Προς το περιεχόμενο

Quad dac σε LG G6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνοντας στο Internet διαβάζω ότι το quad dac στην συσκευή δεν υποστηρίζεται παντού και σε ξένο φόρουμ αναφέρουν ότι πρέπει να πάρω συσκευή με κωδικό Η870DS (όπου ds εγω καταλαβαίνω dual sim). Υπάρχει κάποιος που να έχει το τηλέφωνο ή να ξέρει υπεύθυνα ότι αγοράζοντας από εδώ θα έχω αυτή την τεχνολογία? Επίσης χρειάζεται ακουστικά 50Ω και πάνω για να δω τη διαφορά? Ακούω πολλή μουσική στο κινητό και αυτή η παράμετρος(συν το πολύ χαμηλότερο κόστος) θα κάνει τη διαφορά από το s8 που είναι η άλλη επιλογή. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το quad dac το εχουν οντως τα μοντελα που αναφερεις παραπανω και ειναι η εκδοση που κυκλοφορησε στο εξωτερικο.Υποψην αλλα αυτη η εκδοση δεν καλυπτεται απο την εδω εγγυηση/αντιπροσωπεια/service.

Η κανονικη εκδοση του G6(32gb single sim)δεν εχει quad dac μεσα.

Μονο το V30 εχει quad dac.

Οσο για αυτο το feature ειναι γεγονος οτι οσο καλυτερα ακουστικα εχεις,τοσο περισσοτερο αξιοποιειται,αλλα ακομα και με φθηνοτερα ακουστικα θα δεις διαφορα στην μουσικη.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Quad Dac σε Dual Sim στην έκδοση με τα 64GB ( H870DS ) όμως. 

Το μοντέλο ( H870S ) - 32GB  επίσης Dual Sim δεν το περιλαμβάνει.

Δηλαδή Flugore κανένα από τα Dual Sim G6 δεν καλύπτονται από εγγύηση εδώ ?

Επεξ/σία από thanasismen76
Δημοσ.
3 ώρες πριν, thanasismen76 είπε

Δηλαδή Flugore κανένα από τα Dual Sim G6 δεν καλύπτονται από εγγύηση εδώ ?

8 ώρες πριν, Fulgore είπε

Το quad dac το εχουν οντως τα μοντελα που αναφερεις παραπανω και ειναι η εκδοση που κυκλοφορησε στο εξωτερικο.Υποψην αλλα αυτη η εκδοση δεν καλυπτεται απο την εδω εγγυηση/αντιπροσωπεια/service.

Aυτό θα ρώταγα και εγω! Αρα η ερευνα ειναι σωστη και το γεγονος πολυ παραλογο γιατι κατι τοσο σημαντικο το κρυψανε πισω απο το dual sim. Οσο για εγγυηση εφοσον παω για το 64αρι ds θα το ρωτησω πριν την αγορα αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα..

Δημοσ.

Το μονο παραλογο ειναι που η ιδια η LG εβγαλε διαφορετικες εκδοσεις των G6 ανα αγορα.

Δεν ειναι μονο το dac που εχει η ασιατικη εκδοση,ειναι και 64gb χωρου αλλα και ασυρματη φορτιση.

Αλλα ναι μονο η δικη μας single sim 32gb εκδοση ειναι που καλυπτεται απο την εδω εγγυηση,και αυτο γιατι οι αλλες εκδοσεις προοριζονται για αγορες εκτος Ευρωπης.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Fulgore είπε

Το μονο παραλογο ειναι που η ιδια η LG εβγαλε διαφορετικες εκδοσεις των G6 ανα αγορα.

Δεν ειναι μονο το dac που εχει η ασιατικη εκδοση,ειναι και 64gb χωρου αλλα και ασυρματη φορτιση.

Αλλα ναι μονο η δικη μας single sim 32gb εκδοση ειναι που καλυπτεται απο την εδω εγγυηση,και αυτο γιατι οι αλλες εκδοσεις προοριζονται για αγορες εκτος Ευρωπης.

Πιθανολογω οτι στη χειροτερη θα εχω εστω τον ενα χρονο που δινουν σκρουτζομαγαζα. Δε νομιζω για κατι τοσο εξεζητημενο ο καταναλωτης (που 99,99% δεν το γνωριζει καν) να την ''πατησει'' η να μην εξυπηρετηθει. Η ασυρματη φορτιση δεν με ενδιαφερει καν αλλα εχεις δικιο και σε αυτο το κομματι κανανε οτι να ναι.. Πιστευεις οτι αξιζει το quad dac τα εξτρα 50-60 ευρω απο τη μια εκδοση στην αλλη? Τα εξτρα gb με αφηνουν αδιαφορο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, cloud13 είπε

Πιθανολογω οτι στη χειροτερη θα εχω εστω τον ενα χρονο που δινουν σκρουτζομαγαζα. Δε νομιζω για κατι τοσο εξεζητημενο ο καταναλωτης (που 99,99% δεν το γνωριζει καν) να την ''πατησει'' η να μην εξυπηρετηθει. Η ασυρματη φορτιση δεν με ενδιαφερει καν αλλα εχεις δικιο και σε αυτο το κομματι κανανε οτι να ναι.. Πιστευεις οτι αξιζει το quad dac τα εξτρα 50-60 ευρω απο τη μια εκδοση στην αλλη? Τα εξτρα gb με αφηνουν αδιαφορο.

Ναι εγγυηση εχεις μονο του καταστηματος/πωλητη.

Για μενα προσωπικα οχι δεν αξιζουν τα παραπανω χρηματα για το dac γιατι στην τελικη αν το εχεις τοσο αναγκη αγοραζεις ενα εξωτερικο dac που σου μενει κιολας.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ναι εγγυηση εχεις μονο του καταστηματος/πωλητη.

Για μενα προσωπικα οχι δεν αξιζουν τα παραπανω χρηματα για το dac γιατι στην τελικη αν το εχεις τοσο αναγκη αγοραζεις ενα εξωτερικο dac που σου μενει κιολας.

Ευχαριστώ πολύ εισαι κατατοπιστικότατος. Δεν γνώριζα καν οτι παιζουν εξωτερικά dac. Παίζει κάτι ενσωματωμένο σε κατάλληλα ακουστικά που θα κάνει τη διαφορά δηλαδή? Και προφανώς όχι σε εξωγήινες τιμες??

Δημοσ.
Στις 27/4/2018 στις 10:26 ΠΜ, cloud13 είπε

Αξίζει από την άποψη ότι έχεις μια Χ ευκολία για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Επειδή και εγώ είμαι φρικιό στο θέμα του ήχου εν τέλη επέλεξα μια εξωτερική λύση που είναι συμβατή με όλες τις συσκευές android, linux και Windows που υποστηρίζουν USB/OTG (Fiio E18 Kunlun είναι το μοντέλο που επέλεξα πριν χρόνια και καλά κρατεί ακόμα). Φυσικά η ευκολία και η βολικότητα πάει περίπατο αλλά το αποτέλεσμα είναι υπεράνω πάσης αμφιβολίας. 

Πλέον το μόνο που θέλω από το όποιο smartphone μου είναι απλά να έχει ποιοτικό ήχο άνω του μετρίου, ούτε την τελειότητα που είναι το V30 αλλά ούτε και την σαπίλα που είναι ορισμένα smartphones με ήχο λασπουριά ,άνισο και ψεύτικο με μια πολύ "ψηφιακή" χροιά. Αν πάλι θες μια συσκευή στα ίδια λεφτά με εξίσου εντυπωσιακό ήχο δες και το HTC 10 αν και πλέον είναι συσκευή 2 ετών.  

Δημοσ.
17 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Αν πάλι θες μια συσκευή στα ίδια λεφτά με εξίσου εντυπωσιακό ήχο δες και το HTC 10 αν και πλέον είναι συσκευή 2 ετών.  

Πηρα ηδη το G6 την εκδοση με τα 32GB χωρις το dac μιας και το θεμα τιμη και εγγυηση ζυγισε περισσοτερο στην αποφαση μου. Δεν εχω ακομα σωστη γνωμη για τον ηχο του αλλα θα επιστρεψω για οποιον ενδιαφερεται με περισσοτερες πληροφοριες. Σε ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
Στις 27/4/2018 στις 12:15 ΠΜ, Fulgore είπε

δεν υπάρχει g6 με dac και ασύρματη δώσε κωδικό μοντέλου ποιο εννοείς? ... μ αρέσει που χεις g6 υποτίθεται έπρεπέ να τα ξέρειςB)

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ziaba είπε

δεν υπάρχει g6 με dac και ασύρματη δώσε κωδικό μοντέλου ποιο εννοείς? ... μ αρέσει που χεις g6 υποτίθεται έπρεπέ να τα ξέρειςB)

Εχεις δικιο ξεχασα να γραψω στο παραπανω στο τελευταιο κομματι οτι η ασυρματη φορτιση ειναι για Αμερικη.

