Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι είναι σφραγισμενα; Γτ τα είδα και εγώ εχθές στα καλάθια που τα ειχαν,στην τιμή που λες,αλλά είχαν σκισμένες αν προσεξες τις ταινίες ασφαλείας ;)

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/28/2018 στις 4:26 ΜΜ, stelios18120 είπε

Είσαι σίγουρος ότι είναι σφραγισμενα; Γτ τα είδα και εγώ εχθές στα καλάθια που τα ειχαν,στην τιμή που λες,αλλά είχαν σκισμένες αν προσεξες τις ταινίες ασφαλείας ;)

Το ενα που επιασα εγω στα χερια μου ηταν σιγουρα σφραγισμενο..

Το ξερω γιατι δεν θυμαμαι να ειχαν ποτε ανοιχτο το συγκεκριμενο πληκτρολογιο και πηγαινω συχνα εκει..

Επεξ/σία από Herc2u
Δημοσ.

Πήρα και εγώ ένα g910 σήμερα που είχε χτυπήματα μόνο το κουτί. Το ανοίξαμε και δεν είχε φθορές παρά μόνο σκόνη. Το βράδυ θα το δω καλύτερα και θα επανέλθω. Με την αφαίρεση του ΦΠΑ μου ήρθε στα 80€. Ευχαριστώ τον ts!

Δημοσ.

Παρελαβα σήμερα ηχεία Boston acustics cs260 το ζευγάρι στα 139€.Σκρουτζ από 280€.

Υποθετικα στο σάιτ έλεγε εκθεσιακά, αλλά είναι του κουτιού καινούργια.

Μπραβο στα ΜΜ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τι να πω που έχω παραγγείλει ηλεκτρονικά στις 24-4 το στικακι SanDisk WiFi 64gb και ακόμα δεν έχω παραλάβει;

Με έχουν πάρει τηλ και μου λένε ότι είχε τελειώσει αλλά τους είπα ότι εφόσον έχω κάνει κανονικά τη κράτηση από κατάστημα πρέπει να το βρούνε. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sot20 είπε

Εγώ τι να πω που έχω παραγγείλει ηλεκτρονικά στις 24-4 το στικακι SanDisk WiFi 64gb και ακόμα δεν έχω παραλάβει;

Με έχουν πάρει τηλ και μου λένε ότι είχε τελειώσει αλλά τους είπα ότι εφόσον έχω κάνει κανονικά τη κράτηση από κατάστημα πρέπει να το βρούνε. 

Μια ζωή στο περίμενε θα είσαι...

Μην περιμένεις άδικα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...