Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για αγορα TV-Tuner..

dpetka2001

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια..θελω να αγορασω μια καρτα τηλεορασης και ως αρχαριος θα ηθελα τη βοηθεια σας..ακουω προτασεις..προσωπικα ειμαι αναμεσα σε Pinnacle και Hauppauge αλλα ειμαι ανοιχτος και σε αλλες προτασεις..ευχαριστω..

Δημοσ.

Κι εγώ έχω μια crypto Που δουλεύει αψογα με τα ΧΡ. Για καλή ποιότητα θα σου έλεγα να πας σε pinnacle ή Hauppauge αλλά κοστίζουν κάτι παραπάνω( ιδιαίτερα αν θέλεις ράδιο και τηλεκοντρολ) και ταυτόχρονα η δεύτερη έχει πρόβλημα από πλευράς software με τα ΧΡ.

Δεν έχω δει ακόμα κάποια κάρτα που να κάνει σε hardware συμπίεση mpeg/mpeg2 που θα άξιζε το κάτι παραπάνω.

Δημοσ.

Pinnacle PCTV pro…

Την έχω εδώ και 6 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Προσωπικά εγώ πήρα την κάρτα κυρίως για να εισάγω Video στον υπολογιστή και αυτό που χρειάζεται σε αυτή την περίπτωση είναι η hardware επιτάχυνση της συμπίεσης του Video… Σε αυτόν το τομέα ειδικά έμεινα έκπληκτος από την ποιότητα της σύλληψης και του ποσοστού απαλλαγής της CPU από το έργο της συμπίεσης σε mpeg2…

Δημοσ.

φιλε μου για την Pinnacle εχω ακουσει οτι αυτες που εχουν βγει απο το Μαρτιο και μετα δεν υποστηριζουν το dscaler..εχει λυθει αυτο με καμια αναβαθμιση?? απο το software της καρτας εισαι ικανοποιημενος?? ευχαριστω..

Δημοσ.

Pinnacle PCTV Pro me tous drivers 5.5 gia xp den exei apolytws kanena problem. Den exei kolish pote, grhgorh enalagh metaxy kanaliw, kalh piothta, to remote elegxetai apo trita programmata, ikanopoihtiko mpeg2 coder gia ta dedomena ths kartas alla ligo tsibimenh.

Egw thn pira Noemvrio, 2003 kai leitourgei me to DScaler.

Δημοσ.

Exo Pinnacle PCTV Rave edo kai 2 xronakia kai den exei parousiasei kanena problima akoma. To software einai poli aplo sti xrisi. To mono kako einai oti mou troei giro sto 50% tis CPU otan douleuei, alla gia auto mallon ftaiei o epe3ergastis mou (P4 1500MHz - eixan bgei problimatikoi kai tin patisa!)

Δημοσ.

Η crypto από ότι έχω δει είναι ιδια με πολλές άλλες φτηνές καρτες που κυκλοφορούν ( ΟΕΜ) και καταναλώνει 5-8% του επεξεργαστή με το πρόγραμμα της (Athlon XP 2000+). αν χρησιμοποιείς το dscaler να ξέρεις ότι ανάλογα με τα φίλτρα που χρησιμοποιείς μπορεί να τρώει μέχρι και 100%.

Δημοσ.

Aκομα μια ψηφος για pinnacle pctv pro.Την εχω εδω και ενα χρονο περιπου...απολυτα ικανοποιημενος,κανενα απολυτως προβλημα με windows xp.

Δημοσ.

Leadtek Winfast TV 2000-XP Deluxe

-TV tuner (mono)

-FM Radio (stereo)

-capture videos se ola(!) ta format,mexri kai DivX(!)

-capture images

-remote control ennoeitai...kai ta loipa kalwdia

-chipset Bt-878a (dhladh vlepeis Filmnet-Supersport)

thn exw edw kai ena mhna... einai apaixth!

Vevaia an 8es na vlepeis ta kanalia teleia 8a prepei na xrhsimopoihseis to D-Scaler to opoio yposthrizei thn karta!

gia 70 Euro aksizei kai polu malista!

Nomizw pws yparxei mia ekdosh ths kartas ayths xwris remote.8a prepei na einai fthnoterh.Shmeiwteon pws me to D-Scaler de mporeis na xrhsimopoieis to remote.

Kales agores...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...