Βεβαια και παλι δεν εχει μεγαλη σημασια αφου εμας εδω στην Ευρωπη μας εχουν γραμμενους.

Δημοσ.

Για να δουλέψει σωστά ο DAC του G6 θέλει ακουστικά με αντίσταση >50Ohm. Σε ακουστικά με μικρότερη αντίσταση δεν ακούω διαφορά με ή χωρίς τον DAC.

O κανονικός audiophile δεν στηρίζεται σε κινητό, αγοράζει ακουστικά και εξωτερικό DAC. Επειδή δεν είμαι κανονικός audiophile, πήρα ένα ζευγάρι συμπαθητικά ακουστικά και το G6 και είπα να δω πώς πάει. Τελικά ο συνδυασμός είναι πραγματικά εξαιρετικός και δεν το μετάνοιωσα. Και ευτυχώς η LG συνεχίζει και θα συνεχίσει να δίνει βάση στον ήχο των κινητών της με τα V30 και G7, οπότε η επένδυση στα ακουστικά που έκανα θα συνεχίσει να αποδίδει για αρκετά χρόνια ακόμη.

Δημοσ.
Στις 29/4/2018 στις 8:21 ΜΜ, Voodooman είπε

Για να δουλέψει σωστά ο DAC του G6 θέλει ακουστικά με αντίσταση >50Ohm. Σε ακουστικά με μικρότερη αντίσταση δεν ακούω διαφορά με ή χωρίς τον DAC.

O κανονικός audiophile δεν στηρίζεται σε κινητό, αγοράζει ακουστικά και εξωτερικό DAC. Επειδή δεν είμαι κανονικός audiophile, πήρα ένα ζευγάρι συμπαθητικά ακουστικά και το G6 και είπα να δω πώς πάει. Τελικά ο συνδυασμός είναι πραγματικά εξαιρετικός και δεν το μετάνοιωσα. Και ευτυχώς η LG συνεχίζει και θα συνεχίσει να δίνει βάση στον ήχο των κινητών της με τα V30 και G7, οπότε η επένδυση στα ακουστικά που έκανα θα συνεχίσει να αποδίδει για αρκετά χρόνια ακόμη.

Ποια εκδοση του G6 εχεις, αυτη με το dac? Εγω που κατεληξα στο απλο πλεον εχει ουσια να παω σε τιμια ακουστικα η θα ειναι μονο για λογους επενδυσης? Τα μαμα ακουστικα παντως (handsfree) ειναι σχεδον απογοητευτικα σε ενταση και ποιοτητα, χωρια αυτο το ανεκδιηγητο στυλ της ψειρας που την πεταει εξω το μεσο αυτι και δεν στεκεται. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cloud13 είπε

Ποια εκδοση του G6 εχεις, αυτη με το dac? Εγω που κατεληξα στο απλο πλεον εχει ουσια να παω σε τιμια ακουστικα η θα ειναι μονο για λογους επενδυσης? Τα μαμα ακουστικα παντως (handsfree) ειναι σχεδον απογοητευτικα σε ενταση και ποιοτητα, χωρια αυτο το ανεκδιηγητο στυλ της ψειρας που την πεταει εξω το μεσο αυτι και δεν στεκεται. 

Σωστά, αυτό με τον DAC. Τα μαμά ακουστικά, αν δεν κάνω λάθος, είναι τα quadbeat 3 της LG, που και εμένα μου φάνηκαν χειρότερα από τα παλιότερα quadbeat 2. To ότι πετιούνται από το αυτί σου έχει να κάνει με τον συνδυασμό αυτί σου-earbud μάλλον :D , δοκίμασε διαφορετικά earbuds, μέχρι να πετύχεις αυτά που δεν πετιούνται!..

Κατά τα άλλα, δεν είναι ανάγκη να πας σε υπερβολικά ακριβά ακουστικά και σίγουρα δεν πρέπει να πάρεις ακουστικά με αντίσταση μεγαλύτερη από 50 ohms. Δεν έχω δοκιμάσει πολλά και ξέρω ακόμη λιγότερα, αλλά αν έπρεπε να αγοράσω headset για ένα νορμάλ κινητό θα έπαιρνα τα mi headphones ή τέλος πάντων κάποια γύρω στα €70, αλλά σίγουρα με αποσπώμενο καλώδιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...