qspock Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Shmeiwteon pws me to D-Scaler de mporeis na xrhsimopoieis to remote Ta remotes twn tuner xrhsimopoiountai me utilakia pou ana8etoun leitoyrgies sta koumpia tous. Etsi mporeis na douleueis kai to dscaler kai oti allo programma 8es apo to remote control. Egw pshfizw pixelview playtv pro, de 8a edina lepto parapanw gia karta tuner.
koyian Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Help....................... Agorasa prosfata tin pinnacle pctv pro,alla i karta arneitai peismatika na doulepsei.Enw kanei sxedon ola ta diagnwstika tests , kolaei sto telostwn test.Otan paw na 3ekinisw thn efarmogi "sorry i efarmogi antimetwpise problima kai tha termatistei" mou bgazei.To leitourgiko mou einai xp home,an afto mporei na boithisei kapws.Ri3te idees gia to ti mporei na prokalei to problima.Thank you ek twn proterwn
ahristos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Κι εμένα αρνείται να ξεκινήσει η εφαρμογή της Pinnacle, αλλά δεν το έψαξα παραπάνω γιατί χρησιμοποιώ τους drivers από αυτή τη σελίδα http://btwincap.sourceforge.net/download.html και το InterVideo WinDVR 3 σαν εφαρμογή τηλεθέασης και capture. Αν κατεβάσεις την τελευταία έκδοση της Pinnacle (5.50 ή 5.80 δεν ξέρω) και δεν δοθεί λύση, μπορείς πάντα να βρείς κάποια freeware εφαρμογή εδώ: http://www.tv-cards.com/apps.php Πάντως οι οδηγοί εγκαταστάθηκαν, μόνο η εφερμογή της Pinnacle έχει πρόβλημα. Αν βάλεις το DScaler θα δεις εικόνα.
HamerZ Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Να ρωτήσω και εγώ για την "Leadtek DV 2000" (με IEEE 1394), μιας και την TV2000-Expert δεν την βλέπω στην Ελλάδα μας ακόμη... - Την έχει κανείς ήδη δοκιμάσει κανείς; - Από τα χαρακτηριστικά στο "http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_dv2000_1.html" φαίνετε να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την Expert. - Επίσης στο ακόλουθο site "http://www.leader-computers.gr/leadtek_cards.htm" που την είδα, με ενδιαφέρει αν έχει κάποιος ήδη πραγματοποιήσει αγορά...
Angelcrow Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Μετα από προσοπική εμπειρία με pixelview play tv pro την οποία και πούλησα προτείνω μία τηλεόραση bluesky 21'' flat stereo greeκ teletext απο carefoor στην τιμή των 179 ευρώ με 2 χρόνια εγγύηση. Την έχω συνδέσει και με το tv out και βλέπω ταινίες μια χαρά
VasKag Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 εγω παλι με την pixelview playtv pro, δεν εχω συναντησει καποιο ιδιαιτερο προβλημα. προσωρινα τη δουλευω με εσωτερικη κεραια (!), (συντομα με εξωτερικη) και πιανει σχεδον ολα τα καναλια με παραπανω με ικανοποιητικη ποιοτητα, (ακομα και filmnet/supersport μεσω των συγκεκριμενων προγραμματων που κυκλοφορουν στο νετ) ειτε μεσω dscaler ειτε με το δικο της προγραμμα. το μονο ισως προβλημα που εχω συναντησει ειναι τα dropped frames κατα το capturing. κατα πασα πιθανοτητα ομως λογω του αργου συστηματος. (p3/450-64ram). για τα λεφτα της πιστευω οτι ειναι κατι παραπανω απο ικανοποιητικη.
Dreamstorm Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 να πω τη γνώμη μου και διορθώστε με αν έχω άδικο, αλλά πιστεύω πως όλα τα tv-tuner είναι πάνω κάτω τα ίδια. Αν έχεις καλό σήμα, τότε θα βλέπεις καλά και ειδικά άμα το συνδυάσεις με κάποιο τρίτο πρόγραμμα (πχ dscaler) μπορείς να πετύχεις ακόμα καλύτερη ποιότητα απεικόνισης. Για capture πάλι τα ίδια νομίζω ισχύουν. Αν έχεις ένα δυνατό σύστημα, καλό σήμα και επιλέξεις ένα καλό πρόγραμμα για σύλληψη τότε πάλι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Συνήθως τα προγράμματα που σου δίνουν μαζί με την κάρτα είναι ψιλομούφα και άχρηστο να τα έχεις. ίσως τα πράγματα που πρέπει να προσέξει κανείς στην αγορά tv-tuner είναι το θέμα των drivers και η συμβατότητα τους με τα διάφορα λειτουργικά καθώς και τι υλοποίηση σε chipset διαθέτει.Φυσικά και τι έξτρα μπορείς να πάρεις (πχ video-in) Προσωπικά , έχω μια crypto pctv ii και μέχρι στιγμής δε μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Δουλεύει μια χαρά στα xp, το πρόγραμμα για να βλέπω τv είναι εντάξει και ρυθμίζεται γρήγορα (κάνει άθλιο capture όμως), μόνο όταν βλέπω μπάλα βάζω dscaler μιας και οι γραμμές γίνονται αρκετά ενοχλητικές και χρειάζεται να ενεργοποιήσω τα ανάλογα φίλτρα. Όταν βλέπω tv χρησιμοποιεί κατά μέσο όρο το 16 % του επεξεργαστή (athlon 2100+ @ 2020mhz) και τα capture σε avi που έχω κάνει είναι απροβλημάτιστα ακόμα και σε υψηλές αναλύσεις (640*480) , με προγράμματα τρίτων. Εννοείται ότι δε σου λέω να αγοράσεις την ίδια κάρτα, δεν κάνω διαφήμιση άλλωστε για τη crypto τα πιο πολλά που γράφονται δεν είναι και τόσο θετικά, απλά πιστεύω ότι τα παραπάνω μπορείς να τα κάνεις σχεδόν με όλα τα tuner. Tέλος, το θετικό είναι ότι το remote συνεργάζεται άψογα με το uice. Για παράδειγμα μπορώ όταν βλέπω μια ταινία στον υπολογιστή να αυξομειώνω την ένταση του ήχου χωρίς να χρειάζεται να σηκωθώ κτλ... Αυτά.
TeoNOKIA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 μόνο όταν βλέπω μπάλα βάζω dscaler μιας και οι γραμμές γίνονται αρκετά ενοχλητικές και χρειάζεται να ενεργοποιήσω τα ανάλογα φίλτρα. Ποιά φίλτρα βάζεις φίλε μου στο Dscaler και πετυχαίνεις μείωση του θορύβου?
martyras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Exei anafer8ei kai se progenestera posts...: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=381636 An den exeis problem me to na vlepeis filmnet kai den se noiazei to radio, anti gia PCTV Pro pigene gia thn PCTV Stereo. Exei to neo chipset tis Phlips pou mezi me thn Terratec Sinergy exoun thn kalyterh eikona (believe me) + neo software ( PVTV Vision v5.8 ). To plaisio thn exei sta 75euro + remote, asxeta an den to anaferei.
sellsoap Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Παιδιά μακριά από FlyTV Prime 30 της Lifeview. pedia ki ego leo me tin sira mou, min agkiksete karta tis lifeview. ine ola tis plakas, karta, kalodia, software........
hawkj83 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Επειδή το τοπικ έχει γίνει από τον Φεβρουάριο, ποια θεωρείται τώρα η καλύτερη στην αγορά, πόσο έχει κ που θα την βρω! Κ φθηνές κ ακριβές λύσεις! (το συνεχίζω εδώ για να μην ανοίγω νέο τοπικ)...
panxris Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Δεν εχει αλλαξει τιποτα ουτε στα μοντελα ουτε στις τιμες Πριν 3 βδομαδες πηρα την Pixelview απο eshop.Βλεπεις μια χαρα και δινεις μολις 37 ευρω
hawkj83 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Θέλω να προσθέσω ότι θα ήθελα να κάνω κ capture κ όχι απλά να βλέπω... Κ καλό capture...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.