdra είπε

Το ερώτημα είναι να μας πει κάποιος αν κατάφερε να πετύχει αλλαγή σε καμένη λάμπα μέσω εγγύησης...

Τέλος του 2009, είχαν αλλάξει στο Praktiker 2 ή 3 αλλά είχαν καεί πολύ γρήγορα

IMG_20180610_0742241.jpg

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα.

Δουλευω σε καταστημα με ηλεκτρολογικο υλικο, σε ολες τις λαμπες Led δινουμε εγγυηση 1χρονου και σε καποιους προβολεις Led δινουμε 2χρονια.
Με την αποδειξη της αγορας γινεται αμεση αντικατασταση , ακομα και αν δεν την εχει ( ποιος κραταει αποδειξεις λαμπτηρων;) και εχω την ιδια λαμπα στο ραφι μου και δουλευω την συγκεκριμενη εταιρεια του κανω αντικατασταση. Με την σειρα μου τα στελνω στον προμηθευτη και μου κοβει πιστωτικο ή μου στελνει αλλες.
Οποιος ζηταει διαφορες ΄΄πιστοποιησεις΄΄ απλα δεν θελει να σας εξυπηρετησει και σκοπος του ειναι να πουλησει καινουργιες.
Ιδια αντιμετωπιση σε αυτον που ψωνισε μια μονωτικη ταινια και σε αυτον που εφτιαξε ολοκληρο σπιτι, Προσπαθουμε να κρατησουμε τους πελατες...Δεν βγαινει αλλιως. 

• Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ.

Έχω αλλάξει λάμπα led που είχα σε μπάνιο, η οποία σε 1 μήνα άρχισε και τρεμοπαιζε. Την πήγα πίσω και μου έδωσαν άλλη η οποία εδώ και κάνα χρόνο παίζει κανονικα. Η αρχική "δίδυμη" αυτης που αλλαχθηκε, επίσης παίζει κανονικά όλον αυτόν τον καιρό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αλλάξει 5 φορές σε 2 χρόνια λάμπες led μόνο με την απόδειξη αγοράς χωρίς κανένα πρόβλημα σε κατάστημα ( δεν αναφέρω όνομα να μην θεωρηθεί διαφήμιση)

Συμφωνώ απόλυτα με τον Lsow :" Οποιος ζηταει διαφορες ΄΄πιστοποιησεις΄΄ απλα δεν θελει να σας εξυπηρετησει και σκοπος του ειναι να πουλησει καινουργιες."

Επεξ/σία από katcos
  • Like 4
Δημοσ.

Είχα πάρει πολλές (~20) v-tac πριν 3 χρόνια και άλλαζα μέσα στην εγγύηση κανονικά τις καμένες (περίπου 5 οπότε και δεν τις προτείνω).

Πλέον αγοράζω απο τις επώνυμες στις προσφορές του καυκά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...