Προς το περιεχόμενο

[ρολόι] Casio Classic W-59-1V S ** 10,79€ **

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωωωω μου το είχαν πάρει οι γονείς μου από Θεσσαλονίκη όταν ήμουν μικρός και θυμάμαι κρυβομουν στα σκεπάσματα για να ανάβω το φωτισμό. 

Είναι γνήσιο το συγκεκριμένο;

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Το αγοράζω μόνο και μόνο για τις ωραίες αναμνήσεις που μου προσφέρει :) :)

Πήρα και εγώ ένα για τις αναμνήσεις και την συλλογή με τα casio αν και να ξέρετε ότι είναι πολύ μικρό σε μέγεθος. Όταν είμασταν πιτσιρικάδες μας φαινόταν αλλιώς. :) 

Επίσης στο αγγλικό amazon τόσο πάνε περίπου τα φθηνά - απλά casio και τα ακριβότερα μοντέλα vintage, world time, g-shock, protrek κλπ βγαίνουν πολλές φορές σε προσφορά με πάρα πολύ χαμηλές τιμές σε σχέση με Ελλάδα. Όλα τα casio που έχω τα έχω πάρει από amazon.uk.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Πήρα και εγώ ένα για τις αναμνήσεις και την συλλογή με τα casio αν και να ξέρετε ότι είναι πολύ μικρό σε μέγεθος. Όταν είμασταν πιτσιρικάδες μας φαινόταν αλλιώς. :) 

Επίσης στο αγγλικό amazon τόσο πάνε περίπου τα φθηνά - απλά casio και τα ακριβότερα μοντέλα vintage, world time, g-shock, protrek κλπ βγαίνουν πολλές φορές σε προσφορά με πάρα πολύ χαμηλές τιμές σε σχέση με Ελλάδα. Όλα τα casio που έχω τα έχω πάρει από amazon.uk.  

Δες και από amazon.com... είναι ακόμα πιο φθηνά ... θέλει ψάξιμο γιατί οι τιμές μεταβάλλονται...

.... και βάζουν και το τελωνείο στη τιμή σχεδόν σε όλα... οπότε δεν υπάρχει κανένας φόβος...

Έτσι πήρα 200€ ένα Casio Protek που εδώ στο skroutz έχει 420+.... :P

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...