aristarhos Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Casio Collection W-59-1VQES Sports 50m Water Resistant Digital LCD Watch - Black το 1+€10.79, τα 2+€10.67, τα 3+€10.55 Στο skroutz από 15€ Casio Classic W-59-1V. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από aristarhos
moumos Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Το ότι εχω ακόμα το original από την μακρινή δεκαετία του '80 πρέπει να με ανησυχεί; 2
stelios18120 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Το αγοράζω μόνο και μόνο για τις ωραίες αναμνήσεις που μου προσφέρει 2
EvilEyes Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Πωωωω μου το είχαν πάρει οι γονείς μου από Θεσσαλονίκη όταν ήμουν μικρός και θυμάμαι κρυβομουν στα σκεπάσματα για να ανάβω το φωτισμό. Είναι γνήσιο το συγκεκριμένο; 2
lionheart75 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Το αγοράζω μόνο και μόνο για τις ωραίες αναμνήσεις που μου προσφέρει Πήρα και εγώ ένα για τις αναμνήσεις και την συλλογή με τα casio αν και να ξέρετε ότι είναι πολύ μικρό σε μέγεθος. Όταν είμασταν πιτσιρικάδες μας φαινόταν αλλιώς. Επίσης στο αγγλικό amazon τόσο πάνε περίπου τα φθηνά - απλά casio και τα ακριβότερα μοντέλα vintage, world time, g-shock, protrek κλπ βγαίνουν πολλές φορές σε προσφορά με πάρα πολύ χαμηλές τιμές σε σχέση με Ελλάδα. Όλα τα casio που έχω τα έχω πάρει από amazon.uk.
IcemanGr71 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Πήρα και εγώ ένα για τις αναμνήσεις και την συλλογή με τα casio αν και να ξέρετε ότι είναι πολύ μικρό σε μέγεθος. Όταν είμασταν πιτσιρικάδες μας φαινόταν αλλιώς. Επίσης στο αγγλικό amazon τόσο πάνε περίπου τα φθηνά - απλά casio και τα ακριβότερα μοντέλα vintage, world time, g-shock, protrek κλπ βγαίνουν πολλές φορές σε προσφορά με πάρα πολύ χαμηλές τιμές σε σχέση με Ελλάδα. Όλα τα casio που έχω τα έχω πάρει από amazon.uk. Δες και από amazon.com... είναι ακόμα πιο φθηνά ... θέλει ψάξιμο γιατί οι τιμές μεταβάλλονται... .... και βάζουν και το τελωνείο στη τιμή σχεδόν σε όλα... οπότε δεν υπάρχει κανένας φόβος... Έτσι πήρα 200€ ένα Casio Protek που εδώ στο skroutz έχει 420+.... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από IcemanGr71 1
vrwmiaris Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Το maharisi το πήρα από την αμαζονα, όλα μια χαρά
kchristidis Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Το νου σας γιατί παίζει πολύ "μαϊμού" με το συγκεκριμένο μοντέλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα